₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!
1 2

بدون عکس

پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!

892 بازدید، 24 پست، نویسنده: levrone

• levrone

پيشنهاد جعفري به استقلالي‌ها: بياييد بازي را تكرار كنيم!

سایت گل- مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در مورد اقدامات این باشگاه نسبت به اتفاقات بازی با استقلال گفت: امروز طی تماس تلفنی با آقای یوسف سرکال یکی از مسئولین اجرایی AFC که رئیس کمیته داوران کشور امارات هم هست در مورد اتفاقات این بازی گفتگوی کوتاهی انجام دادیم و قرار شد فیلم بازی و دیگر مستندات را ارسال کنیم که این مسئله هم عملی شد. تقاضای ما در این خصوص در مورد چگونگی تجدید این دیدار و رسیدگی به این موضوع بود.

جعفری همچنین اعلام کرد طی نامه‌ای خواستار پاک شدن کارت قرمز احسان حاج‌صفی از کمیته داوران شده‌ایم. وی در مورد اظهارات مسئولین تیم استقلال و اظهارات آنها مبنی بر شکایت از باشگاه تراکتورسازی هم می‌گوید: آقای فتح‌الله‌زاده تا دیروز خود را یک آذری تمام‌عیار مي‌دانست و افتخار عضویت در هیئت مدیره باشگاه را عنوان می‌کرد، متعجبم که الان اینگونه مطالب را مطرح می‌کنند. جواب من در مقابل همه این حرف‌ها یک پیشنهاد است؛ بیایید یک توافقی انجام دهیم و این بازی را تکرار کنیم تا هم قهرمانی شما زیر سوال نرود و هم نتیجه به‌دست آمده واقعیت فوتبال دو تیم را نشان دهد.

(به قول هیفا) پاتایپیکی آقا بهروز:
    این تایپیکو گذاشتم تا همه ببینین که چرا فوتبال ما مثل خر تو گل گیر کرده و هر سال داره درجا میزنه! فوتبال سیاسی که همچین آدمی توش مدیرعامل یکی از پرطرفدارترین تیمهای فوتبال کشوره عاقبتش از این بهتر نمیشه. آخه آدم ناحسابی! مگه داری به قول ما مشهدیا توشله(تیله) بازی میکنی که میگی بیا بازی رو تکرار کنیم؟! چطور تو بازی با داماش پنالتی ناحق براتون میگیرن و تو بازی با همشهریتون شهرداری گل صد در صد آفساید میزنین اینجوری افاضات فضل نمیکنی؟! مگه بچه بازیه آقای مجترم؟ به قول یکی از بینندگان سایت مرجع این خبر پس باید بازی انگلیس و آرژانتین تو جام جهانی مکزیک تکرار بشه! یا به قول یکی دیگه تو همین جام جهانی آفریقای جنوبی گل صد در صد صحیح لمپاردو جلوی آلمان نگرفتن و این موضوع عامل باخت انگلیسیها شد و اگه تو این صحنه حق به حقدار میرسید مطمئن باشین تیمی که بالا میومد انگلیس بود نه آلمان! با توجه به دشمنی دیرینه مردم این دو کشور موضوع فوتبالی حل شد. شرم آورتر اینکه یکی از نماینده ها به خاطر این اشتباه داوری طرح استیضاح!!! وزیر ورزشو در دست اجرا داره و 5 تا امضا هم جمع کرده!
    جناب آقای سردار جعفری! این توپ فوتبال با اون توپ خمپاره ای که میشناسی خیلی فرق داره! خیلی 850

• arash52

نقل قول: levrone
    به قول ما مشهدیا توشله(تیله) بازی میکنی

:23: يادش به خير

ميگم بر من ببخش بهروز جان :4:

• levrone

arash52,
    به جون داداش نمیشه! :4:

• دلشاد

من خودم یک آذری اصیل تبریزی هستم و کاری به سیاست ندارم فقط اینو میتونم بگم که داوری در بازی تراکتور و استقلال یک برنامه ای پشت پرده ای بیش نبود و پینالتی اول و اخراج حاج صفی کاملا و 100% اشتباه بوده و کوچکترین برخورد بازیکنان را خطا میگرفت واقعا تاسف آوره :2:

• gilas

میشه من برم تاب بازیمو بکنم :9:

نمایش یا پنهان متن312

• levrone

دلشاد,
    در اینکه پنالتی اول استقلال و اخراج حاج صفی ناعادلانه بود حتی دو آتشه ترین طرفداران استقلال هم شکی ندارن. موضوع اظهار نظر جناب مدیرعامل تراکتوره که پیشنهاد تجدید بازی رو میده. به نظر من ما باید برای کرامت انسانی یک هموطن ارزش قائل بشیم. من مطمئنم محسن ترکی شرفشو زیر پا نمیذاره تا خدای نکرده عمدا یک تیمو متضرر کنه. اون صحنه فقط و فقط یک اشتباه داوری بود و نه هیچ چیز دیگه ای. تازه مگه تراکتور کم بابات اشتباهات داوری منفعت حاصل کرده؟
    من خودم یکی از طرفداران مربیگری امیر قلعه نوعیم ولی این اخلاقش اصلا درست نیست که هر وقت کارشناس برنامه 90 به نفعش نظر میده به اون کارشناس تو اظهارنظراش استناد میکنه ولی وقتی کارشناس برنامه علیهش نظر میده علاوه بر اینکه مدعی میشه من 30 ساله تو این فوتبالمو میفهمم از وجود دستهای پشت پرده حرف میزنه! اگه دستهای پشت پرده ای وجود داشت که با این سنش 4 بار قهرمان لیگ برتر نمیشد که!میشد؟! امیر از نظر فنی بهترین مربی ایرانه ولی قاعده بازی رو بلد نیست.
    انگلستان بخاطر برگزاری سه جام سنگین تو کشورش (پریمیر لیگ، اف ای کاپ و جام اتحادیه) شلوغ ترین تقویم بازی ها تو اروپا رو داره و این همیشه محل مناقشه فیفا و اتحادیه اروپا با دست اندرکاران اتحادیه فوتبال انگلیسه ولی وقتی اون بازی تاریخی رو تو جام جانی 2010 به آلمان با مردود شدن گل صحیح لمپارد باختن از دستهای پشت پرده حرف نزدن.
    من مخلص تمام آذری های اصیلم هستم :6:
    gilas,
    شما جاتون بالای مجلسه! بفرمایین اینجا کنار من رو منبر! :6:

• دلشاد

levrone,
    داش بهروز من یه سوال ازت دارم در بازی رفت یکی از تیمها و تراکتور یادتون میاد در یک برخورد پینالتی به نفع ترکتور گرفته شد که بعد از اعتراض بازیکنان و مربی تیم حریف با اینکه توپ پینالتی کاشته شده بود پینالتی را لغو کردن چرا ؟

• levrone

دلشاد,
    حضور ذهن ندارم. کدوم بازی بود؟
    بعدم بهروز جان اشتباهات داوری جزوی از فوتباله. حالا اگه برای تراکتور حقی ناحق شده بعد از اون تا حالا از اشتباهات داوری منفعت نبرده؟ مگه تراکتور تو بازی با شهرداری گل صدردصد آفساید نزد؟ یا مگه تو بازی با داماش داور دایو بازیکن تراکتورو به اشتباه پنالتی نگرفت؟ زیاد نباید متعصبانه به موضوع نگاه کنیم.
    یادم میاد یکبار مورینو تو لیگ برتر تو بازی اگه اشتباه نکنم با استون ویلا بعد از شکست دو یک عجیب تیمش(چلسی) مقابل این تیم در حالی که بیست سی موقعیت مسلم گلزنی رو از دست داده بودن با سوال یه خبرنگار مواجه میشه که نظر شما راجع به این فاجعه چیه؟! میدونی چه جوابی میده؟ میگه: فاجعه اونه که یک نفر شب سر گرسنه رو بالشتش بذاره. اینکه چیزی نیست ما این هفته باختیم هفته بعد صد در صد میبریم ... با این جوابش نشون داد روح بزرگی داره.
    فوتبال برای من و تو یک تفریحه نه مثل بازیکنا و مربیا یک بیزینس اقتصادی. ما باید از دیدن فوتبال لذت ببریم نه اینکه به خاطر یک اشتباه روزگار خودمونو تیره و تلخ کنیم. فوتبالی که باید باعث وحدت و سرزندگی و نشاطمون باشه نباید مرکز ثقل تفرقه و دشمنی ها باشه.

• mojde

`پسر دايي من دستيار قلعه نوعيه چند وقته رفته تبريز زن و بچش حسابي حيوونكي شدن ايمانو ميگما ايمان عالمي
    تصویر در دسترس نیست

• mojde

`پسر دايي من دستيار قلعه نوعيه چند وقته رفته تبريز زن و بچش حسابي حيوونكي شدن ايمانو ميگما ايمان عالمي
    تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

رديف نشسته وسطيه :9:

• ژنرال

levrone,
    از نظراتت لذت بردم. :39:
    یکی از ایرادهای بزرگ ما ایرانی ها همینه که بیش از حد احساسی رفتار میکنیم و جالب اینجاست که بعضی ها این رو یک حُسن به حساب میارن!

mojde,
    احوال دختر عمه ی ایمان عالمی چطوره؟ :4:

• mami

واللاه بيلميرم :7:
    برم به كارم برسم بحث مردانه و تخصصي مي باشد :4:

• Aramesh

مگه نمیگم اینقدر دورو برِ فوتبال نپلکید واسه اعصابتون خوب نیست..دِ.. :10:

• بچه مثبت

این همون ننه من غریبم در آوردن است! اینا خوب میدونن دارن چیکار میکنن!
    از طرف دیگه همش سعی میکنن از احساسات پاک و علاقه شدید آذری ها به تراکتور سوء استفاده کنن. واقعاً جای تأسف داره!
    -------

رویانیان رو دیدی تو نود درباره داربی چی گفت؟؟؟ اگر نتیجه بازی تو زمین مشخص بشه ما برنده ایم! :83:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

نقل قول: mojde
    رديف نشسته وسطيه :9:

قلعه نویی هم نفر اول ایستاده از سمت چپ :9:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone
    gilas,
    شما جاتون بالای مجلسه! بفرمایین اینجا کنار من رو منبر!

وای از دست بهروز :23: ..میشه با تیم خودم وار دبشم 415 415 415 415 415

• METALLICA

تراختور سرور استقلاله !!! 351

:4:

• farzane

خوش باشید مرسیییییییییییییی :46:

• arash52

نقل قول: بچه مثبت
    این همون ننه من غریبم در آوردن است! اینا خوب میدونن دارن چیکار میکنن!

بازي با مس كرمان مظلومي داشت خودش رو .... مي داد كه چرا داور پنالتي نگرفته
    هرچي كارشناسا مي گفتند خطا بيرون محوطه بوده قبول نمي كرد . اون موقع داوري جزوي از فوتبال نبود ؟
    دكتر ولي شريعتي

• خرزوخان

جدي ايمان عالمي فاميلتونه مژده خانوم ؟ خيلي خوشگلتر بوده قبلا
    آقا لورون مملكته ما داريم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: