₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!
1 2

بدون عکس

پيشنهاد جعفري: بياييد بازي را تكرار كنيم!

892 بازدید، 24 پست، نویسنده: levrone

• بچه مثبت

نقل قول: arash52

بازي با مس كرمان مظلومي داشت خودش رو .... مي داد كه چرا داور پنالتي نگرفته
    هرچي كارشناسا مي گفتند خطا بيرون محوطه بوده قبول نمي كرد . اون موقع داوري جزوي از فوتبال نبود ؟
    اون موقع هم جزئی از فوتبال بود، همانطور که دلالی تو ایران جزئی از فوتباله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آرش در فوتبال ایران رو باید تخته کرد! از کفاشیان پرسیدن اگر بازهم به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب بشی چیکار میکنی؟ گفته چهارسال دیگه میخندم!!! :4:
    راستی اون موقع حاجی فتل نه به ای اف سی نامه نوشت نه هواداران رو بازیچه قرار داد و نه جنگ روانی راه انداخت! اگر هم راه مینداخت محکوم بود!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• levrone

نقل قول: بچه مثبت
    راستی اون موقع حاجی فتل نه به ای اف سی نامه نوشت نه هواداران رو بازیچه قرار داد و نه جنگ روانی راه انداخت! اگر هم راه مینداخت محکوم بود!

باور کن اینا همش سیاه بازیه تا ذهن هوادارا رو نسبت به نتایج ضعیف احتمالی تیمشون منحرف کنن. بالاخره استفاده از بازیکن سرباز بودجه های میلیاردی مربی میلیاردی بار مسئولیتو بیش از حد براشون سنگین کرده.
    من اگه جای تاج بودم فیلم شکستن صندلیها و گلوله های برف رو هم به پیوست نامهِ تراکتور به ای اف سی میفرستادم.

• mojde

نقل قول: خرزوخان
    جدي ايمان عالمي فاميلتونه مژده خانوم ؟ خيلي خوشگلتر بوده قبلا

آره ولي خدايي خودش از عكس جديده خيلي بهتره :3:

• levrone

mojde,
    یه پسردایی دارم عشق فوتباله! چون به باباش مدیونم میخوام یه جوری از زیر دینش دربیام!
    اینقدر برش داری معرفیش کنی به پسرداییت تا ازش تست بگیره؟! :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: