بازي با مس كرمان مظلومي داشت خودش رو .... مي داد كه چرا داور پنالتي نگرفته هرچي كارشناسا مي گفتند خطا بيرون محوطه بوده قبول نمي كرد . اون موقع داوري جزوي از فوتبال نبود ؟
اون موقع هم جزئی از فوتبال بود، همانطور که دلالی تو ایران جزئی از فوتباله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آرش در فوتبال ایران رو باید تخته کرد! از کفاشیان پرسیدن اگر بازهم به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب بشی چیکار میکنی؟ گفته چهارسال دیگه میخندم!!! راستی اون موقع حاجی فتل نه به ای اف سی نامه نوشت نه هواداران رو بازیچه قرار داد و نه جنگ روانی راه انداخت! اگر هم راه مینداخت محکوم بود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
راستی اون موقع حاجی فتل نه به ای اف سی نامه نوشت نه هواداران رو بازیچه قرار داد و نه جنگ روانی راه انداخت! اگر هم راه مینداخت محکوم بود!
باور کن اینا همش سیاه بازیه تا ذهن هوادارا رو نسبت به نتایج ضعیف احتمالی تیمشون منحرف کنن. بالاخره استفاده از بازیکن سرباز بودجه های میلیاردی مربی میلیاردی بار مسئولیتو بیش از حد براشون سنگین کرده. من اگه جای تاج بودم فیلم شکستن صندلیها و گلوله های برف رو هم به پیوست نامهِ تراکتور به ای اف سی میفرستادم.
بچه مثبت
بازي با مس كرمان مظلومي داشت خودش رو .... مي داد كه چرا داور پنالتي نگرفته
هرچي كارشناسا مي گفتند خطا بيرون محوطه بوده قبول نمي كرد . اون موقع داوري جزوي از فوتبال نبود ؟
راستی اون موقع حاجی فتل نه به ای اف سی نامه نوشت نه هواداران رو بازیچه قرار داد و نه جنگ روانی راه انداخت! اگر هم راه مینداخت محکوم بود!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
باور کن اینا همش سیاه بازیه تا ذهن هوادارا رو نسبت به نتایج ضعیف احتمالی تیمشون منحرف کنن. بالاخره استفاده از بازیکن سرباز بودجه های میلیاردی مربی میلیاردی بار مسئولیتو بیش از حد براشون سنگین کرده.
من اگه جای تاج بودم فیلم شکستن صندلیها و گلوله های برف رو هم به پیوست نامهِ تراکتور به ای اف سی میفرستادم.
mojde
آره ولي خدايي خودش از عكس جديده خيلي بهتره
levrone
یه پسردایی دارم عشق فوتباله! چون به باباش مدیونم میخوام یه جوری از زیر دینش دربیام!
اینقدر برش داری معرفیش کنی به پسرداییت تا ازش تست بگیره؟!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→