اي بابا من نيتم از اين تاپيك خداحافظي كردن الكي و يواشكي منتظر برگردوندنم نبود.. خدا شاهده اينو به اين نيت گذاشتم كه كسي علت غيبتمو تقصير كسي نندازه همين!! اسمي هم از خداحافظي نياوردم ... ديروز از تاپيك گذاشتن پشيمون شدم امروز از باخبر غايب شدن!! به هرحال ممنون از محبت همگي ...
از كسي هم گله اي ندارم و گرنه مرض نداشتم اين متنو بنويسم ... تنها اشكالم اينه كه تو ذوقم خورده اونم نه يه بار.. براي همين ترجيح ميدم تا بر گشتن شور و ذوقم يه كم تو اومدن تامل كنم و گرنه باور كنيد يه كاربر افسرده اخرين چيزي هست كه شما بهش نياز داريد... همين ... اميدوارم سوتفاهم برطرف شده باشه...ساري و مرسي...
واقعیت نمی دونم چی شده .. اما کوچیک تر از اون هستم که بخوام حرفی بزنم .. فقط می تونم بگم بچه ها قدر دوستی ها و کنار هم بودنتون رو بدونید بعضی وقت ها یه اتفاقاتی می افته که بعدا قابل جبران نیست فقط افسوسش می مونه ..... . ایشالا اگه سوء تفاهمی هست حل میشه
آبجي هيفا چه متن قشنگي نوشتي مرسي آبجي آرامش هم متنهاي كه نوشت فوق العاده به دلم نشست، خيلي زيبا گفت مامان مريم هم كه ميدونم از روي قصد چيزي نگفته، نميخواسته شما رو ناراحت كنه
و حالا آبجي هيفا اگه جرئت داري برو هنوز اون دوتا سوزن توو انگشتمه با اين نمونه گيريت!!! اول بيا انگشتمو پانسمان كن بعد تو رو خدا بس كنيد اين اختلافات خنده دار زنونه رو!!! بابا به خدا اين قدر دليل دعواتون ناچيزه كه آدم كلي حرصش ميگيره كه چي باعث ناراحتيتون شده!! تمومش كنيد و بياييد روي منو ببوسيد (به قول نخك)، يعني روي همو
هیفا خانم ببخشید صریح میگم ولی شما نباید این تاپیک رامیزدین .هیچکدوم ما در حدی نیستیم بخواهیم قضاوت کنیم . این مسائل باید خصوصی و با حضور یکنفر که مورد تایید هر دو باشه مطرح شه. کلا میگم تو هر دلخوری بین دو نفر ,یکی قدرت بیان بالا داره یکی نفوذ کلامش بیشتره , پس مشکل حل نمیشه بدترم میشه که پستها و نظرات سلیقه ای میشه ...نظرات میره سمت طرفداری از کسی که برای کس دیگه عزیزتره ,و تعصبانه برخورد میشه. من که نمیدونم جریان چی هست ولی امیدوارم زودتر حل بشه. ببینید , مریم خانم یه پست گذاشتن و شما برای هر نظری یه جواب کوتاه یا بلندی دارین .شما تصور کنین چی میشه مریم خانم هم بخوان برای هر پست ,حرفی بزنن نظری بدن .مستقیم یا غیر مستقیم از خودشون دفاع کنن .ولی سکوت کردن واین درایت ایشونو میرسونه که نمیخوان آشفتگی ایجاد بشه. بچه ها هر دوی شمارو دوست دارن و به هر دو نیاز دارن. موضوع هر چی که هست هر دوتون با خدا معامله کنید . به حرمت این شب که آغاز امامت امام زمانمونه همه بدیهارو فراموش کنیم شیطونو برونیم , در حق هم دعا کنیم .هر کسی گرفتاری خاص خودشو داره , خدا یاور هممون باشه▧ تصویر در دسترس نیست
مرسي دوستان خوبم و اما حورا خانم من اين تاپيك رو براي ايجاد آشفتگي نزدم !! اصلا هم قصدم دفاع از خودم نبود!! اگه چنين قصدي داشتم كل ماجرا رو تعريف مي كردم. .من از ديشب كه عفتم لكه دار شد ديگه نخواستم بيام ولي امروز شيطونو لعنت كردم گفتم كسي معصوم نيست و اين سايت براي مريم جان عزيزه و نخواستم كسي علت رفتنم رو ايشون بدونه براي همين اين تاپيك دوستانه رو زدم كه قضاوتي در علت غيبتم نشه !! جالبه كه من هم در خود تاپيك و هم در پستهام به هدفم واضح اشاره كردم و حالا بايد عدم درايت داشتن رو از شما بشنوم!! به هر حال ممنون
ظاهرا نيت خيرم باز داره گريبانگيرم ميشه . براي همين از يكي مديران عزيز خواهش مي كنم اين تاپيك رو ببندند. باز هم ممنون از توجه دوستان و شرمنده كه استانه ي تحملم به صفر مطلق رسيده به هرحال رسم دنياست پيش مياد .. با ارزوي شادي روز افزون من هم بر مي گردم فقط يك تجديد قواي حسابي لازم دارم كه مضمون اصلي تاپيكم هم همين بود .. اميدوارم ديگه هر سوتفاهمي از بين رفته باشه...
ظاهرا نيت خيرم باز داره گريبانگيرم ميشه . براي همين از يكي مديران عزيز خواهش مي كنم اين تاپيك رو ببندند. باز هم ممنون از توجه دوستان و شرمنده كه استانه ي تحملم به صفر مطلق رسيده به هرحال رسم دنياست پيش مياد .. با ارزوي شادي روز افزون من هم بر مي گردم فقط يك تجديد قواي حسابي لازم دارم كه مضمون اصلي تاپيكم هم همين بود .. اميدوارم ديگه هر سوتفاهمي از بين رفته باشه...
به تحمیل فکر نکنین وقتی صحبتی میشه به هر حال به همه مربوط میشه ودوست داریم به هر نحوی کمک کنیم که دوستانمون کدورتی بینشون نباشه .بخدا ترسم از همین سوئ تفاهم ها ست که رخ میده .
یکتا جان میتونم به عنوان یه برادر بزرگتر بلحاظ سنی ازت خواهش کنم صبرتو به ما نشون بدی. من از شخص شما زیادی توقع صبر دارم . به شما خیلی ارادت دارم و دوست دارم کمی به من علی درس صبوری بدین که قبلا این کارو کردین. میدونم که افراد آسیب دیده ای مثل من یا شما کمی حساسند و زود دلگیر میشن ولی روح شما رو بزرگتر از این اندازه ها دیدم خواهرم. مرسی
بچه ها دوستان خوبم ... نه ترانه اي كه گذاشتم خصمانه بود نه تصوير و نه مهمتر از همه متن...يعني من خواستم كدورتي نباشه ... گفتم فقط اين سيستم فكريم يه اپ تو ديت شدن ميخواد همين .. ميدونم كه نيتتون خيره فداي نيت پاكتون . من الان اونقدر مشوشم كه حتي قدرت انتخاب اواتار هم ندارم .. پس اجازه بديد يه غيبت موجه داشته باشم ... قول ميدم همه چي به خواست خدا به روال سابقش برگرده..
Life Dream, الهي بميرم داداشي شما هميشه برامون محترمي مهربون ... دخالت نكردي فقط نيتت مثل بقيه ي دوستان خير بوده كه خدا شاهده برام باارزشه!! منم ميام گلم فقط وقت ميخوام ..
The one
اسمي هم از خداحافظي نياوردم ... ديروز از تاپيك گذاشتن پشيمون شدم امروز از باخبر غايب شدن!! به هرحال ممنون از محبت همگي ...
از كسي هم گله اي ندارم و گرنه مرض نداشتم اين متنو بنويسم ... تنها اشكالم اينه كه تو ذوقم خورده اونم نه يه بار.. براي همين ترجيح ميدم تا بر گشتن شور و ذوقم يه كم تو اومدن تامل كنم و گرنه باور كنيد يه كاربر افسرده اخرين چيزي هست كه شما بهش نياز داريد... همين ... اميدوارم سوتفاهم برطرف شده باشه...ساري و مرسي...
ماهی
baron jon
واقعیت نمی دونم چی شده .. اما کوچیک تر از اون هستم که بخوام حرفی بزنم .. فقط می تونم بگم بچه ها قدر دوستی ها و کنار هم بودنتون رو بدونید بعضی وقت ها یه اتفاقاتی می افته که بعدا قابل جبران نیست فقط افسوسش می مونه ..... . ایشالا اگه سوء تفاهمی هست حل میشه
Life Dream
آبجي آرامش هم متنهاي كه نوشت فوق العاده به دلم نشست، خيلي زيبا گفت
مامان مريم هم كه ميدونم از روي قصد چيزي نگفته، نميخواسته شما رو ناراحت كنه
و حالا آبجي هيفا اگه جرئت داري برو
تو رو خدا بس كنيد اين اختلافات خنده دار زنونه رو!!! بابا به خدا اين قدر دليل دعواتون ناچيزه كه آدم كلي حرصش ميگيره كه چي باعث ناراحتيتون شده!! تمومش كنيد و بياييد روي منو ببوسيد (به قول نخك)، يعني روي همو
N.e.D.a
بهونه
حورا
بچه ها هر دوی شمارو دوست دارن و به هر دو نیاز دارن. موضوع هر چی که هست هر دوتون با خدا معامله کنید . به حرمت این شب که آغاز امامت امام زمانمونه همه بدیهارو فراموش کنیم شیطونو برونیم , در حق هم دعا کنیم .هر کسی گرفتاری خاص خودشو داره , خدا یاور هممون باشه▧ تصویر در دسترس نیست
METALLICA
بعد عمری اومدم سایت اونوقت میبینم ....
انرژیم گرفته شد اساسی
The one
و اما حورا خانم من اين تاپيك رو براي ايجاد آشفتگي نزدم !! اصلا هم قصدم دفاع از خودم نبود!! اگه چنين قصدي داشتم كل ماجرا رو تعريف مي كردم. .من از ديشب كه عفتم لكه دار شد ديگه نخواستم بيام ولي امروز شيطونو لعنت كردم گفتم كسي معصوم نيست و اين سايت براي مريم جان عزيزه و نخواستم كسي علت رفتنم رو ايشون بدونه براي همين اين تاپيك دوستانه رو زدم كه قضاوتي در علت غيبتم نشه !!
جالبه كه من هم در خود تاپيك و هم در پستهام به هدفم واضح اشاره كردم و حالا بايد عدم درايت داشتن رو از شما بشنوم!!
به هر حال ممنون
حورا
بطن تاپیک شما دلجویانه بود . .........خاله جون ادامه ندین بذارید همه چی فراموش بشه . جون حورا▧ تصویر در دسترس نیست
The one
ali41
خدای من اینجا چه خبره ؟
یکتا جان من گیج شدم
The one
مي بيني نازنين خوب منم نميخوام ادامه بدم وقتي اعصابم ناراحته حماقت محضه كه بخوام اونو به شما عزيزانم تحميل كنم اجازه بديد مرخص بشم با خودم خلوت كنم عنان اين نفس سركش بياد دستم ديكه انشالله مشكلي نميمونه.. من از كسي دلخور نيستم جدي ميگم ولي با خودم حالا حالا ها خيلي كار دارم ... فداي محبت همگي
حورا
ali41
من از شخص شما زیادی توقع صبر دارم .
به شما خیلی ارادت دارم و دوست دارم کمی به من علی درس صبوری بدین که قبلا این کارو کردین.
میدونم که افراد آسیب دیده ای مثل من یا شما کمی حساسند و زود دلگیر میشن ولی روح شما رو بزرگتر از این اندازه ها دیدم خواهرم.
مرسی
The one
Life Dream
اميدوارم كه با هم آشتي كنيد
ژنرال
The one
الهي بميرم داداشي شما هميشه برامون محترمي مهربون ... دخالت نكردي فقط نيتت مثل بقيه ي دوستان خير بوده كه خدا شاهده برام باارزشه!! منم ميام گلم فقط وقت ميخوام ..
ژنرال
نباید بری یکتا جان
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→