₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » نامه ای به خواهرم...
1 2 3 4

بدون عکس

نامه ای به خواهرم...

262 بازدید، 68 پست، نویسنده: The one

• The one

اي بابا من نيتم از اين تاپيك خداحافظي كردن الكي و يواشكي منتظر برگردوندنم نبود.. خدا شاهده اينو به اين نيت گذاشتم كه كسي علت غيبتمو تقصير كسي نندازه همين!!
    اسمي هم از خداحافظي نياوردم ... ديروز از تاپيك گذاشتن پشيمون شدم امروز از باخبر غايب شدن!! به هرحال ممنون از محبت همگي ... :46:

از كسي هم گله اي ندارم و گرنه مرض نداشتم اين متنو بنويسم ... تنها اشكالم اينه كه تو ذوقم خورده اونم نه يه بار.. براي همين ترجيح ميدم تا بر گشتن شور و ذوقم يه كم تو اومدن تامل كنم و گرنه باور كنيد يه كاربر افسرده اخرين چيزي هست كه شما بهش نياز داريد... همين ... اميدوارم سوتفاهم برطرف شده باشه...ساري و مرسي...:46:

• ماهی

حالا هی هیچ چی نمی گما 897

• baron jon

متن بسیار زیبایی بود :90:

واقعیت نمی دونم چی شده .. اما کوچیک تر از اون هستم که بخوام حرفی بزنم .. فقط می تونم بگم بچه ها قدر دوستی ها و کنار هم بودنتون رو بدونید بعضی وقت ها یه اتفاقاتی می افته که بعدا قابل جبران نیست فقط افسوسش می مونه ..... . ایشالا اگه سوء تفاهمی هست حل میشه:90:

• Life Dream

آبجي هيفا چه متن قشنگي نوشتي مرسي :65:
    آبجي آرامش هم متنهاي كه نوشت فوق العاده به دلم نشست، خيلي زيبا گفت
    مامان مريم هم كه ميدونم از روي قصد چيزي نگفته، نميخواسته شما رو ناراحت كنه

و حالا آبجي هيفا اگه جرئت داري برو :94: هنوز اون دوتا سوزن توو انگشتمه با اين نمونه گيريت!!! :62: اول بيا انگشتمو پانسمان كن بعد :43:
    تو رو خدا بس كنيد اين اختلافات خنده دار زنونه رو!!! بابا به خدا اين قدر دليل دعواتون ناچيزه كه آدم كلي حرصش ميگيره كه چي باعث ناراحتيتون شده!! تمومش كنيد و بياييد روي منو ببوسيد (به قول نخك)، يعني روي همو :43:

• حورا

هیفا خانم ببخشید صریح میگم ولی شما نباید این تاپیک رامیزدین .هیچکدوم ما در حدی نیستیم بخواهیم قضاوت کنیم . این مسائل باید خصوصی و با حضور یکنفر که مورد تایید هر دو باشه مطرح شه. کلا میگم تو هر دلخوری بین دو نفر ,یکی قدرت بیان بالا داره یکی نفوذ کلامش بیشتره , پس مشکل حل نمیشه بدترم میشه که پستها و نظرات سلیقه ای میشه ...نظرات میره سمت طرفداری از کسی که برای کس دیگه عزیزتره ,و تعصبانه برخورد میشه. من که نمیدونم جریان چی هست ولی امیدوارم زودتر حل بشه. ببینید , مریم خانم یه پست گذاشتن و شما برای هر نظری یه جواب کوتاه یا بلندی دارین .شما تصور کنین چی میشه مریم خانم هم بخوان برای هر پست ,حرفی بزنن نظری بدن .مستقیم یا غیر مستقیم از خودشون دفاع کنن .ولی سکوت کردن واین درایت ایشونو میرسونه که نمیخوان آشفتگی ایجاد بشه.
    بچه ها هر دوی شمارو دوست دارن و به هر دو نیاز دارن. موضوع هر چی که هست هر دوتون با خدا معامله کنید . به حرمت این شب که آغاز امامت امام زمانمونه همه بدیهارو فراموش کنیم شیطونو برونیم , در حق هم دعا کنیم .هر کسی گرفتاری خاص خودشو داره , خدا یاور هممون باشه تصویر در دسترس نیست
    282 282

• METALLICA

لا اله الا الله ! :2:
    بعد عمری اومدم سایت اونوقت میبینم ....
    انرژیم گرفته شد اساسی :2:

• The one

مرسي دوستان خوبم
    و اما حورا خانم من اين تاپيك رو براي ايجاد آشفتگي نزدم !! اصلا هم قصدم دفاع از خودم نبود!! اگه چنين قصدي داشتم كل ماجرا رو تعريف مي كردم. .من از ديشب كه عفتم لكه دار شد ديگه نخواستم بيام ولي امروز شيطونو لعنت كردم گفتم كسي معصوم نيست و اين سايت براي مريم جان عزيزه و نخواستم كسي علت رفتنم رو ايشون بدونه براي همين اين تاپيك دوستانه رو زدم كه قضاوتي در علت غيبتم نشه !!
    جالبه كه من هم در خود تاپيك و هم در پستهام به هدفم واضح اشاره كردم و حالا بايد عدم درايت داشتن رو از شما بشنوم!!
    به هر حال ممنون

• حورا

بخدا منظورم توهین نبود .من دلم نمیخواد با حرف و جمله ای , شما یا یکی از دوستان زیر سوال بره و دیگران کنجکاو شن که چی شده؟

بطن تاپیک شما دلجویانه بود . .........خاله جون ادامه ندین بذارید همه چی فراموش بشه . جون حورا تصویر در دسترس نیست

• The one

ظاهرا نيت خيرم باز داره گريبانگيرم ميشه . براي همين از يكي مديران عزيز خواهش مي كنم اين تاپيك رو ببندند. باز هم ممنون از توجه دوستان و شرمنده كه استانه ي تحملم به صفر مطلق رسيده به هرحال رسم دنياست پيش مياد .. با ارزوي شادي روز افزون من هم بر مي گردم فقط يك تجديد قواي حسابي لازم دارم كه مضمون اصلي تاپيكم هم همين بود .. اميدوارم ديگه هر سوتفاهمي از بين رفته باشه...

• ali41

نقل قول: The one
    ظاهرا نيت خيرم باز داره گريبانگيرم ميشه . براي همين از يكي مديران عزيز خواهش مي كنم اين تاپيك رو ببندند. باز هم ممنون از توجه دوستان و شرمنده كه استانه ي تحملم به صفر مطلق رسيده به هرحال رسم دنياست پيش مياد .. با ارزوي شادي روز افزون من هم بر مي گردم فقط يك تجديد قواي حسابي لازم دارم كه مضمون اصلي تاپيكم هم همين بود .. اميدوارم ديگه هر سوتفاهمي از بين رفته باشه...

خدای من اینجا چه خبره ؟
    یکتا جان من گیج شدم

• The one

حورا,
    مي بيني نازنين خوب منم نميخوام ادامه بدم وقتي اعصابم ناراحته حماقت محضه كه بخوام اونو به شما عزيزانم تحميل كنم اجازه بديد مرخص بشم با خودم خلوت كنم عنان اين نفس سركش بياد دستم ديكه انشالله مشكلي نميمونه.. من از كسي دلخور نيستم جدي ميگم ولي با خودم حالا حالا ها خيلي كار دارم ... فداي محبت همگي:46:

• حورا

به تحمیل فکر نکنین وقتی صحبتی میشه به هر حال به همه مربوط میشه ودوست داریم به هر نحوی کمک کنیم که دوستانمون کدورتی بینشون نباشه .بخدا ترسم از همین سوئ تفاهم ها ست که رخ میده .

• ali41

یکتا جان میتونم به عنوان یه برادر بزرگتر بلحاظ سنی ازت خواهش کنم صبرتو به ما نشون بدی.
    من از شخص شما زیادی توقع صبر دارم .
    به شما خیلی ارادت دارم و دوست دارم کمی به من علی درس صبوری بدین که قبلا این کارو کردین.
    میدونم که افراد آسیب دیده ای مثل من یا شما کمی حساسند و زود دلگیر میشن ولی روح شما رو بزرگتر از این اندازه ها دیدم خواهرم.
    مرسی

• The one

بچه ها دوستان خوبم ... نه ترانه اي كه گذاشتم خصمانه بود نه تصوير و نه مهمتر از همه متن...يعني من خواستم كدورتي نباشه ... گفتم فقط اين سيستم فكريم يه اپ تو ديت شدن ميخواد همين .. ميدونم كه نيتتون خيره فداي نيت پاكتون . من الان اونقدر مشوشم كه حتي قدرت انتخاب اواتار هم ندارم .. پس اجازه بديد يه غيبت موجه داشته باشم ... قول ميدم همه چي به خواست خدا به روال سابقش برگرده..:46:

• Life Dream

آبجي هيفا به خاطر شما مامان مريم كلي دعوام كرد، :79: حالا كه دعوام كرده شما هم بايد بمونيد، حد اقل اينطوري زحماتم به باد نرفته :2: الان خيلي ناراحتم كه چرا بيخودي دخالت كردم، همون يه ذره احترامم پريد! :44:
    اميدوارم كه با هم آشتي كنيد :2:

• The one

Life Dream,
    الهي بميرم داداشي شما هميشه برامون محترمي مهربون ... دخالت نكردي فقط نيتت مثل بقيه ي دوستان خير بوده كه خدا شاهده برام باارزشه!! منم ميام گلم فقط وقت ميخوام ..

• ژنرال

The one,
    نباید بری یکتا جان 781

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: