₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » نامه ای به خواهرم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

نامه ای به خواهرم...

262 بازدید، 68 پست، نویسنده: The one

• Kishe Mehr

:101: ای بابا... ول کنین دیگه، 315

مگه آموزه های اسلامی به ما نگفته اگه دو مسلمان سه روز با هم قهر باشن دیگه مسلمون نیستن؟ پس بسه لطفا :22:

به خدا قسم اگه تا فردا تموم نشه دیگه سایت نمیام :2:

• The one

من كه با كسي قهر نيستم :2:

• Kishe Mehr

مامی مریم چی؟ اونم قهرنیست؟ :22:

• The one

Kishe Mehr,
    نميدونم ... ولي تو يكي كه ميدوني دردم چيه چرا دعوام مي كني ؟ :20: اگه بي خبر ميرفتم سنگينتر بودم...

• METALLICA

کژژ ندهید !!!!!
    242

• shaparak64

فقط میتونم بگم متاسفم :87:
    شوک شدم وقتی از بچه ها شنیدم
    جریانو نمیدونم پس نمیتونم چیزی بگم
    فقط
    اگه این سایت جاییه برای همه، پس هم حق شماست و هم حق مریم جون!
    اگرم جاتون نیست، حتما جای هیچ کدومتون نیست!!!!!!!!!!!!
    مگر اینکه واقعا یک طرف مقصر بوده باشه، که ....
    یکتا :8:
    مریم جون :8:
    باشید و بمونید!
    نه به اجبار ، به احساس!

• چکاوک

هیفا جون من تا حدودی میدونم بین شما چی گذشته نمیخوام بگم مقصر کی بود و بی گناه کی چون من کوچکتر از اونم که قضاوت کنم ولی هیفا جون اینکه تو میگی عفتت لکه دار شده به نظر خودت حرف درستی میزنی؟ اگه قرار باشه عفت هر کی با چت کردن لکه دار شه پس اینو بدون که هیچ عفتی تو دنیا پاک نیست ، اینکه من میام تو چت روم یا یاهو با پسری حرف میزنم و شوخی میکنم بعد بهش میگم تو داداشمی گناه نیست ؟چون فقط بهش گفتم داداشی ولی اگه برم با پسری حرف بزنم و بهش نگم داداش گناه کردم آره ؟و اینم بگم که منم چند باری با پسرای سایت چت کردم حتمأ عفت منم لکه دار شده دیگه ،هیفا جون بریز دور این حرفارو بابا هیفا جان تو هم مثل همه ما می مونی نه عفتت لکه دار بود و نه لکه دار میشه اگه از سایت بری هیچی درست نمیشه فقط در تو یه خاطرۀ بد می مونه پس بمون و تموم غصه هاتو بنداز دور

مریم عزیزم میدونم که تو هم ناراحتی غصه خوردی و اینم میدونم که قلبت خیلی مهربونه تو برای همۀ ما حکم خواهر و مادر رو داری پس بیا و دوباره مثل سابق عطر محبتتو به روی بچه های سایت بپاش :8:

• arash52

يكتاجان
    به عنوان يك برادر بزرگتر ازت ميخوام يك هفته بيشتر به خودت استراحت ندي
    بعد با باتري شارژ شده و همون نكته سنجي و لب خندون در قندون و اينا برگرد
    با مرخصيت به مدت يك هفته موافقت شد . برو تا برگه ات رو پاره نكردم :4:

• ژنرال

The one,
    با دربار همایونیِ دانمارک هماهنگ کردم، اگر غیبتت طولانی بشه، از دانمارک اخراجت میکنن :86:

• Holtek

وقتي مامانا نتونن مشكلشونو با هم حل كنن ، واي به حال ما باباها :37:
    حالا با اين جمله اي كه مي نويسم ببينين كي گناهش بزرگ بوده و كي قلبش كوچيك :
    اگر نمي تواني گناه كسي رو ببخشي از بزرگي گناه او نيست ، بلكه از كوچكي قلب توست .

• mojde

من نميدونم جريان چيه ولي ازهر دوتون توقعم خيلي زياده تورو خدا دلخوريها رو بذارين كنار .گفتگو بهترين راه حله شك نكنين :8:

• The one

بچه ها ختم جلسه اعلام میشه خیلی ممنون که به صحبتم گوش کردید.. :46: بازم میگم به هیچ وجه کدورتی حداقل از طرف من نمونده..خدا عمرش بده این دوست موز دوستمون رو که با منفی دادن، وجه مشترک منو و خواهرمو پررنگتر کرد..یادتون باشه پس دفعه ی دیگه خواستم خودمو لوس کنم ببریتم میدون شوش :10:

• کتایون

آخ جون آشتی کردن 1244
    موزی ی ی ی ی موزززززی ی ی ی 761

• bijjan

خدا کنه ختم به خیر بشه :1:

• The one

نقل قول: کتایون
    آخ جون آشتی کردن
    موزی ی ی ی ی موزززززی ی ی ی

ممنون که نیتت خیره اعتراف می کنم وقتی منفیت رو دیدم حالم گرفته شد ولی سعی کردم با طنز تمومش کنم..ولی الان که تازه منفی دوستانم رو دیدم اصلا از کارت خوشم نیومد..من این تاپیک رو برای رفع کدورت زده بودم نه ایجادش.. به هرحال امیدوارم که اونها هم طنز تلخ شما رو به دل نگرفته باشند..با ارزوی شادی برای همه ی عزیزان..

• ali41

نقل قول: کتایون
    آخ جون آشتی کردن 1244
    موزی ی ی ی ی موزززززی ی ی ی 761

هیچ میدونی اگه املات خوب بود همه با هم قهر میکردن :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: