₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:
1 2

بدون عکس

برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:

776 بازدید، 28 پست، نویسنده: مخلوط کن

• مخلوط کن

میدونید که ناراحتی‌ و عصبانیت واسه پوست خوب نیست .. :5:

پس علاوه بر هلو و موز میتونید از اینایی که میگم هم استفاده کنید :5:

تصویر در دسترس نیست

‎.::یک معجون همه فن حریف برای شادابی پوست::.

حتما تاكنون مطالب زیادی درباره بسیاری از خواص مفید و فراوان آلوئه ورا برای سلامت و شادابی پوست شنیده‌اید، اما آیا از خواص منحصر به فرد آب این میوه برای سلامت كل بد مطلع هستید؟

تصویر در دسترس نیست

به نقل از ایسنا، آب آلوئه ورا یك نوشیدنی كاملا بی‌خطر، همه فن حریف و معجونی جادویی حاوی ریز مغذی‌های مختلف، ویتامین‌ها، املاح معدنی، اسید آمینه و سایر عناصر و املاح مهم و حیاتی برای بدن است.
    آب آلوئه ورا به دستگاه گوارش و هضم غذا كمك می‌كند. این نوشیدنی به طور طبیعی دستگاه گوارش را پاكسازی و به حركات دوده‌ای روده كمك می‌كند و در رفع یبوست موثر است حتی در بهبود و كاهش اسهال هم نقش مفیدی دارد.
    آب آلوئه ورا سطح انرژی بدن را افزایش می‌دهد. رژیم غذایی روزانه ما حاوی موادی است كه موجب خستگی و فرسودگی می‌شوند در حالی كه مصرف روزانه این آبمیوه حس سلامتی را افزایش می‌دهد، سطح انرژی بدن را افزایش داده و وزن بدن را در حد سلامتی نگه می‌دارد.
    این آبمیوه در بازسازی سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد. آب آلوئه ورا برای افرادی كه دچار اختلالات مزمن سیستم ایمنی هستند بسیار مفید است و گلبولهای سفید خون را برای مبارزه با ویروس‌ها تحریك می‌كند. آب آلوئه ورا خاصیت سم زدایی دارد. این نوشیدنی یك كمك مهم و طبیعی برای سم زدایی از بدن است.
    همه ما از آنجایی كه زندگی پرتنشی را در طول روز تجربه می‌كنیم و آلودگی محیط زندگی‌مان را فرا گرفته و از سوی دیگر به هله هوله خوری نیز عادت داریم نیازمند معجونی هستیم كه هر از گاهی بدنمان را ضدعفونی و پاكسازی نماید. آب آلوئه ورا یك كوكتل غنی از ویتامین‌ها و املاح معدنی است كه به بدن قدرت می‌دهد تا با این استرس‌ها و فشارهای روزانه مقابله كند.
    این نوشیدنی درعین حال تاثیر چشمگیری در كاهش التهاب‌ها در بدن دارد، انعطاف پذیری مفاصل را بهبود می‌بخشد و به تولید مجدد سلولهای بدن كمك می‌كند. عضلات مفصلی را تقویت می‌كند و در نتیجه درد و التهاب را در مفاصل ضعیف و پیر تسكین می‌دهد.

• The one

:23:
    یه ویژگی زیبایی که تو سایتمون دیدم علاوه بر اینکه واقعا مثل یه خونواده هستیم. :90: .اینه که خدا نکنه یه چیزی سوژه بشه.. دیگه تا صدور مجوز سوژه ی بعدی هویجوری سر زبونها میمونه .. نمونش همین موز ..

دست گلت درد نکنه خواهری.. مُستَموز شدیم :23:

خداییش این دو روزه پوستم دیگه پلیسه شده بود.. :23:

• N.e.D.a

دختره تو عكس چه خوشگله 273
    ميسي مفيد بود 282

• چکاوک

:23: یکتا جون که خودش صادر کنندۀ موزه فکر نکنم پوستش خراب شه
    وای که چقد خندیدم :23:

• مخلوط کن

نقل قول: The one
    اینه که خدا نکنه یه چیزی سوژه بشه.. دیگه تا صدور مجوز سوژه ی بعدی هویجوری سر زبونها میمونه .. نمونش همین موز ..

تازه فردا هم قراری اینجا یه کارتون موز پخش کنیم پوست موز‌ها رو هم واسه ماسک زیبائی کنار میذاریم :4: 266

• The one

نقل قول: چکاوک
    وای که چقد خندیدم

قربون خندت :11:

نقل قول: Gormesabzi
    تازه فردا هم قراری اینجا یه کارتون موز پخش کنیم پوست موز‌ها رو هم واسه ماسک زیبائی کنار میذاریم

:23: شیر موز براش بگرفتی؟ بگرفتمم!! :23: :11:

• bijjan

من برم شیر موز بخورم پوستم خوب شه :4:

• Life Dream

مرسي قرمه سبزي جان، مبارك مامان مريم و آبجي هيفا باشه :8:

پس مامان مريم كجاست!!!!! :101: :101:

• ali41

من کمی وسواسیم 370 خودم باید شیرموزو بگیرم :9: چند تا مووووووووووووووووووووووز به من میرسه :23: از اون موزایی که دورش گله :23:

• mz56mz

عمو ليلا جان اون عكسى كه گذاشتى عكس كدومشونه؟ عكس ابجى مريم ؟ يا عكس ابجى هيفا؟ :37:

ابجى مريم عزيزم :6: و ابجى هيفا عزيزم :6:

• دلشاد

مرسی آبجی لیلای عزیز :6:
    مبارک دو عزیز سایت باشه که هر دوشون برام عزیزن :6:
    نمایش یا پنهان متنمیگن بادمجونم خوبه ها 245 351

• farzane

273 چقدر زیبا و مفید مرسی عزیزم 280

• ژنرال

Gormesabzi,
    خیارم برای پوست خوبه :4:

البته پوستش :9:

• Aramesh

دست گُلت درد نکنه لیلا جان :83:
    اینم از فواید موز مبارک عزیزان باشه.. :8:

• baron jon

مرسی لیلا جان مفید بود :90:

• ماهی

لیلی جون برای من که به موز حساسیت دارم خوبه.. :4:
    The one,
    یکتا جان ! این آواتار تو باعث میشه لبام باد کنه..بابا باور کن من از چند قدمی موز نمی تونم رد شم :83:

• The one

نقل قول: ماهی
    یکتا جان ! این آواتار تو باعث میشه لبام باد کنه..بابا باور کن من از چند قدمی موز نمی تونم رد شم

نازی الان فهمیدم ماده اصلی بوتاکس لب چیه :23:

• حورا

مبارک هر دو عزیز :46: :46:

• ماهی

نقل قول: The one

آره.به خدا اگه می تونستم خارشش رو تحمل کنم همیشه موز می خوردم..ولی نمیشه..دل درد هم می گیرم :83:

• نخبه

نقل قول: The one

اینو خوب اومدی:23: برم به خاهر شوهرم بگم که اصلا لب نداره:23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: