₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

برای یکتا و مریم که دوباره پوستشون خوب شهD:

776 بازدید، 28 پست، نویسنده: مخلوط کن

• mojde

ممنون مباركه خواهراي گل موزيم :8:

• maryamlondon1

لیلی جون ممنون به فکر من بودی :8: من همیشه از ماسکهای گیاهی استفاده میکنم... ماده ژلاتینی که درون برگ این گیاه وجود داره برای برای ریزش مو وجوش جوانی بچه هام ازش استفاده میکنن البته من خود گیاه میخرم وخودم برش میدم وتازه تازه یعنی فریش میدم ازش استفاده میکنن ..خودم هم کرمش وصابونش برا صورتم بعض وقتها به کار میبرم :11:

• levrone

نقل قول: Gormesabzi
    آب آلوئه ورا یك نوشیدنی كاملا بی‌خطر، همه فن حریف و معجونی جادویی حاوی ریز مغذی‌های مختلف، ویتامین‌ها، املاح معدنی، اسید آمینه و سایر عناصر و املاح مهم و حیاتی برای بدن است.

والله این چیزا رو از ما بهترون میخورن! قشر آسیب پذیرو چه به آب آلوئه ورا! آب زرشک بیشتر به مزاچ ما سازگاره!

• مخلوط کن

نقل قول: maryamlondon1
    ماده ژلاتینی که درون برگ این گیاه وجود داره برای برای ریزش مو وجوش جوانی بچه هام ازش استفاده میکنن البته من خود گیاه میخرم وخودم برش میدم وتازه تازه یعنی فریش میدم ازش استفاده میکنن ..خودم هم کرمش وصابونش برا صورتم بعض وقتها به کار میبرم :11:

آره منم نمیدونستم ..کلا اهل این قرتی بازیا نیستم . :83: .پوستم کلفته :9: . دیدم دختر خواهرم استفاده میکرد ..اونم مثل شما فرش میخرید :8:

• مخلوط کن

levrone,
    :83:
    والا بهروز جان من که اصلا خودشم نمیدونم چیه ..چه برسه به آبش؟:23:ببین دیگه من از چه قشری هستم :9: :79:

• maryamlondon1

نقل قول: Gormesabzi
    آره منم نمیدونستم ..کلا اهل این قرتی بازیا نیستم . .پوستم کلفته

فدای پوست کلفتت برم من مثل شوهرم هستی اون همنجوریه بی خیال وپوست کلفت :23: :23: ولی لیلی جون چرا موهای شوهرم سفید شده ؟؟ نکنه غم وغصه رو پیاز چه های سر اثر دار ه مواظب باش زود مامان بزرگ نشی :4:

• مخلوط کن

نقل قول: maryamlondon1
    جون چرا موهای شوهرم سفید شده ؟

اینو دیگه باید از شما پرسید :9: ..چیکارش کردی مریم خانم بنده خدارو؟ :4: :83:

• gilas

اوندم یه چیزی بگم دیدم خیلی بی ادبیات میشم :9:

فقط خواهرا برای مصرف موز دستکش فراموش نشه و یه محرم :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: