به به چه تاپیک قشنگ و چە آهنگ زیبا و دلنشینی... من هم به مازیار عزیز ارادت خاصی دارم.. امیدوارم همیشه با ما بمونه و فکر رفتن به سرش نزنه هیچوقت ممنون آرامش جان از تاپیک خوبت
اين تاپيك رو الان ديدم آبجي مهربونم، محسن بهم خبر داد، آخه مسافرت بودم! راستش رفته بودم خونه خواهرم كه تبريزه، ديروز رفته بودم، قرار بود تا چهار شنبه اونجا بمونم كه داداش محسن گل باهام تماس گرفتن و گفتن آبجي ارامش يه تاپيك اهدايي برات زده، متاسفانه اينترنت كامپيوتر خواهرمم مشكل داشت و به خاطر همين نتونستم از اونجا بيام سايت! اين شد كه ساعت 10 به طرف بوكان راه افتادم و ساعت 2 شب رسيدم خونه، نميخواستم زحمتي كه ابجي گلم براي خوشحال كردنم كشيده بينتيجه بمونه الانم كه دارم اين مطلب رو مينويسم به خدا نميدونم چطوري ازتون تشكر كنم، شما بهترين و بهترين و بهترين خواهري هستيد كه هر كس ميتونه داشته باشه، فقط يه آبجي خوب و مهربون ميدونه رنگ مورد علاقه برادرش چيه! بينهايت ازتون سپاسگذارم، خيلي خوشحالم كردي آبجي جون، به خاطر همه مهربونياتون ازتون ممنونم اندازه همه دنيا، فقط ميتونم براتون آرزوي خوشبختي و سعادت كنم، الهي كه هميشه لبتون خندون و قلبتون لبريز از شادي و نشاط باشه و آرامش خوشي در لحظه لحظه زندگيتون همراهتون باشه نخبه, حورا, ژنرال, baron jon, Ahora Quien, maryamlondon1, mz56mz, ali41, The one, aac198000, دلشاد, hadi04, gilas, arash52, پری سا, mojde, N.e.D.a, علیرضا, بهونه, از همه شما دوستان خوبم ممنونم به خاطر همه لطفي كه داشتيد
Life Dream, کاشکی بیشتر تبریز میموندی..و خوشحال شدم چند روزی آب و هوا عوض میکنی هم برای روحیت خوبه هم زیاد پای کامپیوتر نیستی.. نمیدونم..من لایق اینهمه محبت نبودم..کاش حداقل توو مسیر برگشتنت به طرف بوکان همسفرت میشدم و شریک خستگی و سختی راه در نیمه شب به طرف بوکان میشدم.. لحظه ی به یاد ماندنی رو رو قلبم حکاکی کردی... امیدوارم منو ببخشی.. هرچند خودمو نمیتونم ببخشم..نمیخواستم از مسافرت اینطوری برگردی..قلب آبی بوفی
آخه يادم اومد كه يه تاپيك اهدايي ديگه هم اون قديما زده بود، قبل از اين كه برسم بسته بودنش! گفتم نكنه اين يكي هم بسته بشه كه ديگه بد جور اب روغن قاطي ميكردم!!
نقل قول: ژنرال
من جای تو بودم، یه روزم دیرتر میومدم، آرامش بیشتر منتظر بمونه
نوچ نوچ نوچ ، ايشون براي اين تاپيك اين همه زحمت كشيدن و اين براي من خيلي با ارزشه، قدر نشناسي ميشد اگه بي خيال اين موضوع ميشدم
نقل قول: maryamlondon1
اخی خیالم راحت شد
اين يعني اين كه قهر نكردي؟!
نقل قول: Gormesabzi
مبارکه مازیار بردار نازی جون باشه
مبارك شما خواهر نازي جون هم باشه
نقل قول: booseh
چه زیبا و آرامش بخش
كار آبجي ارامشه ديگه
نقل قول: ماهی
خیلی زیبا بود.مرسی آرامش با احساس و دوست داشتنی مبارک داداش مازی باشه
قربان شما ماهي جون
نقل قول: Aramesh
کاشکی بیشتر تبریز میموندی..و خوشحال شدم چند روزی آب و هوا عوض میکنی هم برای روحیت خوبه هم زیاد پای کامپیوتر نیستی..
نخيرم، شما تاپيك زديد تازه من دير هم رسيدم شما بايد ببخشيد، بايد نفر اولي ميبودم كه پست ميزدم نه اون اخرياش! بازم ازتون يك دنيا ممنونم ابجي گلم، الهي كه هميشه در همه مراحل زندگي خدا همراتون باشه
ژنرال
Aramesh
دقیق و جامع و کامل واینکه منبع خبرت از کجاست رو باید شرح بدی؟!
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
خوب دیگه
Aramesh
ممنون که خبر دادی محسن جان▧ تصویر در دسترس نیست اینجا واقعاً فرشته ی نجات شدی برای من
ژنرال
علیرضا
من هم به مازیار عزیز ارادت خاصی دارم.. امیدوارم همیشه با ما بمونه و فکر رفتن به سرش نزنه هیچوقت
ممنون آرامش جان از تاپیک خوبت
Aramesh
برای همه ی محبتهات ممنون و سپاسگزارم..برای من همیشه عزیز و دوستداشتنی هستید...همیشه..
بهونه
Life Dream
اين تاپيك رو الان ديدم آبجي مهربونم، محسن بهم خبر داد، آخه مسافرت بودم! راستش رفته بودم خونه خواهرم كه تبريزه، ديروز رفته بودم، قرار بود تا چهار شنبه اونجا بمونم كه داداش محسن گل باهام تماس گرفتن و گفتن آبجي ارامش يه تاپيك اهدايي برات زده، متاسفانه اينترنت كامپيوتر خواهرمم مشكل داشت و به خاطر همين نتونستم از اونجا بيام سايت! اين شد كه ساعت 10 به طرف بوكان راه افتادم و ساعت 2 شب رسيدم خونه، نميخواستم زحمتي كه ابجي گلم براي خوشحال كردنم كشيده بينتيجه بمونه
نخبه,
حورا,
ژنرال,
baron jon,
Ahora Quien,
maryamlondon1,
mz56mz,
ali41,
The one,
aac198000,
دلشاد,
hadi04,
gilas,
arash52,
پری سا,
mojde,
N.e.D.a,
علیرضا,
بهونه,
از همه شما دوستان خوبم ممنونم به خاطر همه لطفي كه داشتيد
ژنرال
تو گفتی دو روز دیگه میای، یه روز زودتر اومدی!
من جای تو بودم، یه روزم دیرتر میومدم، آرامش بیشتر منتظر بمونه
maryamlondon1
اخی خیالم راحت شد
مخلوط کن
booseh
ماهی
مبارک داداش مازی باشه
Aramesh
کاشکی بیشتر تبریز میموندی..و خوشحال شدم چند روزی آب و هوا عوض میکنی هم برای روحیت خوبه هم زیاد پای کامپیوتر نیستی..
نمیدونم..من لایق اینهمه محبت نبودم..کاش حداقل توو مسیر برگشتنت به طرف بوکان همسفرت میشدم و شریک
خستگی و سختی راه در نیمه شب به طرف بوکان میشدم..
لحظه ی به یاد ماندنی رو رو قلبم حکاکی کردی...
امیدوارم منو ببخشی.. هرچند خودمو نمیتونم ببخشم..نمیخواستم از مسافرت اینطوری برگردی..
Aramesh
فرشته ی نجات بمون دیگه بدنشو..
بهونه,
maryamlondon1,
Gormesabzi,
booseh,
ماهی,
فدای شما دوستهای گُل و دوستداشتنی
NILA
Life Dream
آخه يادم اومد كه يه تاپيك اهدايي ديگه هم اون قديما زده بود، قبل از اين كه برسم بسته بودنش! گفتم نكنه اين يكي هم بسته بشه كه ديگه بد جور اب روغن قاطي ميكردم!!
نوچ نوچ نوچ
اين يعني اين كه قهر نكردي؟!
مبارك شما خواهر نازي جون هم باشه
كار آبجي ارامشه ديگه
مبارک داداش مازی باشه
قربان شما ماهي جون
نخيرم، شما تاپيك زديد تازه من دير هم رسيدم شما بايد ببخشيد، بايد نفر اولي ميبودم كه پست ميزدم نه اون اخرياش! بازم ازتون يك دنيا ممنونم ابجي گلم، الهي كه هميشه در همه مراحل زندگي خدا همراتون باشه
ايشون آبجي منه، بيشتر از دوست
maryamlondon1
ژنرال
دیرتر میومدی که هیجانش بیشتر میشد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→