میگم اون خانومی که داره رژ لب میزنه، چه ربطی به شکنجه هات داشت؟ نکنه خودتی آرامش؟
نقل قول: ژنرال
نازی جون، در زبان فارسی، موصوف قبل از صفت قرار میگیره از این به بعد بگو متن پنهان !
دوباره باید بریم اون توو.. تازه makeup کرده بودم دوباره میکاپم خراب میشه..
نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست
اُفِیــــــــش بازم از دستور زبان بگو!
نمایش یا پنهان متناین تایپیکو میرم میخرمش باید جای شلاقها یادگاری بمونه..
Life Dream
قدمتون روي چشم ابجي جون، فقط بهار بياييد كه همه جا سرسبز و خرم بشه
Aramesh
فدای تو بشم من داداشم که اینقدر مهمون نوازی..
ژنرال
نمیشه دست رو زن بلند کرد
Aramesh
چیکار کردی با داداشم
بیا خودت برو توو پنهان متن..هر چی دیرتر بری بدتر
یه کاریه که باید انجام بشه...
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
اگه یه بار دیگه فقط یه بار دیگه آمپول رو مازیار بلند کنی▧ تصویر در دسترس نیست اینجوری میشی
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستآخیــــــش
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستژنرال
بهت نمیخوره انقدر خشن و بی رحم باشی
به خاطر مازیار منو گذاشتی لای دیوار
ولی من مقاومت میکنم
نمایش یا پنهان متن
میگم اون خانومی که داره رژ لب میزنه، چه ربطی به شکنجه هات داشت؟نکنه خودتی آرامش؟
ژنرال
نازی جون، در زبان فارسی، موصوف قبل از صفت قرار میگیره
Aramesh
نکنه خودتی آرامش؟
دوباره باید بریم اون توو..
تازه makeup کرده بودم دوباره میکاپم خراب میشه..
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
اُفِیــــــــش
بازم از دستور زبان بگو!
نمایش یا پنهان متن
این تایپیکو میرم میخرمش باید جای شلاقها یادگاری بمونه..Life Dream
ژنرال,
دعواي شما دو نفر خيلي بامزس!
ژنرال
تازه makeup کرده بودم دوباره میکاپم خراب میشه..
ضمناً اون چکش، پنبه ای میباشد
Aramesh
آره دِ...جاش پیداست
تابلو.. برو پماد بزن روش ..سوزش و دردش کمتر شه..امشب بتونی بخوابی..
پهلونم پهلونا قدیم..▧ تصویر در دسترس نیست
پهلون پنبه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→