من قبل از همه فهميدم، حتي قبل از خود شيرين و آقاشون! خودش اومد توو خوابم بهم گفت!! تبريك ميگم شيرين جان، تو كه ديروز ازدواج كردي چقدر زود دخمل دار شدي! مرسي مامان مريم، تاپيج به جا و زيبايي بود
تبریک مجدد میگم به شیرین عزیزم.. دختر و پسر هر دو عزیزه انشاا... سلامت باشه و سایه ی پدر و مادر عزیزش بالای سرش باشه.. دست شما هم درد نکنه مریم جون همیشه خوش خبر باشی عزیزم
قربونش برم من شیرین رو نمیگما دخملشو میگم (جهت تنویر افکار عمومی گفتم تا حرف در نیاد )همبازی دخملم تو راهه یاسی دیگه تنها نیست هااااااااااا به افتخار دخمل کوچولوی شیرین حالا لب کارون چه گلبارون میشه وقتی که میشینن دلدارون آلله
من هم این مناسبت فرخنده را جشن میگیرم واین تا پیک تقدیم مامان فندقه سایت میکنم
ممنون دکتر مامان مریم عزیز.. نفر اولی که گفت من دخمل دار میشم مامان مریم بود و تشخیص و سونو گرافیشون درست بود ممنون مامان مریم عزیز برای تاپیک زیباتون وای چقده دخمل خوشمل توشون بود خب دخمل منم شبیه خوشملترین اینا میشه(اره جون خودم)
[quote=دلشاد]مبارکه مبارکه مرسی مامان مریم دستت درد نکنه پس عکس دخمل شیلین کو [/quote] ممنون بهروز جان.. عکس دخملم خیلی فندقیه نمیشه تشخیص داد
[quote=roze sorkh]مبارکهههههههههههههههه ایشالا خوش قدم باشه[/ quote] ممنون عزیزم : [quote=Nim]به به مبارک باشه انشاالله شیرینی بعدیشم بخوریم. [/ quote] یعنی دخملم رو زود علوس کنم [quote=sevin]تبريك عرض ميكنم شيرين خانم من موندم با دختر شما شوهر كنم [/quote] ممنون مهربون انشالله همه دخملا خوشبخت بشن [quote=The one]ووويييي دخمل صولمتيييي نازيييي مبارك شيرينم باشه انشاالله مثل ماميش نمكي و عسلي بشه فداش شم ووويييييي مرسي مريم جون خيلي تا پيك قشنگيه[/ ممنون هیفای نازنینم اون کیف صورتی خوشگل که برام فرستاده بودی میدم به دنیز ولی عروسکا مال خودمه:4: quote] [quote=Ahora Quien]مبارکیوووووووووووووووووووووووو باشه به مامانیییییییی [/ میسی یلدا جونم quote] [quote=mz56mz]ابجى ولى به وقت اينجا كه نزديكتريم اين خبر زودتر بهمون رسيد مبارك مامان فندق دخمل بوفى انشاءالله يه گل دختر ناز و سالم و خشگل [/ ممنون عمو جونم و سپاس فراوان برای اس ام اس زیبایی که فرستادین به ارش هم نشون دادم کلی تشکر کرد برای تبریکات صمیمانتون quote] [quote=sib]مبارک باشه [/ ممنونquote] [quote=Life Dream]من قبل از همه فهميدم، حتي قبل از خود شيرين و آقاشون! خودش اومد توو خوابم بهم گفت!! تبريك ميگم شيرين جان، تو كه ديروز ازدواج كردي چقدر زود دخمل دار شدي! [/ اره هیچ وقت یادم نمیره بهم پیام دادی و گفتی چه خوابی دیدی .. خیلی خوشحالم که خدا یه دخمل بهم میده ان شالله که بتونم مادر خوبی براش باشم quote] [quote=baron jon]مرسی مریم جان شیرین جان تبریک می گم مبارک باشه [/ مرسی عزیز دلم قربونت برم quote] [quote=حورا]مبارک باشه شیرین جان .
مرسی مامان مریمی از تاپیک قشنگتون [/ ممنون حورای نازنین میگم بچه دخمل شد دیگه از انتخاب اسم راحت شدمquote] [quote=Aramesh]تبریک مجدد میگم به شیرین عزیزم.. دختر و پسر هر دو عزیزه انشاا... سلامت باشه و سایه ی پدر و مادر عزیزش بالای سرش باشه.. [/quote] ممنون خاله ارامش مهربون تا قبل از اینکه بدونم فندقم دخمله یه جورایی فکر میکردم پسر برام خوشحال کننده تره ولی وقتی دکتر با اطمینان بهم گفت فندقم دخمله یه عالمه خوشحال شدم.. بابای دنیز هم خیلی خوشحال اخه دخملا بابایی میشن اونم میخاد حسابی لوسش کنه کسی نیست منو تحویل بگیره این وسط
باز هم سپاس از همتون برای تبریکاتون برای همگیتون ارزوی خوشبختی دارم
maryamlondon1
نقول قول شیرین عسل سایت
به اطلاع کلیه دوستان اشنایان ، بستگان میرسانم فندق دخملهههههههههههه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
رو عکس کلیک کن حجم اصلیش ببین.....
maryamlondon1
دلشاد
پس عکس دخمل شیلین کو
roze sorkh
ایشالا خوش قدم باشه
Nimma
sevin
من موندم با دختر شما شوهر كنم
The one
Ahora Quien
mz56mz
مبارك مامان فندق دخمل بوفى انشاءالله يه گل دختر ناز و سالم و خشگل
sib
maryamlondon1
صبر داشته باش
انشالله خوش قدمه
اره شیرین قرار بود تیم فوتبال درست کنه
قابل نداشت
من دیروز خبر شنیدم اما سایت خراب بود
یالله سانازی نوبت شما دیگه
Life Dream
تبريك ميگم شيرين جان، تو كه ديروز ازدواج كردي چقدر زود دخمل دار شدي!
مرسي مامان مريم، تاپيج به جا و زيبايي بود
maryamlondon1
baron jon
شیرین جان تبریک می گم مبارک باشه
حورا
مرسی مامان مریمی از تاپیک قشنگتون
▧ تصویر در دسترس نیست
Aramesh
تبریک مجدد میگم به شیرین عزیزم..
hadi04
حالا لب کارون چه گلبارون میشه وقتی که میشینن دلدارون آلله
نخبه
نقول قول شیرین عسل سایت
به اطلاع کلیه دوستان اشنایان ، بستگان میرسانم فندق دخملهههههههههههه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
ممنون دکتر مامان مریم عزیز.. نفر اولی که گفت من دخمل دار میشم مامان مریم بود و تشخیص و سونو گرافیشون درست بود
بازم ممنون برای اینهمه مهربونی
نخبه
پس عکس دخمل شیلین کو
ممنون بهروز جان.. عکس دخملم خیلی فندقیه نمیشه تشخیص داد
[quote=roze sorkh]مبارکهههههههههههههههه
ایشالا خوش قدم باشه[/ quote]
ممنون عزیزم
[quote=Nim]به به مبارک باشه انشاالله شیرینی بعدیشم بخوریم.
یعنی دخملم رو زود علوس کنم
[quote=sevin]تبريك عرض ميكنم شيرين خانم
من موندم با دختر شما شوهر كنم [/quote]
ممنون مهربون
[quote=The one]ووويييي دخمل صولمتيييي نازيييي
quote]
[quote=Ahora Quien]مبارکیوووووووووووووووووووووووو باشه به مامانیییییییی [/ میسی یلدا جونم
[quote=mz56mz]ابجى ولى به وقت اينجا كه نزديكتريم اين خبر زودتر بهمون رسيد
مبارك مامان فندق دخمل بوفى انشاءالله يه گل دختر ناز و سالم و خشگل
[quote=sib]مبارک باشه
[quote=Life Dream]من قبل از همه فهميدم، حتي قبل از خود شيرين و آقاشون! خودش اومد توو خوابم بهم گفت!!
تبريك ميگم شيرين جان، تو كه ديروز ازدواج كردي چقدر زود دخمل دار شدي!
[quote=baron jon]مرسی مریم جان
شیرین جان تبریک می گم مبارک باشه
[quote=حورا]مبارک باشه شیرین جان .
مرسی مامان مریمی از تاپیک قشنگتون
[/ ممنون حورای نازنین
[quote=Aramesh]تبریک مجدد میگم به شیرین عزیزم..
باز هم سپاس از همتون برای تبریکاتون برای همگیتون ارزوی خوشبختی دارم
SaMaN TaJ
نمایش یا پنهان متن
قربونش برم،مبارکه ایشالاآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→