₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » مبارک مبارک بگو مبارک بدو به مامان فندقه تبریک بگو
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » مبارک مبارک بگو مبارک بدو به مامان فندقه تبریک بگو

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

مبارک مبارک بگو مبارک بدو به مامان فندقه تبریک بگو

113 بازدید، 65 پست، نویسنده: maryamlondon1

• Holtek

نقل قول: ماهی
    خدا بزرگه :4:
    ایشالله مادیگه منتظر نوه ی دختر خواهیم بود.من که نوه م حتما دختره. :8: قهرمان پاتیناژ هم هست :4:

ولي من نمي تونم تا اونموقع صب كنم :2:
    نمایش یا پنهان متنكي خوام برم يه 18-17 سالشو از بهزيستي بيارم :10:

نقل قول: maryamlondon1
    ای بابا حتما خانم شما اصرار داشت که حتما دختر داشته باشه وبه خاطر روحیه مادر همنجور بهش گفت

اره اتفاقا اولش پرسيد ، من گفتم دختر دوست دارم ولي دركل كارش خوب نبود.

• farzane

241 243 261 265 266 271 273 280 786 296 310 1153 862
    مبااااااااااااااااااااااااااااااارک باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشهههههههههههههههههههههه هوراااااااااااا هوراااااااااااا عزیزم مرسی همیشه خوش خبر باشی و شیرین جون عزیزم به سلامتی همتون کنار هم هزاران سال خوش و سلامت باشین مبارک باشه
    786 282 282 1153

• maryamlondon1

نقل قول: Dr.GSM
    اره اتفاقا اولش پرسيد ، من گفتم دختر دوست دارم ولي دركل كارش خوب نبود.

اینجا همنطوره سر احسان. هر چه التماس کردم نگفتن هر چه به دکتر سونگراف گفتم میخواهم لباس بگیرم رنگش برام مهمه .نمی گفت ولی گفت اعضای داخلی را بادقت ببین متوجه میشی من هر چه دقت کردم چیزی متوجه نشدم . :66: به نظرم برا مادر بهتره تا استرس نداشته باشه :1:

• ali41

maryamlondon1,
    سلام ، آبجی خوب و نازنین ما چطوره ؟ :46: ایشالا همیشه شاد باشی خواهر بزرگو :3: مهربون :46:

• پری سا

الهــــــــــــی شیرین تبریک میگم خیلی خوشحال شدم یک فرشته دیگه به فرشته های رو زمین اضافه میشه

• نغمه

وااااااای خدا دخمله جیگره عسله نانازه مبارکه شیرین جون
    مریم خانم دستتون درد نکنه چقده مهربونی خوشبحال شیرین چه دوستایه خوبی داره786
    ها ها ها بیا دختر ه اریایی دختره اریایی دختر اریای261

• Mahboob

ووووییییییییییی جیگملش بشم پی به جمعمون یکی اضافه شد ... هه هه آقایون بکشین کنار :15:

تصویر در دسترس نیست

• ماهی

نقل قول: maryamlondon1

جدی میگی :13: برا من همچین اتفاقی نیاافتاده اخه اونا بیشتر از اعضای داخلی بچه را تشخیص میدن :1:

اتفاقا خودش بهم گفت تامی خوام نگاه کنم پشتش رو می کنه به من.بعد خندید و گفت خیلی با حیاست ..ما که چیزی ندیدیم پس دختره :10:
    نمایش یا پنهان متنخاطره ی خوبی ندارم :44:

ولي من نمي تونم تا اونموقع صب كنم :2:

الله مع الصابرین. :24: .یه خرده صبر کردن رو از من یاد بگیر :4:

• bijjan

ای فندق تو که قرار بود پسر باشی ما میخواستیم بریم الواتی آخه چرا
    من رسما فندقو واسه آقازادمون خواستگاری میکنم
    من ده هزار بار دیگه تبریک میگم ایشالا بیستا بیستا بچه های تپل و خوشگل مثه خودت بیاری خلاصه یه تیم ملی بزنی
    همیشه صحیح سالم و باشی در کنار بابای فندق و خانواده گرامی 286 260 303 827 350 490

• Galexy

ددی هستم چند روزه یادم رفته هنوز بهت اس بدم و فعلا هم یادم نیست بهت اس بدم!یادم اومد بهت اس میدم و تبریک میگم! :99:

• نخبه

نقل قول: بهونه
    مبارک فندوق و فندوقه و صندوق و صندوقه باشه 1018

میسی دائی بهونه ای :8:

نقل قول: ماهی
    به به مبارکه مبارکه 243 243 243
    البته مامان فندق ! پسر منم تا آخرین لحظه دخمل بود بعد دم آخر یهویی شد پسر :4:

نه دیگه مطمئنم دخمله هر دو دکتری که رفتم جزو بهترین دکترهای تهران بودن تو 11 هفتگی بهم گفتن تمایل به دختر داره تو 15 هفتگی هم بی برو برگرد گفتن دخمله ( بچه ما همچین بیحیاست خودش رو جمع و جور نکرد واسه همین تابلو ئه دخمله:9:

نقل قول: نازدونه
    شیرین جون تبریک ...تبریککککککککک :74:

ممنون خاله نازدونه :8: باید برای نوشتن مشقاش پرهام رو الگو قرار بده:4:

• نخبه

نقل قول: arash52
    مبارك باشه شيرين جون
    از قديم گفتن پسر نعمته و دختر رحمت

ممنون اقا جون ارش:46: حالا که دختر رحمته یعنی اسم دخملم رو بزرام رحمت؟:4:

نقل قول: mami
    مبارکه مبارکه مبارککککککککک408
    دختر یه چیزه دیگس 219دختر یعنی عشق 266دختر یعنی ادامه ی زندگی 261شایدم خود زندگی :90: انشاا... که به سلامتی باشه

ممنون مامی عزیز:8:

نقل قول: پری سا
    الهــــــــــــی شیرین تبریک میگم خیلی خوشحال شدم یک فرشته دیگه به فرشته های رو زمین اضافه میشه

ممنون:8: دیگه نوبت شماهاست که علوس بشید و هی فلشته های رو زمین رو با هم زیاد کنیم:4:

نقل قول: ژنرال
    مبارک باشه :46:

باشه:23:

شيرين خيلي مباركه :46:
    خيلي دوست داشتم بچه دختر داشته باشم :65:

ممنون عمو دکی:46: اره یادمه اولها همش اواتار دخمل میزاشتی ازت پرسیدم شما که پسری چرا اواتار دخترونه میزاری گفتی دخمل بچه خیلی دوست داری:8:

• نخبه

نقل قول: gilas
    ای جوووون دل خاله 1153 فکر کن دامن چین چینی کوتاه صولمتی بپوشه بعد تاتی تاتی کنه :8: ای جااانم :11:

خیلی خیلی مبارک باشه شیرین عسلم :11:

ممنون خاله گیلاسی دنیز:8: اوهوم فکر دامن کوتاه صولتی کیف صولتی کفش صولتی سنجاق سرهای صولتی اصلا پلنگ صولتی:4:

• نخبه

نقل قول: shaparak64
    ای جان 227
    ایشالا که به سلامتی بیاد نی نی جونمون 227
    بازم مبارک باشه :8:

ممنون خاله جونی:8: شما هم لپ نی نی داداشیت رو از طرف من یه ماچ گنده کن هر وقت دنیا اومد :11:

نقل قول: Mahboob
    ووووییییییییییی جیگملش بشم پی به جمعمون یکی اضافه شد ... هه هه آقایون بکشین کنار :15:

بله بله اقایون بکشن کنار... البته محبوب جان اقایون که بنده خداها کنارن همش ما وسطیم 243

• نخبه

نقل قول: نغمه
    وااااااای خدا دخمله جیگره عسله نانازه مبارکه شیرین جون
    مریم خانم دستتون درد نکنه چقده مهربونی خوشبحال شیرین چه دوستایه خوبی داره786
    ها ها ها بیا دختر ه اریایی دختره اریایی دختر اریای261

ممنون نغمه جون:8: ان شالله به زودی شما هم یه نی نی تپل مپلی برامون بیاری با دنیز من و یاسی هادی هم بازی بشن 408

نقل قول: ehsan.b1362
    مبارکه :8:

ممنون عمو اردکی:46:

نقل قول: farzane
    مبااااااااااااااااااااااااااااااارک باااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشهههههههههههههههههههههه هوراااااااااااا هوراااااااااااا عزیزم مرسی همیشه خوش خبر باشی و شیرین جون عزیزم به سلامتی همتون کنار هم هزاران سال خوش و سلامت باشین مبارک باشه
    786 282 282

ممنون فرزانه جون:8:

نقل قول: ali41
    خدا رو شکر که سالمه ، دختر پسرش مهم نیست :48:

:23: والا منم همینو گفتم بعد شوهرم گفت بچه تو سالم باشه؟ 451 بعید میدونم:23: حتما از مخ تعطیله:23: بس که تو خونه شر و ور میگم و میخندم:23: با داداشام شوخی میکنن و میخندن که حالا که دختره لنگه خودش(یعنی من) باشه خدا به داد ما برسه 310 307

• نخبه

نقل قول: bijjan
    ای فندق تو که قرار بود پسر باشی ما میخواستیم بریم الواتی آخه چرا
    من رسما فندقو واسه آقازادمون خواستگاری میکنم
    من ده هزار بار دیگه تبریک میگم ایشالا بیستا بیستا بچه های تپل و خوشگل مثه خودت بیاری خلاصه یه تیم ملی بزنی
    همیشه صحیح سالم و باشی در کنار بابای فندق و خانواده گرامی

واسه اینکه با شما بی حیاتها نره الواتی گفتم دخمل باشه :9: با اون تاپیکهای بی حیاتی داشتین فندقم رو بی حیات میکردین :94:
    حالا کی تو دخترش رو به پسر مماقوی بی حیات تو میده 315
    ممنون برای تبریک :46: بیستا بیستا بچه نمیارم ولی بچه بیستی میارم:4: که همه بگن تو خودت نمره بیستی مثل هیچ کسی نیستی:4:

• نخبه

نقل قول: Galexy
    ددی هستم چند روزه یادم رفته هنوز بهت اس بدم و فعلا هم یادم نیست بهت اس بدم!یادم اومد بهت اس میدم و تبریک میگم! :99:

باشه ددی یادت نره ها ........... این فراموشیا همش عوارض پیری و سن بالاست:4: روز اول به مامی مستونم اطلاع دادم جنسیت نوه خوشملتون رو:4:

• levrone

• نخبه

نقل قول: levrone
    مبارک باشه

ممنون:46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: