₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » ♣ كيك شكلاتي مكزيكي ♣
1 2

بدون عکس

♣ كيك شكلاتي مكزيكي ♣

772 بازدید، 22 پست، نویسنده: booseh

• booseh

مواد اولیه :

تخم‌مرغ شش عدد
    آرد 130 گرم
    پودر كاكائو 20 گرم
    شكر 150 گرم
    خامه قنادي 500 گرم
    آب جوش 1/4 پيمانه
    بيكينگ پودر نصف قاشق مرباخوري
    وانيل 1/4قاشق چايخوري
    مواد لازم كرم رويال:
    سفيده تخم‌مرغ يك عدد
    پودر قند 75 گرم
    مواد لازم كرم گاناژ:
    شكلات تخته‌اي سياه 350 گرم
    خامه صبحانه 300 گرم

طرز تهيه:

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كرده، زرده‌ها را با شكر و وانيل كمي زده سپس آب جوش را اضافه مي‌كنيم و با دور متوسط همزن مي‌زنيم تا تخم‌مرغ‌ها حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط آرد، بيكينگ‌پودر و پودر كاكائو را اضافه مي‌كنيم. سفيده‌ها را در ظرفي جداگانه مي‌زنيم تا سفيد و سبك شود و به مواد قبلي مي‌افزاييم و به صورت دوراني مخلوط مي‌‌كنيم. مواد را در قالب 23 سانتي‌متري كه كف آن را كاغذ انداخته‌ايم ريخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه مي‌گذاريم تا پخته شود. سپس كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. كيك را از وسط برش زده خامه قنادي را وسط آن مي‌ماليم و اطراف و روي كيك را هم يك لايه خامه مي‌كشيم. بعد روي آن را با كرم گاناژ پوشانده و سپس با كرم رويال تزيين مي‌كنيم.

طرز تهيه كرم رويال:

سفيده را با همزن زده كمي كه خودش را گرفت پودر قند را كم‌كم افزوده و مي‌زنيم تا خودش را كاملا بگيرد.

طرز تهيه كرم گاناژ:

شكلات تخته‌اي و خامه را در ظرفي ريخته و روي حرارت مستقيم مي‌گذاريم تا به صورت يكدست آب شوند.

• حورا

مرسی بوسه جان عالی بود :8:

• aac198000

نقل قول: booseh
    ♣ كيك شكلاتي مكزيكي ♣

ببخشید من از آشپزی در حد اول ابتداییم :9:
    ولی کیک شکلاتی خیلی دوست دارم :85:
    این کیک از چه نظر نام مکزیکی داره :7:

• booseh

نقل قول: aac198000
    ببخشید من از آشپزی در حد اول ابتداییم :9:
    ولی کیک شکلاتی خیلی دوست دارم :85:
    این کیک از چه نظر نام مکزیکی داره :7:

دستور تهيه اين كيك توسط يه شيريني پز مكزيكي ارائه شده و از كشور مكزيك اومده

• ماهی

به به ..باید خیلی خوشمزه باشه 1252 ممنون بوسه جان :110:

• دلشاد

مرسی باران عزیز
    یکی برام بپزه بیاره بخورم 368 1010 953 904

• baron jon

حتما خوشمزه ست
    مرسی باران جان :90:

• arash52

من يكبار ساندويچ مكزيكي خوردم براي هفت پشتم كافيه :4:

• Ahora Quien

هیییییی واییییی منننن :62:

• maryamlondon1

خامه قنادي 500 گرم

چه هست بوسه جان .ایا انجا هم هست ؟؟؟ تو یخچال های انجا انواع خامه تازه داریم مخصوص هر شیرین که بخواهی میشه از او به جای خامه قنادی استفاده کرد :99:

• gilas

مادر جااان 857

• farzane

322 خیلییییییییییییییییییییییییی خوشمزه است من عاشق کیک های شکلاتی و شکلاتم مرسییییییییییییییییییییی عزیزم میخوااااااااااااااااااااااام 786 273 921 904 1244

• booseh

مرسی از محبت همه :-x
    مریم جان خامه قنادی همان خامه فرم گرفته و شیرن شده است که برای روی کیک ها استفاده میشه ! در اولین فرصت که با کامپیوتر انلاین بشم دستورش رو تو همین تاپیک میگذارم

• نغمه

مرسی باید خومشزه باشه :85: من دوست دارم کیک بپزم اما هر سری تصمیم کبری میگیرم که بپزم آخر سر همون کیک اسفنجی میشه :10:

• maryamlondon1

مریم جان خامه قنادی همان خامه فرم گرفته و شیرن شده است که برای روی کیک ها استفاده میشه ! در اولین فرصت که با کامپیوتر انلاین بشم دستورش رو تو همین تاپیک میگذارم

ممنون باران مهربونم :93:

• sare69

وااااااااااااااااااای نمیگین آدم دلش آب میشه من کیک میخوام 242

• mz56mz

دلمون براى كيكهاى عمو بوسه باران عزيز تنگ شده بود 256

• booseh

نقل قول: maryamlondon1
    ممنون باران مهربونم :93:

خواهش گلم
    مواد لازم :
    خامه= 1000 گرم
    پودر قند= 250 گرم
    وانیل=يك پنجم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین دسرهاو بستني ها و غيره آماده شود به این طریق که برای هر 1000 گرم خامه 250 گرم پودرقند اضافه کرده و يك پنجم قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا خامه نيمه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای 30 درصد چربی داشت باید در ازای هر 250 گرم خامه پر چرب مقدار 50 تا 100 گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی و يكنواخت آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید يا در ظرف يخ بزاريد

من دقیقا از روی همین دستور درست می کنم اما باید بدونیم که تو شیرینی پزی همه چیز تجربیه ممکنه توی یه فریزر خامه در عرض یک ساعت به حالت نیمه انجماد برسه تو یه فریزر دیگه سه ساعت طول بکشه
    در ضمن میزان شیرینی خامه رو بنا به ذائقه میشه تغییر داد . فقط حتماااااااااااااا از پور قند استفاده کنید و سراغ پودر شکر یا شکر نرید .
    اگر خواستین خامه روی کیکتون با طعم نسکافه یا قهوه باشه حتما پودر نسکافه یا قهوه را با یک قاشق سوپخوری اب رقیق کرده بعد به خامه اضافه کنید هیچ وقت پودر رو مستقیم به خامه اضافه نکنید

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: