ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mami
هر سال در دومین شنبه جولای عده ای از مردم آمریکا در ایستگاه شهر Laguna Niguel در کالیفرنیا دور هم جمع می شوند و شلوارشان را پایین کشیده و باسن خود را به نمایش مسافران این قطار در می آورند . این شیوه ای از اعتراض می باشد که به Mooning معروف است . آمریکایی های کالیفرنیا بر این باورند که ساخت این خط راه آهن بی مورد بوده و مالیات های آن ها بیهوده تلف شده است . آن ها این شیوه را بر گزیدند تا اعتراض خود را با این کار نشان دهند . معمولا واگن های قطار در موقع این نمایش پر از مسافر می باشد و راننده ها سرعت قطار را کم می کنند تا مسافران از این مناظر لذت کافی را ببرند
ali41
The one
ملت دارن اعتراض می کنن اونوقت اونها تازه لذتم می برن عجب اعتراضی
شوما الان دقیقا چی فرمودید؟
arash52
ولي در كل خبر جالب و اعتراض تحسين برانگيزي بود
garfild
دلشاد
ali41
عرض کنم سه منظوره بود: 1- ابراز همدردی با مردم ، بیخود کردن راه آهن ساختن
kamal313
mz56mz
mami
گفتم اگه کسی اعتراضی داره تا اون موقع خودشوآماده کنه
موافقم
خواهش می کنم اجازه ی ما هم دست شماست
mami
گفتم اگه کسی اعتراضی داره تا اون موقع خودشوآماده کنه
موافقم
خواهش می کنم اجازه ی ما هم دست شماست
مخلوط کن
ali41
mami
بهونه
bijjan
کارا که کرد انکه تمام کرد
نمیشه یه عکس از تمام رخ اعتراض با بزرگنمایی رو اسباب اعتراض بذارین
maryamlondon1
هاچو هاچو
این یکی فکر کنم بیچاره خیلی متضرر شده
ژنرال
در سفر استانی اخیر رئیس جمهور به قزوین، تصویب شد، همه مسیرهای راه آهن منتهی به قزوین، به زیر زمین منتقل بشه
خرزوخان
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→