رسم عاشقی درکی میخواد به عمق دریا و بلندای آسمان آخه بعضیا خیالی عاشقند یا عاشق یه فرد خیالی اند و بد روزگاریست که زمان و مکان و جایگاه عشقو نمیتونیم بفهمیم و با علیکی وابسته میشیم و اسمشو میزاریم عشق ... عشق زير باران رفتن و با هم خيس شدن نيست عشق آن است كه يكي چتر شود و ديگري نداند كه چرا خيس نشد ... عشق انحصار است نه دلدادگی به وسعت دید چشم ... عشق سفره چند رنگ تنوع نیست ، عشق تنها بودن و تنها خواستن است ، قابلیت گدایی ندارد ... غیر آن همه هوس است و یک لجبازی شهوت انگیز نه هر که چهره برافروخت دلبری داند ........... نه هر که آینه سازد سکندری داند هزار نکته باریکتر ز مو این جاست .......... نه هر که سر بتراشد قلندری داند
شکسپیر میگه کسی رو که دوست داری هر چندوقت یک باربهش یادآوری کن تا فراموش نکنه قلبی براش می تپه ..... واین یک یادآوریست. ممنونم از اینکه یادآواری کردید یادآوری کنیم آرامش عزیز
منم مثل بقیه فقط لذت بردم مرسی ارامش جان دست گلت درد نکنه عزیزم
نمایش یا پنهان متنعشق هم مثل خیلی چیزهای دیگه تعریف پیدا کرده واحد دار شده فرمول داره بازی شده بازیش قانون داره و من اگه دنبال اینهمه سختی بودم تو همون شهر قانونمندها میموندم و با همه ی فرمولهایی که حفظم فریبنده ترین تعریف عشق رو تبلیغ می کردم و تا اوج میرسیدم ..
من اگه دنبال اینهمه سختی بودم تو همون شهر قانونمندها میموندم و با همه ی فرمولهایی که حفظم فریبنده ترین تعریف عشق رو تبلیغ می کردم و تا اوج میرسیدم ..
اي شيطون اين فرمولهارو از كجا بلد شدي ؟
خارج از شوخي باهات موافقم ؛ متاسفانه يكتاجون به چشم ميشه افرادي رو ديد چه زن و چه مرد كه با فرمولهايي فريبنده و با ظاهري مظلومانه با عشق امرار معاش مي كنند . عده اي كسب و كارشون شده عشق كه به عقيده من نوعي گدايي مدرنه . عبادت هم همينطوره مگه خيلي ها كسب و كارش نكردند و ازش نون در نميارن . به قول يكي: خدا رو ميخوان واسه حاجت ؛ بگذريم . به ماچه . هركي هرجور راحته . ما بهتره كلاه خودمون رو سفت نگه داريم ؛ به قول حافظ :
عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت *** كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نيكم اگر بد تو برو خود راباش *** هركسي آن درود عاقبت كار كه كشت
چی شد نزدیک بود سکته کنم به خدا متوجه نشدم علی جان
خدا نکنه عمه جون فدای سرت میدونم شوخی منم شوخی کردم باهات ولی خواهر گلم منظورم اینه که فرمولهایی که شما بشوخی فرمودید امروزه معادلات موهومی چند متغیره شدن متغیرهای مهم این معادلات عبارتند از : تنوع طلبی ، بی تفاوتی یا بی تمایلی (به محبوبی که زمانی براشون عشق بود) و مهمتر از همه هوس که این متغیرها دامنه بزرگی دارن و هر آن قابلیت بروز شدن دارن و اینو شرایط حاکم بر معادله تعیین میکنه ..... حالا اسم این معادله معادله عشقه یا هوس ، ریاضیدانها توش موندن چون معادله موهومی جواب حقیقی نداره ..... فکر کنم ریاضیاتت داره خوب میشه یکتا جان
Ahora Quien
ali41
نه هر که چهره برافروخت دلبری داند ........... نه هر که آینه سازد سکندری داند
هزار نکته باریکتر ز مو این جاست .......... نه هر که سر بتراشد قلندری داند
شکسپیر میگه کسی رو که دوست داری هر چندوقت یک باربهش یادآوری کن تا فراموش نکنه قلبی براش می تپه ..... واین یک یادآوریست.
ممنونم از اینکه یادآواری کردید یادآوری کنیم آرامش عزیز
maryamlondon1
The one
نمایش یا پنهان متن
عشق هم مثل خیلی چیزهای دیگه تعریف پیدا کرده واحد دار شده فرمول داره بازی شده بازیش قانون داره و من اگه دنبال اینهمه سختی بودم تو همون شهر قانونمندها میموندم و با همه ی فرمولهایی که حفظم فریبنده ترین تعریف عشق رو تبلیغ می کردم و تا اوج میرسیدم ..ali41
چون دوست دارم دوست ندارم جوابتو بدم ولی لااقل برای خالی نبودن عریضه از شاپری مدد میگیرم
نمایش یا پنهان متن
آخه جواب بدی به ذهنم رسید خواهریThe one
چی شد نزدیک بود سکته کنم
arash52
اي شيطون اين فرمولهارو از كجا بلد شدي ؟
خارج از شوخي باهات موافقم ؛ متاسفانه يكتاجون به چشم ميشه افرادي رو ديد چه زن و چه مرد كه با فرمولهايي فريبنده و با ظاهري مظلومانه با عشق امرار معاش مي كنند . عده اي كسب و كارشون شده عشق كه به عقيده من نوعي گدايي مدرنه . عبادت هم همينطوره مگه خيلي ها كسب و كارش نكردند و ازش نون در نميارن . به قول يكي: خدا رو ميخوان واسه حاجت ؛ بگذريم . به ماچه . هركي هرجور راحته . ما بهتره كلاه خودمون رو سفت نگه داريم ؛ به قول حافظ :
عيب رندان مكن اي زاهد پاكيزه سرشت *** كه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر نيكم اگر بد تو برو خود راباش *** هركسي آن درود عاقبت كار كه كشت
ali41
خدا نکنه عمه جون
فدای سرت میدونم شوخی منم شوخی کردم باهات
ولی خواهر گلم منظورم اینه که فرمولهایی که شما بشوخی فرمودید امروزه معادلات موهومی چند متغیره شدن
متغیرهای مهم این معادلات عبارتند از : تنوع طلبی ، بی تفاوتی یا بی تمایلی (به محبوبی که زمانی براشون عشق بود) و مهمتر از همه هوس که این متغیرها دامنه بزرگی دارن و هر آن قابلیت بروز شدن دارن و اینو شرایط حاکم بر معادله تعیین میکنه ..... حالا اسم این معادله معادله عشقه یا هوس ، ریاضیدانها توش موندن چون معادله موهومی جواب حقیقی نداره .....
فکر کنم ریاضیاتت داره خوب میشه یکتا جان
fandogh
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→