₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...
1 2 3

بدون عکس

تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...

661 بازدید، 50 پست، نویسنده: The one

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    اتفاقا پسره که پشتمون بود پلیور مشکی پوشیده بود:4:

چجوری پشت سرتو میدیدی؟ :89:

تو چهارتا چشم داری من میدونم 427

:4:

بعدشم همش دست دختره رو میمالید :30:

خوب دوس داشتی کجاشو میمالید؟ :83:
    سمانه هم هی بهم میگفت : آی لاو یو :4: کیس می مور 453 لاو می مور :83:
    منم گفتم مرسی عزیزم :4: تو هم ایت می مور :4: درینک می مور :50::23:

:68:

• shaparak64

نقل قول: The one
    سمانه اسم وامپایره؟ :23: نازی خدا رو شکر که بهتون خوش گذشته :11:

:23: ومپایری که من دوسش دارم ادوارده اسمش :4:فیلم توییلایت :93: اگه اون ایت و درینکم کنه من راضی ام :86::23:
    نقل قول: ژنرال
    چجوری پشت سرتو میدیدی؟ :89:
    تو چهارتا چشم داری من میدونم 427

:23: دیوونه :4: مگه من کرگدنم که نتونم گردنمو بچرخونم ؟؟ :83: برگشتم دیدمش:23:
    نقل قول: ژنرال
    خوب دوس داشتی کجاشو میمالید؟ :83:

دیوونه 414 اخه دستشو ول نمیکرد :30: حالمونو بهم زد پسره ی سی... :4:
    نمایش یا پنهان متنخ

• The one

حالمونو بهم زد پسره ی سی...
     نمایش یا پنهان متن
    خ

:23: :23: :23: شاید زیر کرسی نشسته بودن داشته رو منقلش کباب می کرده :23:

• shaparak64

:23: :23: :23: شاید زیر کرسی نشسته بودن داشته رو منقلش کباب می کرده :23:

:23:چه میدونم بابا :23:
    تازه اونی که دیدیم یه دستش بود :4: معلوم نیست اون یکی دستش کجا بوده :23:
    حالا خوبه کرسی نیست تو کافی شاپا، پشت میز سر و کله ی آدما معلومه :4: وگرنه معلوم نیست سرشون و دک و دهنشون کجاها میرفت :23:

• هاچو هاچو

ممنون هیفا 826 :4:
    ژنرال,
    shaparak64,
    The one,
    :23: کلی خندیدم از دستتون :23:
    راستش منم امروز رفتم بیرون ناهار بادوستام،همه با دوستای جنس مخالفشون :4: منم با چهارتا سبیل کلفت........ :44: خدایا شکرت :58:
    :4: :23:

• دلشاد

تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز... ؛؛

خیلی ممنون آبجی یکتای مهربون :44:

• mojde

مرسي يكتا جونم به موقع بود :8:

• نخبه

عجب خاطراتی داشتین دیروز:23: منم دیروز به اتفاق خواهرم و زن داداشم و همسرم داشتیم دنبال پارچه میگشتیم بخریم صد تا مغازه رفتیم و اونی که میخاستیم رو پیدا نکردیم دست از پا درازتر برگشتیم خونه. تو خیابونم میدیدیم که بعضیا کادو میخرن ولی نسبت به سال گذشته خیلی کمتر بود تعداد خرید کنندگان همسر منم گفت که روز سپندارمذگان برات کادو میخرم نه ولنتاین:4: فعلا گول رو مالید به سرم بعد که اومدیم خونه مامی دیدیم شب داداشم شیرینی و گل به دست اومد خونه:23: کلی اذیتشون کردیم شب خوبی بود ولی جشن اصلی مونده واسه 29 بهمن:8:

• ماهی

ګاهی ، وقتی یه روزی مثل امروز خاص و اسپیشال میشه میتونه برای یه عده ای هم غمناک باشه :2:

دیروز خیلی دلم گرفته بود 783
    دیشب پسرم موقع خواب یادش افتاد به ولنتاین .اومد منو بوسید و گفت مامان باید برات چیزی می گرفتم...
    بهش گفتم : می تونی برام یه آهنگ بزنی ..827 خلاصه درخواست آهنگ گل گلدون من! رو دادم و برام زد...آروم گرفتم و خوابیدم. 1130

• مخلوط کن

از اونجایی که دیروز وسط هفته بود بدون "هیچ " ،" هیچ" مراسمی صبح را به شب و شب را به صبح رساندیم، :24:

یکشنبه برگزار شده بود اونم البته طبق همون که قبلان گفته بودم ..من یه شکلات گرفتم با بچه‌ها خوردیم و یه با احساس فقط نگاه کرد و گفت شفا! :9:

• The one

دلشاد,
    داداشي:2: :6:
    mojde,
    خواهش ميشه خواهري قابلتو نداشت :11:
    نخبه,
    نازي :6: انشاالله هميشه به شادي اجي نازم :11:
    ماهی,
    الهي بميرم :2: خدا رو به خاطر عزيزدلت شكر كن كه اينقدر فهميدست مال من كه اساسي بدبختم كرده !!:4:
    قربونت برم ماهي نازم حيف كه فقيل شدم و الا يه بوف برنز ولنتايني تقديمت ميكردم :11: به اميد روزهاي بهتر:8:
    Gormesabzi,
    :23: خيلي باحالي ليلا جون :11:
    اتفاقا برنامه ي منم يكشنبه بود كه
    نمایش یا پنهان متنپسر گلم همه چيرو بهم زد ... مثلا برده بودمش خونه ي مامان كه فضولي نكنه ولي شيطون فهميده بود هي زنگ ميزد اخرسرم وقتي ديد فايده نداره برگشت به يارو گفت بابام تروريسته اگه الان نري بيرون مياد ميكشتت..:23:. اونقدر من ابروم رفت كه مريض شدم ...اين بچه تا منو براي بار سوم هول نده تو بغل باباش راحت نميشه!! ميگم دلم پيش بابات نيست ميگه دلت ستيوپده چون عضوه و عضو عقل نداره !! ميگم اصلا خود بابات منو نميخواد ميگه من نماينده ي بابامم من تو رو ميخوام.. از طرف منم الكي ميره منتكشي پيش باباش .. ابرو برام نذاشته ...:23::2:

• مخلوط کن

الهی ،نازی ..چه بچه فهمیده‌ای ... :12:
    پس تو ولنتاینت اینترنشنال بوده! :86:

• ماهی

الهي بميرم :2:

خدا نکنه یکتا جونم :6:
    خدا رو به خاطر عزيزدلت شكر كن كه اينقدر فهميدست مال من كه اساسي بدبختم كرده !!:4:

در این زمینه ها اونم فهمیده نیست.من خودم بهش اطمینان دادم که نفر اول و آخر توی قلبم خودشه.برا همین خیالش راحته :4:
    پسر گلم همه چيرو بهم زد ...

نقل قول: The one
    قربونت برم ماهي نازم حيف كه فقيل شدم و الا يه بوف برنز ولنتايني تقديمت ميكردم

:23: عزیز دلم ایشون هم دست کمی در این جور موارد ندارن.تلفنام تحت کنترلشون هست و قبلا هم یکی دونفر رو دم مرحله ازدواج شوت کردند بیرون. 1046 :23:
    منتها من که دیدم نمی تونم بین اون و یه نفر دیگه قرار بگیرم بی خیال شدم.. :2: حالا ایشون دلشون خنک شده و در آرامش مطلق به سر می برن. :83:

نقل قول: Gormesabzi
    الهی ،نازی ..چه بچه فهمیده‌ای ... :12:

دلم به همین خوشه لیلی جون.و خدا رو شکر می کنم :58: در ضمن اینکه معتقدم مردا بلانسبت آقایون سایت :4: لیاقت اینو ندارن که جیگر گوشتو به خاطرشون رها کنی و خودتو توی عذاب وجدان بندازی :1:

• مخلوط کن

ماهی‌

اون جمله آخرتو با طلا بنویس ،فقط یه چیزی هست که این جیگر گوشه هامونم بعدا میشن مصداق همین جمله طلایی :4: :83:

• The one

والله چي بگم خواهراي خوبم هم خنده داره :23: هم ناراحت كنندست :2: ا گه بخواد اينجوري پيش بره كه مادر حق يه ديت ساده رو هم نداشته باشه ...اه ه..
    به قول ليلا جون همين بچه هم بالاخره يه روز ما رو ول ميكنه !! نميدونم شايدم واسه اينكه كاچي به از هيچيه بازم پيش بابايي بر گرديم :23:...
    جام مي و خون دل هر يك به كسي دادند در دايره ي قسمت اوضاع چنين باشد ..

• ماهی

نقل قول: Gormesabzi
    فقط یه چیزی هست که این جیگر گوشه هامونم بعدا میشن مصداق همین جمله طلایی :4:

باشه ..این پسرمه از گوشت و خون خودمه..9 ماه قلبش توی سینه م بوده..هر چقدرم بعدا بهم بدی کنه زورم نمی گیره..ولی تحمل این که از بچم بگذرم بعدش بخوام ذلیل یکی دیگه بشم ندارم..همین که اونها ازت می خوان بین بچه ت و اونا یکی رو انتخاب کنی یعنی دارن شروع می کنن به اینه مسلم ترین و شیرین ترین حقتو ازت بگیرن یا محدود کنن...همشونم ادعا می کنن ما اینطوری نیستیم.ولی در عمل نمی تونن محبت تو رو به بچه ت تحمل کنن. :1:
    نمایش یا پنهان متن من خودمو برای اینکه روزی پسرم به کل منو فراموش کنه یا حتی بهم اعتراض کنه آماده کردم.. :1:

بره كه مادر حق يه ديت ساده رو هم نداشته باشه ...اه ه..

نمی دونم والله.مشکل اینجاست که من به یه دیت کوچولو راضی نمیشم :4:

• مخلوط کن

یکتا :
    نه من منظورم ول کردن بچه‌ها پدر مادر رو نبود ..منظورم اینه که اینا خودشونم پسرن و بزرگ میشن .میشن مرد ..و اون‌جاست که ماهی‌ جون میگه اینا لیاقت ندران به خاطرشون جیگر گوشه هارا رو رها کنیم.. :9:
    .فقط می‌شه یه نتیجه گرفت اونم اینه که فقط همه بدون زاد و ولد کنار هم بمونیم تا ایشالا یه روز منقرض شیم !!! :83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: