شاید زیر کرسی نشسته بودن داشته رو منقلش کباب می کرده
چه میدونم بابا تازه اونی که دیدیم یه دستش بود معلوم نیست اون یکی دستش کجا بوده حالا خوبه کرسی نیست تو کافی شاپا، پشت میز سر و کله ی آدما معلومه وگرنه معلوم نیست سرشون و دک و دهنشون کجاها میرفت
عجب خاطراتی داشتین دیروز منم دیروز به اتفاق خواهرم و زن داداشم و همسرم داشتیم دنبال پارچه میگشتیم بخریم صد تا مغازه رفتیم و اونی که میخاستیم رو پیدا نکردیم دست از پا درازتر برگشتیم خونه. تو خیابونم میدیدیم که بعضیا کادو میخرن ولی نسبت به سال گذشته خیلی کمتر بود تعداد خرید کنندگان همسر منم گفت که روز سپندارمذگان برات کادو میخرم نه ولنتاین فعلا گول رو مالید به سرم بعد که اومدیم خونه مامی دیدیم شب داداشم شیرینی و گل به دست اومد خونه کلی اذیتشون کردیم شب خوبی بود ولی جشن اصلی مونده واسه 29 بهمن
ګاهی ، وقتی یه روزی مثل امروز خاص و اسپیشال میشه میتونه برای یه عده ای هم غمناک باشه
دیروز خیلی دلم گرفته بود دیشب پسرم موقع خواب یادش افتاد به ولنتاین .اومد منو بوسید و گفت مامان باید برات چیزی می گرفتم... بهش گفتم : می تونی برام یه آهنگ بزنی .. خلاصه درخواست آهنگ گل گلدون من! رو دادم و برام زد...آروم گرفتم و خوابیدم.
دلشاد, داداشي mojde, خواهش ميشه خواهري قابلتو نداشت نخبه, نازي انشاالله هميشه به شادي اجي نازم ماهی, الهي بميرم خدا رو به خاطر عزيزدلت شكر كن كه اينقدر فهميدست مال من كه اساسي بدبختم كرده !! قربونت برم ماهي نازم حيف كه فقيل شدم و الا يه بوف برنز ولنتايني تقديمت ميكردم به اميد روزهاي بهتر Gormesabzi, خيلي باحالي ليلا جون اتفاقا برنامه ي منم يكشنبه بود كه نمایش یا پنهان متنپسر گلم همه چيرو بهم زد ... مثلا برده بودمش خونه ي مامان كه فضولي نكنه ولي شيطون فهميده بود هي زنگ ميزد اخرسرم وقتي ديد فايده نداره برگشت به يارو گفت بابام تروريسته اگه الان نري بيرون مياد ميكشتت... اونقدر من ابروم رفت كه مريض شدم ...اين بچه تا منو براي بار سوم هول نده تو بغل باباش راحت نميشه!! ميگم دلم پيش بابات نيست ميگه دلت ستيوپده چون عضوه و عضو عقل نداره !! ميگم اصلا خود بابات منو نميخواد ميگه من نماينده ي بابامم من تو رو ميخوام.. از طرف منم الكي ميره منتكشي پيش باباش .. ابرو برام نذاشته ...
خدا رو به خاطر عزيزدلت شكر كن كه اينقدر فهميدست مال من كه اساسي بدبختم كرده !!
در این زمینه ها اونم فهمیده نیست.من خودم بهش اطمینان دادم که نفر اول و آخر توی قلبم خودشه.برا همین خیالش راحته
نقل قول: The one
پسر گلم همه چيرو بهم زد ...
قربونت برم ماهي نازم حيف كه فقيل شدم و الا يه بوف برنز ولنتايني تقديمت ميكردم
عزیز دلم ایشون هم دست کمی در این جور موارد ندارن.تلفنام تحت کنترلشون هست و قبلا هم یکی دونفر رو دم مرحله ازدواج شوت کردند بیرون. منتها من که دیدم نمی تونم بین اون و یه نفر دیگه قرار بگیرم بی خیال شدم.. حالا ایشون دلشون خنک شده و در آرامش مطلق به سر می برن.
نقل قول: Gormesabzi
الهی ،نازی ..چه بچه فهمیدهای ...
دلم به همین خوشه لیلی جون.و خدا رو شکر می کنم در ضمن اینکه معتقدم مردا بلانسبت آقایون سایت لیاقت اینو ندارن که جیگر گوشتو به خاطرشون رها کنی و خودتو توی عذاب وجدان بندازی
والله چي بگم خواهراي خوبم هم خنده داره هم ناراحت كنندست ا گه بخواد اينجوري پيش بره كه مادر حق يه ديت ساده رو هم نداشته باشه ...اه ه.. به قول ليلا جون همين بچه هم بالاخره يه روز ما رو ول ميكنه !! نميدونم شايدم واسه اينكه كاچي به از هيچيه بازم پيش بابايي بر گرديم ... جام مي و خون دل هر يك به كسي دادند در دايره ي قسمت اوضاع چنين باشد ..
فقط یه چیزی هست که این جیگر گوشه هامونم بعدا میشن مصداق همین جمله طلایی
باشه ..این پسرمه از گوشت و خون خودمه..9 ماه قلبش توی سینه م بوده..هر چقدرم بعدا بهم بدی کنه زورم نمی گیره..ولی تحمل این که از بچم بگذرم بعدش بخوام ذلیل یکی دیگه بشم ندارم..همین که اونها ازت می خوان بین بچه ت و اونا یکی رو انتخاب کنی یعنی دارن شروع می کنن به اینه مسلم ترین و شیرین ترین حقتو ازت بگیرن یا محدود کنن...همشونم ادعا می کنن ما اینطوری نیستیم.ولی در عمل نمی تونن محبت تو رو به بچه ت تحمل کنن. نمایش یا پنهان متن من خودمو برای اینکه روزی پسرم به کل منو فراموش کنه یا حتی بهم اعتراض کنه آماده کردم..
بره كه مادر حق يه ديت ساده رو هم نداشته باشه ...اه ه..
نمی دونم والله.مشکل اینجاست که من به یه دیت کوچولو راضی نمیشم
یکتا : نه من منظورم ول کردن بچهها پدر مادر رو نبود ..منظورم اینه که اینا خودشونم پسرن و بزرگ میشن .میشن مرد ..و اونجاست که ماهی جون میگه اینا لیاقت ندران به خاطرشون جیگر گوشه هارا رو رها کنیم.. .فقط میشه یه نتیجه گرفت اونم اینه که فقط همه بدون زاد و ولد کنار هم بمونیم تا ایشالا یه روز منقرض شیم !!!
ژنرال
چجوری پشت سرتو میدیدی؟
تو چهارتا چشم داری من میدونم
خوب دوس داشتی کجاشو میمالید؟
منم گفتم مرسی عزیزم
shaparak64
تو چهارتا چشم داری من میدونم 427
دیوونه
نمایش یا پنهان متن
خThe one
نمایش یا پنهان متن
خ
shaparak64
تازه اونی که دیدیم یه دستش بود
حالا خوبه کرسی نیست تو کافی شاپا، پشت میز سر و کله ی آدما معلومه
هاچو هاچو
ژنرال,
shaparak64,
The one,
راستش منم امروز رفتم بیرون ناهار بادوستام،همه با دوستای جنس مخالفشون
دلشاد
خیلی ممنون آبجی یکتای مهربون
gilas
mami
mojde
نخبه
ماهی
دیروز خیلی دلم گرفته بود
دیشب پسرم موقع خواب یادش افتاد به ولنتاین .اومد منو بوسید و گفت مامان باید برات چیزی می گرفتم...
بهش گفتم : می تونی برام یه آهنگ بزنی ..
مخلوط کن
یکشنبه برگزار شده بود اونم البته طبق همون که قبلان گفته بودم ..من یه شکلات گرفتم با بچهها خوردیم و یه با احساس فقط نگاه کرد و گفت شفا!
The one
داداشي
mojde,
خواهش ميشه خواهري قابلتو نداشت
نخبه,
نازي
ماهی,
الهي بميرم
قربونت برم ماهي نازم حيف كه فقيل شدم و الا يه بوف برنز ولنتايني تقديمت ميكردم
Gormesabzi,
اتفاقا برنامه ي منم يكشنبه بود كه
نمایش یا پنهان متن
پسر گلم همه چيرو بهم زد ... مثلا برده بودمش خونه ي مامان كه فضولي نكنه ولي شيطون فهميده بود هي زنگ ميزد اخرسرم وقتي ديد فايده نداره برگشت به يارو گفت بابام تروريسته اگه الان نري بيرون مياد ميكشتت..The one
مخلوط کن
پس تو ولنتاینت اینترنشنال بوده!
ماهی
خدا نکنه یکتا جونم
در این زمینه ها اونم فهمیده نیست.من خودم بهش اطمینان دادم که نفر اول و آخر توی قلبم خودشه.برا همین خیالش راحته
منتها من که دیدم نمی تونم بین اون و یه نفر دیگه قرار بگیرم بی خیال شدم..
دلم به همین خوشه لیلی جون.و خدا رو شکر می کنم
مخلوط کن
اون جمله آخرتو با طلا بنویس ،فقط یه چیزی هست که این جیگر گوشه هامونم بعدا میشن مصداق همین جمله طلایی
The one
به قول ليلا جون همين بچه هم بالاخره يه روز ما رو ول ميكنه !! نميدونم شايدم واسه اينكه كاچي به از هيچيه بازم پيش بابايي بر گرديم
جام مي و خون دل هر يك به كسي دادند در دايره ي قسمت اوضاع چنين باشد ..
ماهی
باشه ..این پسرمه از گوشت و خون خودمه..9 ماه قلبش توی سینه م بوده..هر چقدرم بعدا بهم بدی کنه زورم نمی گیره..ولی تحمل این که از بچم بگذرم بعدش بخوام ذلیل یکی دیگه بشم ندارم..همین که اونها ازت می خوان بین بچه ت و اونا یکی رو انتخاب کنی یعنی دارن شروع می کنن به اینه مسلم ترین و شیرین ترین حقتو ازت بگیرن یا محدود کنن...همشونم ادعا می کنن ما اینطوری نیستیم.ولی در عمل نمی تونن محبت تو رو به بچه ت تحمل کنن.
نمایش یا پنهان متن
من خودمو برای اینکه روزی پسرم به کل منو فراموش کنه یا حتی بهم اعتراض کنه آماده کردم..نمی دونم والله.مشکل اینجاست که من به یه دیت کوچولو راضی نمیشم
مخلوط کن
نه من منظورم ول کردن بچهها پدر مادر رو نبود ..منظورم اینه که اینا خودشونم پسرن و بزرگ میشن .میشن مرد ..و اونجاست که ماهی جون میگه اینا لیاقت ندران به خاطرشون جیگر گوشه هارا رو رها کنیم..
.فقط میشه یه نتیجه گرفت اونم اینه که فقط همه بدون زاد و ولد کنار هم بمونیم تا ایشالا یه روز منقرض شیم !!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→