₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...
1 2 3

بدون عکس

تقدیم به دوستان دلګرفته ی امروز...

661 بازدید، 50 پست، نویسنده: The one

• ali41

نقل قول: The one
    اینا انگلیسی بیسیکه عمه جونم شما تافل دارید اینا رو یادتون رفته .. :20:
    ولی یا یوخده حساب قرض الحسنه و اینا کارتونو راه میندازیم

یادم نرفته ورپریده خواستم برادر زادمو چک کنم تو قربت بیسبات نشه :23:
    قرض الحسنه بوسا که تو بانک خودت بایکوته :23: قلبتم که به سلامتی شده بتون آرمه :4: بعدشم اینا کین ؟ :7: بازم چشم منو دور دیدی تو این ولتیننناتایمی رفتی عاشق شدی :23: طراف کیه ؟ :4:
    نمایش یا پنهان متنبابت ورپریده عذر خواهی کردیده :4: و دیشب عنترنت بیشور کم لطفی کرد والا داشتم براتون خواهری برادر زاده :23:

• mojde

ميبينم كه تو اين تاپيك هم درد زياده فكر كنين من ديروز رفتم يه مغازه يه پاكت برداشتم توش يه قلب پليش گذاشتم با يه سري شكلات كه بي اغراق سه برابر قيمت معموليش بود و يه سري قلب كوچولو و... و دو دستي تقديم دخترم كردم( .البته اونم تلفني به من تبريك گفته بود .) پاكتو كه ديد منو بوسيد گفت چقدر پول اينا رو دادي گفتم ... گفت مامان كاش پولشو ميدادي بهم .فكر كنين وا رفتم . الباقي قصه بماند كه خودتونم باهام همدردين..................... :8: :11:

• حورا

خاله جون.... تصویر در دسترس نیست

• KuRoSh

مرسی آبجی یکی دوتا عزیز برای آهنگ ها دارم دانلود می کنم تا بگوشم
    می خواستم بگم ترجمه ش رو هم بنویسی که دیگه خودت زحمتش رو کشیدی :11:

• هاچو هاچو

خدا انشالله مشکلات همتون رو حل کنه :48:
    هیفا خیلی باحالی :23: ماهی گلی شما هم همینطور :23:

نمایش یا پنهان متنولی به نظر من گلی خانوم حق با هیفاست آدم نباید همه زندگیشو فدای بچش کنه،بعدا حسرتشو میخورین.... :1:

• The one

این پست اضافیه:4:

• The one

نقل قول: Gormesabzi
    پس تو ولنتاینت اینترنشنال بوده!

آره بابا اگه بخوام نشونال باشه که باید از ننه و بابای خودشو وکل فامیل دور ونزدیکش تو پنج قاره اجازه بگیرم بعد.. :23:

نقل قول: ماهی
    من خودمو برای اینکه روزی پسرم به کل منو فراموش کنه یا حتی بهم اعتراض کنه آماده کردم..

نازی خدا اونروزو نیاره خواهری :2:

نقل قول: ماهی
    نمی دونم والله.مشکل اینجاست که من به یه دیت کوچولو راضی نمیشم

والا من اینقد اوضاعم خرابه که به یه نصف شبم قانعم.. :23: ..کلا هفته شوور و ماه شوور به روز شوهر ترجیح میدم.. همون ویکندها فقط ببینمش خوبه دیگه به بقیه ی کارامم میرسم :23:

نقل قول: Gormesabzi
    .فقط می‌شه یه نتیجه گرفت اونم اینه که فقط همه بدون زاد و ولد کنار هم بمونیم تا ایشالا یه روز منقرض شیم !!!

:23: وقتی میگم باحالی واسه همینه ..آره منم با دایناسور شدن موافقم اگه نقش سرندیپیتی رو بهم بدید :23:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: ali41
    یادم نرفته ورپریده خواستم برادر زادمو چک کنم تو قربت بیسبات نشه
    قرض الحسنه بوسا که تو بانک خودت بایکوته قلبتم که به سلامتی شده بتون آرمه بعدشم اینا کین ؟ بازم چشم منو دور دیدی تو این ولتیننناتایمی رفتی عاشق شدی طراف کیه ؟
     نمایش یا پنهان متن
    بابت ورپریده عذر خواهی کردیده و دیشب عنترنت بیشور کم لطفی کرد والا داشتم براتون خواهری برادر زاده

اووهه چقدر سوال عمه جون یکی یکی..تو غربتم بیثبات نیستیم و گرنه اسممو میذاشتم غربتی :23:
    ورپریده هم بگی اکشال نداره.. اجازه ی ما هم دست عمه بزرگه ست دیگه :10:
    قلبمم هنوز خونه .. گذاشتم تو فریز که فاسد نشه :4: .. آره من کلا هر وقت حوصلم سر میره تخمه میشکنم عاشق میشم :23: نه بابا از این خبرا نبود .. یه بابایی بچش با بچم زیمناستیک میره اونجا سر صحبت باز شد و اینا فهمیدم از کله گنده های شرکتهای داروسازیه گفتم نت ورکمو گسترش بدم:23: بلکه فردا یه کار خوب بهم بده.. ولی یه بار قهوه ی بیزینس خوردن همانو و لنتاین دعوت شدن همانو بقیشم که اون بالا گفتم..یعنی با شونصد تا تیر نتونستم نصفه نشون بزنم:23:..ولی خداییش این چش آبیها خیلی بیبخارن .. یارو ده برابر من طول و عرض داره پشت گوشی با پسمل مامان به تته پته افتاد:4:.. کراواتشو شل میکرد شرشر عرق میریخت بهش گفتم نمیدونستم پسرم از مامیش هاتتره!! :23: .. الان دیگه حتما رفته به همه ی صنفمون گفته که من فامیل لادن خانومم بهم کار ندن.. :23:
    اصلا من یه فکری دارم حالا که پاهای جاسم سو تفاهمی بیش نبوده..میخوام تا سال دیگه یه شیر مرد افریقایی تور کنم از نوع هزار پاش .. :23: :23: .. امنیت جانیشم بیشتره میگم شبها بیاد دیگه کسیم نمیبینتش :23: مگه اینکه تتوی فسفری کرده باشه:23: :24:

نقل قول: mojde
    . گفت مامان كاش پولشو ميدادي بهم

نازیی :23: بلا :11: خدا برلات نگهش داره خواهری :8:

نقل قول: حورا
    خاله جون..

جوووننن :6:

کوروش فسقلی,
    قابلی نداره داداش گلم :6:

نقل قول: هاچو هاچو
    هیفا خیلی باحالی

میسی میتی :4: به قول یکی خوتم باحالی :10:
    نمایش یا پنهان متنبهش بگو جاش خیلی خالیه :46:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    بهش بگو جاش خیلی خالیه :46:

آره واقعا اتفاقا 2 ساعت پیش میخواستم بهش اس بدم بگم جاش خالییه گفتم ولش کن پررو میشه :4:

• The one

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: هاچو هاچو
    آره واقعا اتفاقا 2 ساعت پیش میخواستم بهش اس بدم بگم جاش خالییه گفتم ولش کن پررو میشه

جقدر زود فهمیدی کیو میگم.. :23: .. اتفاقا اون جملمو هزار بار عوض کردم که یه وقت پررو نشه .. ولی بی خیال هر جوری باشه عزیزه.. :4:

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متن
    جقدر زود فهمیدی کیو میگم. :23:

نفهمیدم کیو میگی 334
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    :23:
    . اتفاقا اون جملمو هزار بار عوض کردم که یه وقت پررو نشه .. ولی بی خیال هر جوری باشه عزیزه.. :4:

ایییییییییییییییییییییییییییییییش 804

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: