₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @اگه چيز داريد با تور آرسام بريد اينجا+عكس@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @اگه چيز داريد با تور آرسام بريد اينجا+عكس@
1 2

بدون عکس

@اگه چيز داريد با تور آرسام بريد اينجا+عكس@

2879 بازدید، 23 پست، نویسنده: arash52

• arash52

بانكي:‌ گردش، تفریح، مسافرت و دیدن جاذبه های طبیعی از جمله لذت بخش ترین فعالیت های هر انسانی است. رفتن به طبیعت و لذت بردن از مناظر و پدیده های طبیعی را نمی توان با هیچ شادی دیگری مقایسه کرد.
    در این بین هستند کسانی که به رفتن به هرجایی راضی نمی شوند و تفریحشان لزوما باید با تجربه ای تازه و متفاوت و البته هیجان انگیز و خطرناک همراه باشد.
    این گزارش ویژه کسانی است که از خطر کردن لذت می برند:

1. قفس مرگ، استرالیا

تصویر در دسترس نیست

تصور کنید شانس شنا کردن در آبی را داشته باشید که یک کروکودیل در آن منتظر دیدار چهره به چهره با شماست. صد البته باید بسیار شجاع باشید که خطر چنین آبتنی را به جان بخرید، اما اوضاع هم به این خطرناکی نیست، چراکه مسوولان استرالیایی این جاذبه تفرحی عجیب فکر همه جا را کرده اند و کروکودیل را در محفظه ای شفاف و شیشه ای نگهداری می کنند.
    کروکودیل در این محفظه شیشه ای که به آن "فقس مرگ" می گویند، منتظر دیدار آدم های شجاع است.

2. پرش از صخره، نروژ

تصویر در دسترس نیست

نروژ از جمله کشورهایی است که چشم انداز دیدنی کم ندارد و به ویژه صخره های سر به فلک کشیده اش، از دوستداران پرش دعوت می کنند تا هیجان یک پرش خاطره انگیز را در این کشور تجربه کنند.
    وقتی بالای صخره ای می ایستید، نگاه کردن به پایین از آن بالا ترسناک است، تا چه رسد به اینکه بخواهید پروازی را از فراز آن تجربه کنید. البته پرش از صخره برای علاقه مندان به این کار حتما ارزش چنین خطر بزرگی را دارد.

3. قایق سواری روی آبشار، آرژانتین و برزیل

تصویر در دسترس نیست

قایق سواری کردن آن هم در دامنه آبشاری که بلندتر از نیاگارا است، کار چندان ساده ای به نظر نمی رسد. اما برای علاقه مندانی که به آبشار ایگواسو در برزیل و آرژانتین می روند، همه سختی ها می تواند هموار شود.
    برای اینکه بتوانید از قایق سواری در دامنه این آبشار عظیم و شکوهمند لذت ببرید، باید 15 دلار در هر دو کشور آرژانتین و برزیل بپردازید.
    در سال 2011 دو آمریکایی و 5 نفر دیگر هنگام قایق سواری در این منطقه کشته و زخمی شدند، که این موضوع نشان دهنده لزوم رعایت احتیاط در این منطقه است.

4. پیاده روی روی لبه برج، کانادا

تصویر در دسترس نیست

فرض کنید روزی فرا برسد که علاوه بر دیدن داخل برج میلاد بتوانید روی لبه های آن پیاده روی کنید، بدون اینکه خطر پرت شدن از ارتفاع زیاد شما را تهدید کند!
    کسانی که به برج CN در تورنتوی کانادا می روند، این فرصت را دارند که 15 متر روی لبه برج پیاده روی کنند و از دیدن چشم انداز این شهر از بالا لذت ببرند.
    البته آنها با طناب هایی که از قبل به خود بسته اند، تعادلشان را در طول این پیاده روی حفظ می کنند.

5. پرتاب به درون آتشفشان با طناب فنری، شیلی

تصویر در دسترس نیست

آتشفشان از جمله پدیده های منحصر به فرد طبیعی است که حتی نگاه کردن به آن هم وحشتناک به نظر می رسد و شجاعت می خواهد، اما برای آنها هم سرشان برای خطر کردن و ماجرا جویی درد می کند، بستن یک طناب ارتجاعی به پا و پرش به سوی آتشفشان نباید چندان خطرناک باشد.
    کسانی که می خواهند این پرش منحصر به فرد را تجربه کنند، باید یک طناب به پای خود ببندند و دقایقی بین زمین و آسمان معلق بمانند!

1 سپاس: javad1020

• دلشاد

نقل قول: arash52
    1. قفس مرگ، استرالیا

2. پرش از صخره، نروژ

فکر کنم اینا عغده گردش و تفریج داشتن :41:

• sib

من قفس مرگ دوست دارم :93:

• mz56mz

حضرت (ص) جاى نيست ارايشگاه داشته باشه؟؟؟؟؟ موهامون بلند شده :4:

• KuRoSh

کبلایی آرش جایی نیست ما بترسیم و به زور مارو بندازن داخلش هی جیغ و داد بزنیم :4: شاید بترسیم و دیگه از این غلطا نکنیم :23:

نمی دونم باباش چتر باز بود :56:
    عمش شناگر بوده :4:
    اینا هم با این تورشون :83:

• maryamlondon1

ارش جون اقامون دارم میفرستم مشهد :50: با کاروان ارسام نمیره باور کن :34:

• هاچو هاچو

ممنون آرش جان ما چیز داریم ولی خب عقل هم داریم :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    ارش جون اقامون دارم میفرستم مشهد :50: با کاروان ارسام نمیره باور کن

بفرستینشون بیان در خدمتشون هستیم :19:

• kamal313

:37:
    اینا که چیزی نیستن من قبلا با هاشون بازی می کردم
    نمایش یا پنهان متنوقتی که 8 سالم بودش
    عجب اسباب بازی هایی بودن :65:

• The one

خب من میدونم درد اینا چیه اینها از شهربازیهایی مثل ابوغریب و کهریزگ محرومن اینجوری جبران میکنن بنده های خدا .. اجرشون با خودش :23:

• SaMaN TaJ

آرسام جان خداحافظ :63:

• shaparak64

ایندفعه من با آرسام میام :93:
    چیز هم ندارم . میام :23:
    1244

• هاچو هاچو

نقل قول: shaparak64
    چیز هم ندارم . میام :23:

نمایش یا پنهان متنعیبی نداره من بهت قرض میدم :23:

• ژنرال

قفس مرگ از همه جالب تر بود.. البته اگر اون محفظه شیشه ای بشکنه، خیلی جالبترم میشه :4:

• mami

این جاذبه تفرحی عجیب

:4:

• hadi04

با توجه به تبلیغات سوء برخی عناصر تجزیه ناپذیر در انجمن بر علیه شرکت ما اینجانب خدماتی از قبیل همون قبلیا به علاوه چیز رو به خدماتمون افزوده و اعلام میدارم هر کسی با آژانس بنده به مسافرت بیاد یه تور برازیلیا(با خدمات و امکانات عالی :4: در حد تیم ملی برزیل :15: ) هم به صورت مجانی دریافت خواهد کرد ضمنا دوستانی هم که چیز ندارن میتونن با خیال راحت با آژانس ما به مسافرت بپردازند چون در کاروان به اندازه کافی چیز داریم همون مقدار کافیه :4:
    با تشکر از جناب آرش خان برای ایجاد مکانی دیگر برای تبلیغ :4:

• Aramesh

1. قفس مرگ، استرالیا

نههههههههههه 299 از پشت شیشه که هیچی بگو از پشت دیوار تصویر در دسترس نیست

2. پرش از صخره، نروژ

نـــــــه...950 نـــــــه...950 نـــــــه... 950
    پرش نــه.. تصویر در دسترس نیست
    نروژ بهار زیبایی داره، یه دهکده کوچکی هست بنام Andenes کنار اقیانوس بسیار زیباست طبیعت رؤیایی داره.. و جالب این بود که از بهار تا آخر تابستون خورشید اصلاً غروب نمیکنه.. 12 شب مثل 12 ظهر میمونه..
    :65:

ههههههههههههی... :40:
    بگو یه باره میخوای ما رو بُکُشی... :17:
    اگه حالا صاف میمُردیم حرفی نبود.. باید هززززار بار جونمون بیاد توو دهنمون 1217 بعد بمیریم..299

866 841 852
    زبونم بند امد... تصویر در دسترس نیست

بر پدرشون روانی ان خاک بر سرا.. تصویر در دسترس نیست
    دهنم خشک شد.. 1102

• farzane

نهههههههههههه میترسم 250 391 372 نهههههههههههه :89:
    من پست داداشی آرسامم قایمم میشم 1019 842
    میترسم 852
    مرسی آرش عزیزم خیلی وحشتناکههههههههههههههههههه 852

• gilas

قفس مرگ، استرالیا

من حاضرم برم تو دهن شیر اما این موجود زشت بی ریخت رو حتی عکسشو هم نبینم :20:

پرش از صخره، نروژ

من میخوام خیلی دوست میدارم یک حالی میده :93:

قایق سواری روی آبشار، آرژانتین و برزیل

نه اینو نمیخوام خیس میشم 804

پیاده روی روی لبه برج، کانادا

اینم خوبه ها :93:
    اصلا هرچی ارتفاع بیشتر باشه حالش بیشتره :4:

پرتاب به درون آتشفشان با طناب فنری، شیلی

اینم نمیخوام من گیلاسی بیش نیستم تو این گرما میپذم خوب :2:

• مخلوط کن

ما تا امکانات تور رو به چشم خودمون نبینیم و از کیفیتش مطمئن نشیم ..پامونو از اینجا بلند نمی‌کنیم :86:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: