از برف سفید تر از شب سیاه تر پنج حرف دارد حرف اولش م است خوردنش حرام نوشیدنش حلال در قرآن ذکر شده مرد روزی سه بار و زن در طول عمر یک بار استفاده میکند آن چیست ؟
چراغ راهنمایی و رانندگی که روبروی خیابان است قرمز است، افسر راهنمایی هم در آنجا ایستاده است، با اینحال راننده ای از چراغ قرمز می گذرد و کسی مزاحم او نمی شود. چطور چنین چیزی ممکن است؟
جهانگردی توسط قبیله ای وحشی دستگیر شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله ای بگوید. ولی بدین شرط که اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان نسوزانند و اگر غلط باشد، با تیرزهرآگین مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشیار با کمی فکر پاسخ داد که موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
جهانگردی توسط قبیله ای وحشی دستگیر شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله ای بگوید. ولی بدین شرط که اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان نسوزانند و اگر غلط باشد، با تیرزهرآگین مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشیار با کمی فکر پاسخ داد که موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟
گفته:तकरमिहबावननमूाुवनंमगहबा्ौौौौौौौ !!! و از مرگ نجات پیدا کرد آقا من خنگم اصلا
چراغ راهنمایی و رانندگی که روبروی خیابان است قرمز است، افسر راهنمایی هم در آنجا ایستاده است، با اینحال راننده ای از چراغ قرمز می گذرد و کسی مزاحم او نمی شود. چطور چنین چیزی ممکن است؟
این راننده یا آمبولانسه یا ماشین آتش نشانی درست گفتم نه؟؟؟؟!
تنها خواهشی که دارم اینه که اگر اشتباه بود بهم نخندید.... خودتون تو سوال گفتید... اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان نسوزانند پس ممکنه هر جمله درستی گفته باشه!!!
یا سوالو اشتباه نوشتی یا سرکاریه یا میخوای میزان دقت دیگران رو متوجه بشی؟؟؟
از برف سفید تر از شب سیاه تر پنج حرف دارد حرف اولش م است خوردنش حرام نوشیدنش حلال در قرآن ذکر شده مرد روزی سه بار و زن در طول عمر یک بار استفاده میکند آن چیست ؟
اولی رو قبلا خونده بودم .. مهر اب میشه .. یاا همون محراب عربی در قران.. در اسلام مرد میتونه 3 بار در روز که نمازهای پنجگانه خونده میشه در محراب بایسته که برای زن حرامه.. ولی وقت خوندن زمان میت مرحومه رو در محراب میگذارن و نماز بر جنازه قرائت میشه
مهر در اصل همون خورشیده و کلا مهراب بنابه روایتی از محل عبادت پرستشگران خورشید میاد و بعدها تغییر پیدا میکنه به محراب.. و مهر میتونه علاوه بر خورشید ، مُهر هم باشه که خوردنش حرامه ولی آب نوشیدنش حلاله .. مُهر رنگش تیره هست و اب بسیار شفاف..
در ورد دومی هم ممیتونه هر خیابون و جهارراهی باشه محل عبور اون راننده حتما نباید چراغ قرمز مورد نظر باشه..
معمای اول رو که نمیتونم باهاش شوخی کنم باشه طلبت اما در مورد معمای : یا راننده کور بوده ،یا افسر رشوه گرفته یا طرف ترمزش بریده بوده یا چون چراغ قرمز بوده و رنگ قرمز هم کلا نباید بهش اهمیت بدی راننده اصلا عددی حسابش نکرده یک احتمال قوی دیگه هم هست که تو ما رو اُس کرده باشی... معمای سوم : معمای سوم هم طرف گفته به سرخ پوستا روغنتون مارکش چیه؟سرخ پوستا هم تا اومدن نگاه کنن طرف فرار کرده... ووووای چقدر من با نمکم
چراغ راهنمایی و رانندگی که روبروی خیابان است قرمز است، افسر راهنمایی هم در آنجا ایستاده است، با اینحال راننده ای از چراغ قرمز می گذرد و کسی مزاحم او نمی شود. چطور چنین چیزی ممکن است؟ سمت راست .با احتیاط میشه از چراغ قرمز عبور کرده و به سمت راست پیچید
اگه اون چیزی که من فکر کنم باشه جوابمحرابهست چون تنها جاییه که حضرت زهرا سلام اله علیها فقط یکبار اونجا نماز خوندن ولی آقایون میتونن روزی 3 بار بخونن محراب به معنی شیر هم هست که خوراکیش حلاله و خوردن جنگلیش حرام
2 _ یا پیاده یوده یا آمبولانس , آتش نشانی پلیس
3_هر چیزی میتونسته بگه .من اگه بودم میگفتم بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ...بکشینم چه با تیر چه دار نمایش یا پنهان متن بخدا من بعد ازینکه نوشتم جواب خاله هیفا و بقیه دوستانو خوندم
garfild
از برف سفید تر
از شب سیاه تر
پنج حرف دارد حرف اولش م است
خوردنش حرام
نوشیدنش حلال
در قرآن ذکر شده مرد روزی سه بار و زن در طول عمر یک بار استفاده میکند
آن چیست ؟
چراغ راهنمایی و رانندگی که روبروی خیابان است
قرمز است،
افسر راهنمایی هم در آنجا ایستاده است،
با اینحال راننده ای از چراغ قرمز می گذرد
و کسی مزاحم او نمی شود.
چطور چنین چیزی ممکن است؟
جهانگردی توسط قبیله ای وحشی دستگیر شد.
اما به او اجازه داده شد تا جمله ای بگوید.
ولی بدین شرط که اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان نسوزانند
و اگر غلط باشد، با تیرزهرآگین مورد هدف قرار دهند.
جهانگرد هوشیار با کمی فکر پاسخ داد که موجب نجات او از مرگ شد.
به نظر شما پاسخ او چه بود؟
Ahora Quien
جهانگردی توسط قبیله ای وحشی دستگیر شد.
گفته:तकरमिहबावननमूाुवनंमगहबा्ौौौौौौौ !!! و از مرگ نجات پیدا کرد
آقا من خنگم اصلا
دلشاد
با منی نمیگم تا از باهوشی دیگران استفاده کنیم
zrnznn
قرمز است،
و کسی مزاحم او نمی شود.
چطور چنین چیزی ممکن است؟
این راننده یا آمبولانسه یا ماشین آتش نشانی
kamal313
من اخرین باری که ضریب هوش گرفتم زیر 0 بودم
حورا :
zrnznn
تنها خواهشی که دارم اینه که اگر اشتباه بود بهم نخندید....
خودتون تو سوال گفتید... اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان نسوزانند
پس ممکنه هر جمله درستی گفته باشه!!!
یا سوالو اشتباه نوشتی یا سرکاریه یا میخوای میزان دقت دیگران رو متوجه بشی؟؟؟
zrnznn
از شب سیاه تر
خوردنش حرام
نوشیدنش حلال
آن چیست ؟
این دیگه خیلی سخته.....دوست دارم جوابشو بدونم...
The one
اولی رو قبلا خونده بودم .. مهر اب میشه .. یاا همون محراب عربی در قران.. در اسلام مرد میتونه 3 بار در روز که نمازهای پنجگانه خونده میشه در محراب بایسته که برای زن حرامه.. ولی وقت خوندن زمان میت مرحومه رو در محراب میگذارن و نماز بر جنازه قرائت میشه
مهر در اصل همون خورشیده و کلا مهراب بنابه روایتی از محل عبادت پرستشگران خورشید میاد و بعدها تغییر پیدا میکنه به محراب.. و مهر میتونه علاوه بر خورشید ، مُهر هم باشه که خوردنش حرامه ولی آب نوشیدنش حلاله .. مُهر رنگش تیره هست و اب بسیار شفاف..
در ورد دومی هم ممیتونه هر خیابون و جهارراهی باشه محل عبور اون راننده حتما نباید چراغ قرمز مورد نظر باشه..
سومی رو هم که نجمه جان فرمودن
shm_gr_band
جواب آخري يارو ميگه شما منو با تیرزهرآگین مورد هدف قرار ميديد واسه همين پارادوكس ايجاد ميشه و آزادش ميكنن
هاچو هاچو
اما در مورد معمای : یا راننده کور بوده
معمای سوم : معمای سوم هم طرف گفته به سرخ پوستا روغنتون مارکش چیه؟سرخ پوستا هم تا اومدن نگاه کنن طرف فرار کرده...
ووووای چقدر من با نمکم
ttaha
قرمز است،
و کسی مزاحم او نمی شود.
چطور چنین چیزی ممکن است؟
سمت راست .با احتیاط میشه از چراغ قرمز عبور کرده و به سمت راست پیچید
gilas
mojde
سومي :تير زهر آگين شما سريع ميكشه و روغن جوشان خيلي داغه
اولي رو نميدونم
ali41
arash52
دومي : راننده حتما كه نبايد با ماشين عبور كنه . ميتونه پياده خيابون رو گز كنه
سوميش رو هم يكتا گفت كه نجمه گفته
نغمه
دومی هم که دوستان همه گفتن
سومی روهم که آرش گفت که یکتا گفته که نجمه جواب داده
چهارمی من از همه باهوش تر و خرگوش ترم
garfild
خیر
من اخرین باری که ضریب هوش گرفتم زیر 0 بودم
garfild
سوال اشتباه نیست....سرکاریم نیست...همون دقت کنی کافیه
The one,
اولی کاملا درست بود
نمایش یا پنهان متن
از کجا تقلب کردی؟؟؟ولی دومی غلطه
سومی هم اشتباه گفتن نجمه خانوم
جواب دومی اشتباه بود
ولی آخری کاملا درست بود
garfild
جواب این نیست
gilas,
ali41,
این درسته
ماشالله همه تو بوف بوفی خوب باهوشنا
حورا
از برف سفید تر
از شب سیاه تر
خوردنش حرام
نوشیدنش حلال
آن چیست ؟
اگه اون چیزی که من فکر کنم باشه جواب محرابهست چون تنها جاییه که حضرت زهرا سلام اله علیها فقط یکبار
اونجا نماز خوندن ولی آقایون میتونن روزی 3 بار بخونن
محراب به معنی شیر هم هست که خوراکیش حلاله و خوردن جنگلیش حرام
2 _ یا پیاده یوده یا آمبولانس , آتش نشانی پلیس
3_هر چیزی میتونسته بگه .من اگه بودم میگفتم بالاتر از سیاهی که رنگی نیست ...بکشینم چه با تیر چه دار
نمایش یا پنهان متن
بخدا من بعد ازینکه نوشتم جواب خاله هیفا و بقیه دوستانو خوندمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→