همه میگن گوجه میوه هست ،منم قبول دارم ،ولی خوب وقتی که گوجه میوه هست چرا رب گوجه آبمیوه نیست ؟
inja ab mive goje ham hast nim saat dige aksesho az froshgahe bagale magaze migiram barat upload mikonam taze ziyadam mikhoran migan khasiyatesh ziyade
منم شنیدم گوجه میوه است و آبمیوه شو هست....ولی خودم به عنوان میوه قبولش ندارم رب گوجه که آب گوجه نیست عزیز جان...که بهش بگن اب میوههههههه باید بهش بگن مارمالات گوجه
گوجه میوه نیست صیفی جات اما هر جویسی که آب میوه نیست مثلا لمون جویس من با نظر zrnzn هم موافقم رب آب گوجه نیست اگه معادلشو بخوایم بگیم میشه همون مارمالاد
همه میگن گوجه میوه هست ،منم قبول دارم ،ولی خوب وقتی که گوجه میوه هست چرا رب گوجه آبمیوه نیست ؟
آب گوجه فرنگی سن ایچ که هستش در ضمن رب ، آبمیوه حساب نمیشه چون غلیظ شده است! مثل آلو و زردآلو که آبشون رو که غلیظ میکنن، دیگه آبمیوه نیست و میشه مایه ی لواشک بنابراین آبش هست که اونم آابمیوشه
koorosh kabir
از همین الان این هم مشخص کنم سر قفلی سوال پرسیدن متعلق به اینجانب میباشد ،هر کی میخواد سوال بنویسه باج سیبیل اینجانب رو مرحمت بفرمایه بعدا
الهام
aliiiiiii
inja ab mive goje ham hast
nim saat dige aksesho az froshgahe bagale magaze migiram barat upload mikonam
taze ziyadam mikhoran migan khasiyatesh ziyade
farzane
فقط یه چیزی گوجه جز میوه هاست یا سبزی جات ؟؟
نمیدونم
roman
kamal313
mz56mz
اينجا هم هست اين هم دليل و برهان
▧ تصویر در دسترس نیست
sib
zrnznn
رب گوجه که آب گوجه نیست عزیز جان...که بهش بگن اب میوههههههه باید بهش بگن مارمالات گوجه
aliiiiiii
▧ تصویر در دسترس نیست
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
a-s-l-a-i-b-a
هیچ وقتم از گوجه خوشم نیومده
اما جزو میوه نیست میوه شیرینه
این چه میوه ایه اخه ؟
نغمه
من با نظر zrnzn هم موافقم رب آب گوجه نیست اگه معادلشو بخوایم بگیم میشه همون مارمالاد
roze sorkh
roze sorkh
ali41
حالا گوجه فرنگی یا گوجه درختی ؟
آب گوجه درختی صد در صد آب میوست
رب گوجه فرنگیم غلظتشو کم کنیم آب میوست
shaparak64
آب گوجه فرنگی سن ایچ که هستش
در ضمن رب ، آبمیوه حساب نمیشه چون غلیظ شده است! مثل آلو و زردآلو که آبشون رو که غلیظ میکنن، دیگه آبمیوه نیست و میشه مایه ی لواشک
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
EVANESCENCE
دلشاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→