ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟
ali41
هرگز بهروز جان
تاذیب میکنم
فکر خوبیه محسن خان به ذهن من نرسید
یه دور تو دهان بچرخونید تر میشه .... حالا بگید
از فتواتون ممنون
هیچی مریم خانوم به نفع شما خانوما نیست
لطفاً تقدس و ارزش ازدوا ج را نیارین پائین!
خدا رو هم قاطی گنده کاریهاتون نکنید.
وقت بزار متنو بخون تا اینجوری بهم نریزی عزیزم
کیه؟
نمیدونم چرا با این ذهنیت اصلا جرات کرده درباره ادمها قضاوت و برسی کرده و رای صادر بکنه با اینکه باید به دنبال برطرف کردن عقده های وجودیش باشه.ممنون علی جان
بیژن جان منم با این مقوله مشکل دارم ولی کمی تعصبم کمتره اونم بدلیل وجود زنهای بی سرپرست که واقعا کسی باهاشون ازدواج نمیکنه و نیاز مالی و سرپرستی براشون حیاتیه .... حتی با اونم مشکل دارم راستش
carlos,
شما به نظر خوشحال میای
امام علی (ع) به همین چند زن میگه ... یکیتون برید آب گندیده بیارید .. یکی دیگتون آب از چشمه بیاریید .. یکی هم بره آب از چاه بیاره.
خلاصه این زنها میرند دنبال این آبها وقتی نزد امام علی (ع) برمیگردند .. امام بهشون میگه حالا همه ای این آبهارو بریزید توی این سطل وقتی زن ها اینکارو انجام میدند .. چند لحظه بعد
امام میفرمایند حالا آب های رو که آوردید رو از هم جدا کنید ! زن ها میگند نمیشه همه ای اینها مخلوط شده
امام علی (ع) هم میگه درسته !! به خاطر همین یک زن نمیتونه چند تا شوهر داشته باشه چون مشخص نمیشه که پدر بچه کدام هست.
یلدا جان مرسی درست میگی حتی تو کتاب قضاوتهای حضرت هم مثالهیی اومده ..... به لحاظ تولید مثل که فاجعه است ولی بحث سر تعدد زوجات برای مرد که من خودم با شماهستم خیالتون راحت ... من اساسا با این نوع روابط مشکل دارم .... مرد و زن باید فارغ از همه چیز برای هم واحد باشن ... اگه مردی عاشق میشه و زن داره اگه راست میگه اول بره زنشو طلاق بده ... اگه نمیتونه پس چیزی جز هوا و هوس نیست وقابل تکراره برای زنم همینه زنی که شوهر داره با مردی ارتباط میزاره یا با یه مرد شوهر دار ارتباط میزاره .... همه از پایه میلگند و فقط نفس حکومت میکنه نه محبت و عشق .... شاید اسثنائاتی باشه اونم در مورد زنهایی که واقعا بی سرپرست یا بد سرپرست و فقیرند و کسی تمایل به آنها نداره ... که معمولا این جماعت محروم همچنان محروم میمانند جون جذابیتی ندارند .... و کمتر برای رضای خدا کسی به سمت انها میرود.
levrone
عجب حرفی بود! حرف حسابو باید با دل و جان شنید!
یک مثبت تقدیم گردید.
هاچو هاچو
یلدا خانوم ممنون بابت روایت
sare69
ali41
هاچو هاچو,
The one
برای انکه صفر مطلق برای مردا زنذلیلیه فوقش نه هوو شدن
ali41
زن ذلیلی به از هوو داشتنه باهاتم
واسه ساخت و تولید کارخانه دیوانه سازی آقایون فکر بدی هم نیست آخه زن که باشی همه دیوانگی های عالم را بلدی و همینجوریشم که عقل زنا محشر میکنه
نخبه
حرف تو دهن من نذار
نمایش یا پنهان متن
The one
حداقل خوبیش اینه که ادم چند تا شعبه بانکی داره ..
ali41
میخواستم امتحانت کنم
شما تو بانکداری رشد داشتید به بانکتون برسید
The one
نه دیگه الان خودت گفتی زنجیره و اینها حرامه
ali41
عمه جون من دارم میرم توکار بورس هووهای بهادار و وفادار اگه هستی بیا سرمایه گذاری کن .تو این بحران مالی اروپا و تحریم ایران میگن جواب میده
The one
نمایش یا پنهان متن
به یه کوره ی وفادارم قانعم فقط صفر دماسنجش از 100 به بالا باشهali41
The one
خدا خفت نکنه منظورم بان کی مون بود .. نمیری مردم از خنده...
mojde
ماهی
امام علی (ع) به همین چند زن میگه ....
منم قبلا این روایت رو شنیده بودم.اگر بخوایم مسائل عاطفی رو در نظر نگیریم و به این دلیل اکتفا کنیم با پیشرفت علم امروزه مشکل قاطی شدن آبها وجود نداره
برای من فقط تنها دلیل رد چند همسری هتک حرمت احساسات طرف مقابل به عنوان یک جرم بزرگ قابل قبوله.و این احساسات زن و مرد نمیشناسه.
به عنوان یک زن شدیدا این گفته رو رد می کنم.کی گفته که میل جنسی ما کمتر از شماست؟
فقط شرم و حیای زن در طول تاریخ و وابسته بودن لذت جنسیش به عواطف و احساساتش با مرد فرق می کنه.این بوده که الان شما فکر می کنید میل جنسی شما بیشتره.تازه رسیدن به لحظه اوج لذت
شما آقایونا واقعا شورشو در آوردید.واسه خودتون راجع به میزان میل جنسی ما هم نظر می دید.تا حالا کدومتون زن بودید و تونستید با مرد بودن خودتون این حس رو مقایسه کنید؟
در هر حال بیشتر شما ذاتا خیانت کارید.
نمایش یا پنهان متن
ببخشیدا ناراحت نشید مردای خوبماهی
البته این توضیح رو هم اضافه کنم من قبول دارم که یک زن برای یک مرد در طول عمرش کمه
KuRoSh
همین طور شما ها
ناتوانی از که آموختی از آن که ناتوان بود
خیانت کار کی موووووووووو
بعضی از گفته ها رو قبول ندارم این حس خیانت یا ناتوانی روحی و جسمی و جنسی در همه افراد به یک گونه نیست و در همه افراد متفاوت هست
مرسی علی جان برای مطلبت فیض بردیم نه بر اطلاعاتمون افزوده گشت ولی بعضی از گفته ها رو قبول ندارم
KuRoSh
اینو قبول دارم متاسفانه همین طوره که میگی حال دلیلش چیه
برای این که پختن بلد نیستند
من که نبودم تا حالا ولی شاید در زندگی بعدی بودم اون وقت میام نظرم رو میگم
ولی باید از صاحب تاپیک بپرسی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→