₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟

620 بازدید، 44 پست، نویسنده: ali41

• ali41

نقل قول: دلشاد
    الان چه دعوایی بشه 1030

هرگز بهروز جان :2:

نقل قول: ژنرال
    بنده نه تایید میکنم و نه تکذیب !
    تاذیب میکنم :4:

فکر خوبیه محسن خان به ذهن من نرسید :23:

نقل قول: N.e.D.a
    نه خشك شد حرفم :4:

یه دور تو دهان بچرخونید تر میشه .... حالا بگید :4:

نقل قول: نغمه
    به نظر من این یک تبصره است برای یه قانون کلی (تک همسری مردان) ولی دلیل نمیشه که اون رو برای همه مصادیق درست بدونیم

از فتواتون ممنون :23: ولی میگم بیا بسطش بدیم واسه همه :23:

نقل قول: maryamlondon1
    چه بگم والله :66:

هیچی مریم خانوم به نفع شما خانوما نیست :4:

نقل قول: siyavaash
    بعضی مردها هركاری دلشون میخواد میكنن بعد میگن اسلام حلال كرده !!!
    لطفاً تقدس و ارزش ازدوا ج را نیارین پائین!
    خدا رو هم قاطی گنده کاریهاتون نکنید.

وقت بزار متنو بخون تا اینجوری بهم نریزی عزیزم :46:

نقل قول: نخبه
    جای یکی خالیه تو این تاپیک بیاد بحث کنه و احسنت و تبارک الله بگه و خاطره تعریف کنه:23:

کیه؟ :7: ..... از دیار خراسانه؟ :7:

نقل قول: bijjan
    والا میتونم بگم نویسنده اصلی زن و ومرد رو از لحاظ جنسی و دینی و تاریخی فقط با توجه به ادراک پایین خود از محیط و دین شخسیشون مورد بررسی قرار داده و گرنه
    نمیدونم چرا با این ذهنیت اصلا جرات کرده درباره ادمها قضاوت و برسی کرده و رای صادر بکنه با اینکه باید به دنبال برطرف کردن عقده های وجودیش باشه.ممنون علی جان :1:

بیژن جان منم با این مقوله مشکل دارم ولی کمی تعصبم کمتره اونم بدلیل وجود زنهای بی سرپرست که واقعا کسی باهاشون ازدواج نمیکنه و نیاز مالی و سرپرستی براشون حیاتیه .... حتی با اونم مشکل دارم راستش :46:

carlos,
    شما به نظر خوشحال میای :46:

نقل قول: Ahora Quien
    والله چند تا زن میرند و همین سوال رو از امام علی (ع) میپرسند.
    امام علی (ع) به همین چند زن میگه ... یکیتون برید آب گندیده بیارید .. یکی دیگتون آب از چشمه بیاریید .. یکی هم بره آب از چاه بیاره.
    خلاصه این زنها میرند دنبال این آبها وقتی نزد امام علی (ع) برمیگردند .. امام بهشون میگه حالا همه ای این آبهارو بریزید توی این سطل وقتی زن ها اینکارو انجام میدند .. چند لحظه بعد
    امام میفرمایند حالا آب های رو که آوردید رو از هم جدا کنید ! زن ها میگند نمیشه همه ای اینها مخلوط شده
    امام علی (ع) هم میگه درسته !! به خاطر همین یک زن نمیتونه چند تا شوهر داشته باشه چون مشخص نمیشه که پدر بچه کدام هست.

یلدا جان مرسی درست میگی حتی تو کتاب قضاوتهای حضرت هم مثالهیی اومده ..... به لحاظ تولید مثل که فاجعه است ولی بحث سر تعدد زوجات برای مرد که من خودم با شماهستم خیالتون راحت ... من اساسا با این نوع روابط مشکل دارم .... مرد و زن باید فارغ از همه چیز برای هم واحد باشن ... اگه مردی عاشق میشه و زن داره اگه راست میگه اول بره زنشو طلاق بده ... اگه نمیتونه پس چیزی جز هوا و هوس نیست وقابل تکراره برای زنم همینه زنی که شوهر داره با مردی ارتباط میزاره یا با یه مرد شوهر دار ارتباط میزاره .... همه از پایه میلگند و فقط نفس حکومت میکنه نه محبت و عشق .... شاید اسثنائاتی باشه اونم در مورد زنهایی که واقعا بی سرپرست یا بد سرپرست و فقیرند و کسی تمایل به آنها نداره ... که معمولا این جماعت محروم همچنان محروم میمانند جون جذابیتی ندارند .... و کمتر برای رضای خدا کسی به سمت انها میرود.

• levrone

نقل قول: ali41
    2. انگیزش مرد سریع تر از زن است و در بیشتر موارد نیاز جنسی مرد شدید تر به گونه ای که یک زن نیازش را برآورده نمی کند و این خلأ به گونه ای بایستی پر شود هر چند اکثریت را شامل نمی شود که مسأله چند همسری راه حل خوبی برای این مسأله است.

:105:
    عجب حرفی بود! حرف حسابو باید با دل و جان شنید!
    یک مثبت تقدیم گردید.

• هاچو هاچو

تجربه نشون داده اینجور مواقع سکوت کنم :4: ،شرمنده عمو جان :9:
    یلدا خانوم ممنون بابت روایت :3:

• sare69

نه نه نه مردا هم باید یاد بگیرن به یه نفر بسنده کنن آقایون متوجه شدین 368 388 389 389 389 389 389 389 389 389 389 389 389

• ali41

levrone,
    هاچو هاچو,

نقل قول: sare69
    نه نه نه مردا هم باید یاد بگیرن به یه نفر بسنده کنن آقایون متوجه شدین ::368 388

نیازی به کتک کاری نیست شنیدم :4:

• The one

چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟

برای انکه صفر مطلق برای مردا زنذلیلیه فوقش نه هوو شدن :4:

• ali41

نقل قول: The one
    برای انکه صفر مطلق برای مردا زنذلیلیه فوقش نه هوو شدن :4:

زن ذلیلی به از هوو داشتنه باهاتم :4:
    واسه ساخت و تولید کارخانه دیوانه سازی آقایون فکر بدی هم نیست آخه زن که باشی همه دیوانگی های عالم را بلدی و همینجوریشم که عقل زنا محشر میکنه :4:

• نخبه

کیه؟ :7: ..... از دیار خراسانه؟ :7:

حرف تو دهن من نذار319

نمایش یا پنهان متن 286

• The one

ali41,
    حداقل خوبیش اینه که ادم چند تا شعبه بانکی داره .. :23:

• ali41

نقل قول: نخبه
    حرف تو دهن من نذار319

میخواستم امتحانت کنم :23: چقدرم شما رازدارید :23:

نقل قول: The one
    حداقل خوبیش اینه که ادم چند تا شعبه بانکی داره .. :23:

شما تو بانکداری رشد داشتید به بانکتون برسید :23: لطفا بانک نزنید کارمند در اختیارتون به حد وفور میزارم :23: من که حاضرم اکه شما مدیر کل بانک بشید شعبه های زنجیره ای بزنم :23:

• The one

ali41,
    :23: :23:
    نه دیگه الان خودت گفتی زنجیره و اینها حرامه :23: همون یه بانک و یه زنجیر فعلا واسه این دنیا کفاف میکنه .. بقیه رو انشالله غلمان و هووهاشون جبران میکنن :23:

• ali41

The one, :23:
    عمه جون من دارم میرم توکار بورس هووهای بهادار و وفادار اگه هستی بیا سرمایه گذاری کن .تو این بحران مالی اروپا و تحریم ایران میگن جواب میده :23:

• The one

عمه جون من دارم میرم توکار بورس هووهای بهادار و وفادار اگه هستی بیا سرمایه گذاری کن .تو این بحران مالی اروپا و تحریم ایران میگن جواب میده

:23: نه حوصله ی با کی مون شدن ندارم(سازمان ملل) :23:
    نمایش یا پنهان متن به یه کوره ی وفادارم قانعم فقط صفر دماسنجش از 100 به بالا باشه :23:

• ali41

با کی ؟ :4: خوب با من بمون :23: من صفر مطلقم رو 200 تنظیم شده فقط کافیه بگی آخ نوک ناخنم اونوقت منو باید بری بهشت زهرا تحویل بگیری :23: حله ؟! بریم برات بمیرم :23:

• The one

ali41,
    :23: :23: :23:
    خدا خفت نکنه منظورم بان کی مون بود .. نمیری مردم از خنده... :23:

• ماهی

نقل قول: Ahora Quien
    والله چند تا زن میرند و همین سوال رو از امام علی (ع) میپرسند.
    امام علی (ع) به همین چند زن میگه ....

منم قبلا این روایت رو شنیده بودم.اگر بخوایم مسائل عاطفی رو در نظر نگیریم و به این دلیل اکتفا کنیم با پیشرفت علم امروزه مشکل قاطی شدن آبها وجود نداره :4: پس آیا باید نتیجه بگیریم مشکلی نیست..؟ اینه که جواب همه ی سوالهامون رو روایات و دین نمی تونه بده...
    برای من فقط تنها دلیل رد چند همسری هتک حرمت احساسات طرف مقابل به عنوان یک جرم بزرگ قابل قبوله.و این احساسات زن و مرد نمیشناسه.
    انگیزش مرد سریع تر از زن است و در بیشتر موارد نیاز جنسی مرد شدید تر به گونه ای که یک زن نیازش را برآورده نمی کند و این خلأ به گونه ای بایستی پر شود هر چند اکثریت را شامل نمی شود که مسأله چند همسری راه حل خوبی برای این مسأله است.

به عنوان یک زن شدیدا این گفته رو رد می کنم.کی گفته که میل جنسی ما کمتر از شماست؟
    فقط شرم و حیای زن در طول تاریخ و وابسته بودن لذت جنسیش به عواطف و احساساتش با مرد فرق می کنه.این بوده که الان شما فکر می کنید میل جنسی شما بیشتره.تازه رسیدن به لحظه اوج لذت :9: برای مرد به مراتب آسونتره .شاید بیشتر از 80 درصد زنها از روابطشون با شوهرانشون ناراضی هستند.اما کمتر به این دلیل خیانت م یکنند.با کمی محبت راضی می شن.
    شما آقایونا واقعا شورشو در آوردید.واسه خودتون راجع به میزان میل جنسی ما هم نظر می دید.تا حالا کدومتون زن بودید و تونستید با مرد بودن خودتون این حس رو مقایسه کنید؟ 242
    در هر حال بیشتر شما ذاتا خیانت کارید. :79: اگر هم خیانت نکنید یا از لحاظ روحی یا جسمی نا توانید :4: مرد و مردونه بگید خیانت می کنیم دلمون می خواد.دیگه اینقدر کارتون رو موجه نکنید 387
    نمایش یا پنهان متنببخشیدا ناراحت نشید مردای خوب :1: خیانتکارای مهربون و دوست داشتنی! :83:

• ماهی

نقل قول: ماهی
    اگر هم خیانت نکنید یا از لحاظ روحی یا جسمی نا توانید

البته این توضیح رو هم اضافه کنم من قبول دارم که یک زن برای یک مرد در طول عمرش کمه :4: ولی همین قضیه در مورد زن هم صدق می کنه ولی باور کنید حتی نوشتن این جمله و این اعتراف برام به عنوان یک زن شرم آوره :9: چون اینطوری بهمون القا شده که زشته... 351

• KuRoSh

در هر حال بیشتر شما ذاتا خیانت کارید.

همین طور شما ها :4: بلا نسبت بعضی از خانوم های گل که کم نیستند :11:
    اگر هم خیانت نکنید یا از لحاظ روحی یا جسمی نا توانید

ناتوانی از که آموختی از آن که ناتوان بود :4:
    مرد و مردونه بگید خیانت می کنیم دلمون می خواد.دیگه اینقدر کارتون رو موجه نکنید

خیانت کار کی موووووووووو :13:

بعضی از گفته ها رو قبول ندارم این حس خیانت یا ناتوانی روحی و جسمی و جنسی در همه افراد به یک گونه نیست و در همه افراد متفاوت هست :1:

مرسی علی جان برای مطلبت فیض بردیم نه بر اطلاعاتمون افزوده گشت ولی بعضی از گفته ها رو قبول ندارم

• KuRoSh

شاید بیشتر از 80 درصد زنها از روابطشون با شوهرانشون ناراضی هستند.اما کمتر به این دلیل خیانت م یکنند.

اینو قبول دارم متاسفانه همین طوره که میگی حال دلیلش چیه :87:
    شما آقایونا واقعا شورشو در آوردید

برای این که پختن بلد نیستند :4:
    تا حالا کدومتون زن بودید و تونستید با مرد بودن خودتون این حس رو مقایسه کنید؟

من که نبودم تا حالا ولی شاید در زندگی بعدی بودم اون وقت میام نظرم رو میگم :4::23:
    ولی باید از صاحب تاپیک بپرسی :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: