ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟
ماهی
فسقلی بی انصاف ! گفتم بیشترتون نگفتم همتون
بلا نسبت شما...
عزیز من! شما جوان و اول راهید...
احتمالا نارضایتی زنها از روابطشون به آقایون ربطی نداره.ماشالله آقایون همیشه کامل هستن.باید ایراد در خود زنها باشه
اون نویسنده ای که نوشته میل جنسی آقایون از خانوما بیشتره حتما یه جواب مناسب هم برای این سوال داره
البته مخالفت من با نویسنده مطلب و مقاله بود نه صاحب تاپیک...دست علی آقا هم درد نکنه بابت تاپیکشون
hadi04
کلا واسه مردها هم توصیه نمیکنم چون یکیشم زیاده
شوخی میکنما ببخشید خانومها و آقایان بنده در این زمینه هنوز اطلاعات کافی ندارم اگر حرفهام خدای نکرده توهین به آیین تلقی میشه لطفا ویرایشش کنید ناراحت نمیشم ولی در این مورد اطلاعی ندارم که در موردش نظر بدم ولی شخصا با چند همسری به طور کلی مخالفم اینم بر میگرده به آیین قبلی
ali41
بر منکرش لعنت
بالاخره ما چی کار کنیم
شخص من هر خطایی رو تو زندگیم مرتکب شدم هرگز تو این فکرو نکردم که با حتی دو تا زن هم میشه همزمان بود، برام مفهوم نیست
نمایش یا پنهان متن
نه این تنها مایه مباهات منه شاید شوخیشو میکنم ولی در عمل یول یولمقربونت برم قابل نداشت
ولی باید از صاحب تاپیک بپرسی
منم تا بحال زن نبودم ولی من به لحاظ فکری حتی مسئله متعه یا صیغه رو هم قبول ندارم و بیشتر افکارم در مورد تعدد زوجات عدالت و مساواته و شاید در مورد روابط جنسی فمینیزم باشم این به معنی عدم فعالیت جنسی در من نیست که خیلی خیلی خیلی
ماهی جان عزیز برادر ، من معتقدم میل جنسی در زن . مرد برابر ولی نوعش فرق میکنه ، خانوما خود دارند و آقایون کمتر
ضمن اینکه من اساسا خودمم با نویسنده مشکل دارم مرتیکه بیشعور یه جاهایی زر مفت زده
یه حرف درست حسابی زدی ردش کردی اخوی
malakeh
نخبه,
نمایش یا پنهان متن
غيبت كه شاخ و دم ندارهآخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→