₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

چرا زنها نمی توانند با چند مرد ازدواج کنند؟

620 بازدید، 44 پست، نویسنده: ali41

• ماهی

نقل قول: کوروش فسقلی
    همین طور شما ها :4: بلا نسبت بعضی از خانوم های گل که کم نیستند :11:

فسقلی بی انصاف ! گفتم بیشترتون نگفتم همتون :4: هر چند معتقدم همتون :83: ولی اینطوری گفتم که آقایون سایت خودشون رو توی اون گروه اندک قرار بدن یهو ناراحت نشن خدای نکرده :83:
    خیانت کار کی موووووووووو :13:

بلا نسبت شما... :24:
    حس خیانت یا ناتوانی روحی و جسمی و جنسی در همه افراد به یک گونه نیست و در همه افراد متفاوت هست :1:

عزیز من! شما جوان و اول راهید... :4: یه ضرب المثله که میگه بزک تا ناتوونه مهربونه...یا می گن طرف اگه آب باشه شناگر ماهریه...منظورم این بود :24:
    اینو قبول دارم متاسفانه همین طوره که میگی حال دلیلش چیه :87:

احتمالا نارضایتی زنها از روابطشون به آقایون ربطی نداره.ماشالله آقایون همیشه کامل هستن.باید ایراد در خود زنها باشه :50:
    اون نویسنده ای که نوشته میل جنسی آقایون از خانوما بیشتره حتما یه جواب مناسب هم برای این سوال داره :4:

ولی باید از صاحب تاپیک بپرسی :1:

البته مخالفت من با نویسنده مطلب و مقاله بود نه صاحب تاپیک...دست علی آقا هم درد نکنه بابت تاپیکشون :24: و همینطور شما فسقلی :10:

• hadi04

جواب سوال واضحه چون وقت ندارن به همشون برسن فعلا تا بابای اولی رو در بیارن خیلی وقت میبره :4:
    کلا واسه مردها هم توصیه نمیکنم چون یکیشم زیاده :23:
    شوخی میکنما ببخشید خانومها و آقایان بنده در این زمینه هنوز اطلاعات کافی ندارم اگر حرفهام خدای نکرده توهین به آیین تلقی میشه لطفا ویرایشش کنید ناراحت نمیشم ولی در این مورد اطلاعی ندارم که در موردش نظر بدم ولی شخصا با چند همسری به طور کلی مخالفم اینم بر میگرده به آیین قبلی

• ali41

نقل قول: ماهی
    با پیشرفت علم امروزه مشکل قاطی شدن آبها وجود نداره

:23:

به عنوان یک زن شدیدا این گفته رو رد می کنم.کی گفته که میل جنسی ما کمتر از شماست؟

بر منکرش لعنت :4:

شما آقایونا واقعا شورشو در آوردید.واسه خودتون راجع به میزان میل جنسی ما هم نظر می دید.تا حالا کدومتون زن بودید و تونستید با مرد بودن خودتون این حس رو مقایسه کنید؟ در هر حال بیشتر شما ذاتا خیانت کارید. :79: اگر هم خیانت نکنید یا از لحاظ روحی یا جسمی نا توانید :4: مرد و مردونه بگید خیانت می کنیم دلمون می خواد.دیگه اینقدر کارتون رو موجه نکنید

314 :23: 1153 حرفی ندارم بزنم آبجی :23:

البته این توضیح رو هم اضافه کنم من قبول دارم که یک زن برای یک مرد در طول عمرش کمه :4: ولی همین قضیه در مورد زن هم صدق می کنه ولی باور کنید حتی نوشتن این جمله و این اعتراف برام به عنوان یک زن شرم آوره :9: چون اینطوری بهمون القا شده که زشته...

بالاخره ما چی کار کنیم :4: خدا نکنه دشمنتون شرم کنه ، شما راحت باش آبجی :4:
    شخص من هر خطایی رو تو زندگیم مرتکب شدم هرگز تو این فکرو نکردم که با حتی دو تا زن هم میشه همزمان بود، برام مفهوم نیست :7: ولی خدا بخواد کم کم داره مفهوم میشه 314 :4:
    نمایش یا پنهان متننه این تنها مایه مباهات منه شاید شوخیشو میکنم ولی در عمل یول یولم :48:

مرسی علی جان برای مطلبت فیض بردیم نه بر اطلاعاتمون افزوده گشت ولی بعضی از گفته ها رو قبول ندارم

قربونت برم قابل نداشت :23:

من که نبودم تا حالا ولی شاید در زندگی بعدی بودم اون وقت میام نظرم رو میگم :4::23:
    ولی باید از صاحب تاپیک بپرسی :1:

منم تا بحال زن نبودم ولی من به لحاظ فکری حتی مسئله متعه یا صیغه رو هم قبول ندارم و بیشتر افکارم در مورد تعدد زوجات عدالت و مساواته و شاید در مورد روابط جنسی فمینیزم باشم این به معنی عدم فعالیت جنسی در من نیست که خیلی خیلی خیلی :4: هم فعاله داره منو میکشه ولی کنترلش میکنم تا سر از هر کوی و برزنی در نیاره و به اسم صیغه و غیره تو خیابون ول نگرده :4: سخت گیریم کمی اخلاقی مذهبیه

البته مخالفت من با نویسنده مطلب و مقاله بود نه صاحب تاپیک...دست علی آقا هم درد نکنه بابت تاپیکشون :24: و همینطور شما فسقلی :10:

ماهی جان عزیز برادر ، من معتقدم میل جنسی در زن . مرد برابر ولی نوعش فرق میکنه ، خانوما خود دارند و آقایون کمتر
    ضمن اینکه من اساسا خودمم با نویسنده مشکل دارم مرتیکه بیشعور یه جاهایی زر مفت زده :23: خیالتون راحت شد من با شمام :4:

نقل قول: hadi04
    جواب سوال واضحه چون وقت ندارن به همشون برسن فعلا تا بابای اولی رو در بیارن خیلی وقت میبره :4:

یه حرف درست حسابی زدی ردش کردی اخوی :23:

• malakeh

ali41,
    نخبه,
    نمایش یا پنهان متنغيبت كه شاخ و دم نداره :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: