ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مهم اينه كه داره بهار مياد
mojde
داره بهار مياد .يه ماه بيشتر نمونده از زمستون زمين داره نفس ميكشه امروز با خودم ميگفتم وقتي زمين نفس ميكشه من چرا نميتونم انگار يه چيزي راه گلومو ميبنده .......... مهم اينه كه داره بهار مياد. كارم زياد شده خيلي خسته ميشم خيلي روزا وقتي ميرسم خونه و شام ميذارم ديگه عين فلجا هيچ كاري نميتونم بكنم اما اينا مهم نيست مهم اينه كه داره بهار مياد.
هنوز خونه تكوني نكردم شبا ميشينم زل ميزنم به وسايل خونه فكرم ميره تو كابينت ها و كشوها و كمد رختخوابا ،ملحفه ها و لباساي زمستوني و نگام رو ديوارا ميمونه روي ديوارايي كه دلم ميخواد همشونو كه به يمن وجود دوده ها ديگه برق هميشگي رو ندارن و بهم التماس ميكنن كه با وايتكس و تايد بيفتم به جونشون. اما با خودم ميگم مهم اينه كه داره بهار مياد.
گاهي از هجوم كار و خستگي و فشار از خداگله ميكنم ازش دلم ميگيره بهش غر ميزنم كلي سر نماز خودمو كج و كوله ميكنم.ازش دلخور ميشم كه زورش از من بيشتره اما كاري برام نميكنه و هوامو نداره اما باز با خودم ميگم بس كن كفر نگو مهم اينه كه داره بهار مياد .
گاهي دلم ميگيره از نامردي و بيمعرفتي ها انقدر كه ازبس قلبم فشرده ميشه عين يه آدامس ميشه بذارمش توي دهنمو بجومش. دادم در مياد اما شرع و عرف و قانون و دوست و دشمن و ... همه ميگن هيس! با خودم ميگم راست ميگن ديگه هيس مهم اينه كه داره بهار مياد
راستي چقدر بهارو دوست دارم واقعا مهم اينه كه داره بهار مياد
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
Kishe Mehr
راستی هر موقع بهتون خیلی فشار اومد سوت بزنید عین زودپز
مرسی از دلنوشته تون
دلشاد
ماهی
لحظه ی سال تحویل بغض می آد تو گلوم ..هیچ بغضی فشارش به اندازه ی لحظه ی سال تحویل نیست...
خونه تکونی هم که نگو..منم دقیقا همین مشکلو دارم یک هفته ای فقط فکر می کنم و می ترسم .
hadi04
حالا بیا آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ تاپیک بدون موزیک مثل پیتزای بدون نون بربری میمونه
gilas
بهاری متفاوت دوست داشتنی پیش رو دارم که هم میترسونه منو هم بی صبرانه منتظرشم
اتاقمم خونه تکونی کردم 1 ماه بیش از رو اجبار
نانایش چه خوبه
The one
آخی
با این اوصاف خدا به من رحم میکنه که اینجا سال تحویل و اینا نداریم
خیلی زیبا بود دست نوشته ت خواهری
مګه بلدی؟
ali41