₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مهم اينه كه داره بهار مياد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » مهم اينه كه داره بهار مياد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مهم اينه كه داره بهار مياد

750 بازدید، 24 پست، نویسنده: mojde

• mojde

داره بهار مياد .يه ماه بيشتر نمونده از زمستون زمين داره نفس ميكشه امروز با خودم ميگفتم وقتي زمين نفس ميكشه من چرا نميتونم انگار يه چيزي راه گلومو ميبنده .......... مهم اينه كه داره بهار مياد. كارم زياد شده خيلي خسته ميشم خيلي روزا وقتي ميرسم خونه و شام ميذارم ديگه عين فلجا هيچ كاري نميتونم بكنم اما اينا مهم نيست مهم اينه كه داره بهار مياد.
    هنوز خونه تكوني نكردم شبا ميشينم زل ميزنم به وسايل خونه فكرم ميره تو كابينت ها و كشوها و كمد رختخوابا ،ملحفه ها و لباساي زمستوني و نگام رو ديوارا ميمونه روي ديوارايي كه دلم ميخواد همشونو كه به يمن وجود دوده ها ديگه برق هميشگي رو ندارن و بهم التماس ميكنن كه با وايتكس و تايد بيفتم به جونشون. اما با خودم ميگم مهم اينه كه داره بهار مياد.
    گاهي از هجوم كار و خستگي و فشار از خداگله ميكنم ازش دلم ميگيره بهش غر ميزنم كلي سر نماز خودمو كج و كوله ميكنم.ازش دلخور ميشم كه زورش از من بيشتره اما كاري برام نميكنه و هوامو نداره اما باز با خودم ميگم بس كن كفر نگو مهم اينه كه داره بهار مياد .
    گاهي دلم ميگيره از نامردي و بيمعرفتي ها انقدر كه ازبس قلبم فشرده ميشه عين يه آدامس ميشه بذارمش توي دهنمو بجومش. دادم در مياد اما شرع و عرف و قانون و دوست و دشمن و ... همه ميگن هيس! با خودم ميگم راست ميگن ديگه هيس مهم اينه كه داره بهار مياد

راستي چقدر بهارو دوست دارم واقعا مهم اينه كه داره بهار مياد

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

همیشه موقع سال تحویل و روزای اول عید، هم قشنگه .. هم دل آدم میگیره!

• Kishe Mehr

خاله مژی اگه توی کارای خونه کمک خواستید بگید تا بیام :4:

راستی هر موقع بهتون خیلی فشار اومد سوت بزنید عین زودپز :50:

مرسی از دلنوشته تون 1189

• دلشاد

مژده عزیز چه دلنوشته زیبایی منم در نزدیکی بهار دلم میگیره بهرحال فرارسیدن عید نوروز مبارک 826

• ماهی

هی مژده جون :2:
    لحظه ی سال تحویل بغض می آد تو گلوم ..هیچ بغضی فشارش به اندازه ی لحظه ی سال تحویل نیست... 447
    خونه تکونی هم که نگو..منم دقیقا همین مشکلو دارم یک هفته ای فقط فکر می کنم و می ترسم . :38: بعد یهو می زنه به سرم ضرب العجلی راس و ریستش می کنم :4: بعدش دوباره یک هفته ای می نشینم و به همه جا که برق می زنه با لذت نگاه می کنم :83:

• hadi04

درسته درسته واقعا مهم اینه که داره بهار میاد باید قدر این بهار رو خیلی بیشتر از بهارهای قبل بدونیم و از لحظه لحظش استفاده کنیم
    حالا بیا آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ تاپیک بدون موزیک مثل پیتزای بدون نون بربری میمونه :4:

• gilas

آخی بهار 309
    بهاری متفاوت دوست داشتنی پیش رو دارم که هم میترسونه منو هم بی صبرانه منتظرشم :65:

اتاقمم خونه تکونی کردم 1 ماه بیش از رو اجبار :4:

نانایش چه خوبه 243

• The one

نقل قول: mojde
    گاهي دلم ميگيره از نامردي و بيمعرفتي ها انقدر كه ازبس قلبم فشرده ميشه عين يه آدامس ميشه بذارمش توي دهنمو بجومش. دادم در مياد اما شرع و عرف و قانون و دوست و دشمن و ... همه ميگن هيس

آخی :2: :6: خدا نکنه دلتو بجویی عزیزم مواظب خودت باش :11:

با این اوصاف خدا به من رحم میکنه که اینجا سال تحویل و اینا نداریم :4:

خیلی زیبا بود دست نوشته ت خواهری :8:

نقل قول: Kishe Mehr
    خاله مژی اگه توی کارای خونه کمک خواستید بگید تا بیام

مګه بلدی؟ :4: اهان حواسم نبود زلزله که باشه خونه دو دقیقه ای تکونده میشه :23:

نقل قول: hadi04
    تاپیک بدون موزیک مثل پیتزای بدون نون بربری میمونه

:23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    مګه بلدی؟ :4: اهان حواسم نبود زلزله که باشه خونه دو دقیقه ای تکونده میشه :23:

تازه کجاشو دیدی :15:
    نقل قول: ali41
    آب زنید راه را هین که نگار می‌رسد .............. مژده :4: دهید باغ را بوی بهار می‌رسد

852 عمو علی ، خاله مژده رو میخوان چی کارش کنن؟ :13: وای به روزی که یک تار مو از سر خاله مژی کم بشه 315

• نغمه

منم با شما موافقم مهم اینه که داره بهار میاد واقعا هم بغض داره هم شادی ایشالا سال خوب و پر امیدی باشه براتون مژده جون 386

• نخبه

اخ جون بهار میاد.. همیشه بهار و عید رو دوست داشتم البته بعد از 13 به در دیگه کسل کننده و خواب اوره و روزهای اولش رو اول به خاطر چاقاله بادوم و بعد هم به خاطر عید دیدنی و عیدی گرفتن دوست دارم بقیه فصل بهار کسل کنندس مخصوصا اگه هیچ خبر و اتفاق خاصی هم نیفته... خونه تکونی هم همیشه هم کمک مادرم میکردم هم کمک خواهرم حالا امسال خودم موندم این وسط با این فندق ولی کم کم کارامو میکنم.. امسال عید هم برای من خیلی متفاوت و دوست داشتنی تره چون یه فندق کوچولو هم امسال با منه و سال بعد ترش در کنارم اخی الهی قربونش برم:8:

• kamal313

ممنون مژده جان زیبا بودش :105:

• N.e.D.a

وقتي بهار مياد حس خوبيه 258

• baron jon

مرسی مژده جان :90:

• Aramesh

بهار رو دوست دارم....با همه ی غمهاش.. با همه ی دلتنگی هاش.. با همه تنهائیهـــاش.. چون همیشه بوی عطر خاطرات خوش کودکی رو همراهش میاره.. بوی عیدی..بوی شب عید خونه ی بابا.. بوی دست پخت شب عید مامان..بوی بازیهای کودکانه دور حوض حیاط.. بوی خاک نم زده کوچه مون وقت غروب....
    مرسی عززززیزم... :46:

• shaparak64

مهم نیست اینکه داره بهار میاد
    مهم نیست ....
    این مهمه که غصه م گرفته که داره بهار میاد

• hadi04

نقل قول: نخبه
    اخی الهی قربونش برم:8:

خدايا شكرت بالاخره كاري كردي يكي اومد كه ببينيم شيرين قربونش ميره :4: ايشالا هر دوتاييتون زنده باشيد و سايه آرش بالاي سرتون باشه :48:

• sare69

مرسیjavascript:insertext('478',%20'',%20'short')
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: