₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ********اولین شانس ********
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

********اولین شانس ********

322 بازدید، 16 پست، نویسنده: yaftian

• yaftian

مرد جوانی در آرزوی ازدواج با دختر کشاورزی بود.
    کشاورز گفت برو در آن قطعه زمین بایست. من سه گاو نر را آزاد می کنم. اگر توانستی دم یکی از این گاو نرها را بگیری، من دخترم را به تو خواهم داد.مرد قبول کرد. در طویله اولی که بزرگ ترین بود ، باز شد . باور کردنی نبود. بزرگ ترین و خشمگین ترین گاوی که در تمام عمرش دیده بود. گاو با سم به زمین می کوبید و به طرف مرد جوان حمله برد. جوان خود را کنار کشید، تا گاو از مرتع گذشت. دومین در طویله که کوچک تر بود، باز شد. گاوی کوچک تر از قبلی که با سرعت حرکت کرد .جوان پیش خودش گفت : منطق می گوید این را ولش کنم ،چون گاو بعدی کوچک تر است و این ارزش جنگیدن ندارد.سومین در طویله هم باز شد و همان طور که فکر می کرد ضعیف ترین و کوچک ترین گاوی بود که در تمام عمرش دیده بود.پس لبخندی زد و در موقع مناسب روی گاو پرید و دستش را دراز کرد تا دم گاو را بگیرد…
    اما………گاو دم نداشت!!!!
    زندگی پر از ارزش های دست یافتنی است، اما اگر به آن ها اجازه رد شدن بدهیم ، ممکن است که دیگر هیچ وقت نصیبمان نشود. برای همین سعی کن که همیشه اولین شانس را دریابی ...

تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

همیشه هم نمیشه به شانس تکیه کرد :3:

نمایش یا پنهان متنتاپیک بدجور اشنا میزنه :50:

دست شما مرسی دوست عزیز 1189

• دلشاد

مرسی دوست عزیز داستان زیبایی بود

• sare69

جالببود مرسی 280 260 260 260 280 260 260

• The one

این قدیمیهام با این سوالاشون خوبه نمشذاشتن دخترا بترشن از مهریه ی سنګینم بدتر بوده :4:

• ali41

نقل قول: The one
    این قدیمیهام با این سوالاشون خوبه نمشذاشتن دخترا بترشن از مهریه ی سنګینم بدتر بوده :4:

آره والا جورشو ما مردای امروزی باید بکشیم :4:
    حساب کردم بدون مالیاتو عوارض بین شهری و بین المللی نفر 10 تا میرسه :4: تازه اگه دست به مالیاتت و حساب بانکیت خوب باشه میتونیم روح فتح علی خانو شاد کنیم و تو خونه پارک بزنیم و سرسر ها بنا کنیم :23: خوب پارک بدون سرسره مثل آبگوشته بدونه گوشته :23:

• ژنرال

خیلی قشنگ بود :105:

• kamal313

ممنون خیلی زیبا بودش حال کردم

• Ahora Quien

نقل قول: yaftian
    اولین شانس

نداشتم ... ندارم و نخواهم داشت !

• mami

نقل قول: yaftian
    اولین شانس

524

نقل قول: ali41
    آره والا جورشو ما مردای امروزی باید بکشیم

آخی طفلکیا نمی دونم چرا هر چی جور برای شماهاست 975

• The one

علي جون:9:
    فكر ميكنم من وقتي ميگريم به جاي اشك خورده هاي ايكيو مي پاشم :23:اخه ساري. نفهميدم منظورت چيه ؟ مهريه يا يه مجهول ديگه!! :4:

• ali41

نقل قول: The one
    فكر ميكنم من وقتي ميگريم به جاي اشك خورده هاي ايكيو مي پاشم :23:اخه ساري. نفهميدم منظورت چيه ؟ مهريه يا يه مجهول ديگه!!

یکتا جان ایکیو سان گریه میکنی کارتونشو دوست داشتم :4: معادله که حل نمیکنیم، مهریه هر چی بگی رو چشم کورم :23: پای زندونش وا میسم :23: شما با تاریخ قاجار و سرسره های قجری اشنا نیستید؟ :4:

• حورا

نقل قول: Ahora Quien
    نداشتم ... ندارم و نخواهم داشت !

یلدا جونم این حرف و نزن چرا ناامیدی :6: ما مو میبینیمو خدا پیچش مو

همه چی درست میشه بخدا حالا میبینی :5:

• maryamlondon1

ممنون خیلی جالب بود :6:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: