ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ali41
هوس در نگاه اول: شما جاذبه خامی نسبت به فردی از جنس مخالف در خود احساس میکنید و سپس بسیار بیشتر از آن چیزی که عملا وجود دارد، دچار عواطف و احساسات میشوید. شما نه به این خاطر که عاشق شدهاید، بلکه به این دلیل که ذهنتان تحریک شده، مدام به او فکر میکنید...
خصوصا اگر شما بدنبال یک اوج احساسی لحظهای باشید، اما این اوج احساسی یا «هوس در نگاه اول»، غالبا یک سرخوردگی را متعاقب شکست رابطه، با خود به همراه خواهد آورد.
شیفتگی با تصویر آنها: بعضی اوقات، وقتی به کسی علاقمند میشوید، عاشق او نیستید؛ بلکه عاشق تصویر او هستید: «چه قیافهای دارد»؛ «چه کاره است»؛ «چقدر پول دارد»؛ «چه ماشینی سوار میشود»؛ «چه کارهایی در زندگی انجام داده است». شما از تمامی این چیزها در سرتان رویایی میسازید و ماهیت فرد را نادیده میگیرید: «خواستگار من دکتر است!» «نامزدم هیکلی فوقالعاده دارد».
گذشته از این، آیا ممکن است کسی را ملاقات کنید و در همان لحظه احساس کنید که او همسر ایدهال شماست و اشتباه نکرده باشید؟ زوجهایی وجود دارند که سیسال با هم زندگی کردهاند و میگویند که در همان ملاقات اول، میدانستند که همسر ایدهآل خود را یافتهاند. آیا این همان «عشق در نگاه اول» نبوده است؟ ممکن است بشود چنین تلقی کرد که آنها جاذبهای قوی و ارتباطی روحی را تجربه کردهاند که سپس آن را به رابطهای قوی و موفق بدل ساختهاند. آنان در نگاه اول وجود چیزی را در یکدیگر تشخیص دادهاند، اما عشق حقیقی بین آن دو، میبایست در طول سالیان شکل گرفته باشد.
برای دلباختگی یک لحظه کافیست، اما «عشق حقیقی» به وقت نیاز دارد.
تصور کنید که در یک شب سرد، در کلبهای نشستهاید. میخواهید آتش روشن کنید تا خود را گرم کنید. برای اینکار بین روزنامه و هیزم، حق انتخاب دارید. اگر در مورد این کار تجربه کافی داشته باشید، جواب این سوال را میدانید: روزنامه سریعتر میتواند شعله بزرگی درست کند، اما سریعتر هم خاموش می شود. اما هیزم ممکن است به مدت زمان طولانیتری نیاز داشته باشد تا شعلهور شود، اما به آرامی و یکنواخت میسوزد.
عشق
بسیاری از مردم، به اشتباه در ابتدای روابط به دنبال همان شعله ناگهانی هستند. به جای آنکه به دنبال همسری باشند که بتوانند با او رابطهای پر دوام و محکم را بسازند. نمیگویم که شما نمیتوانید هر دو را داشته باشید، همانطور که میتوان هم روزنامه و هم هیزم را برای درست کردن آتش، استفاده کرد. اما اگر متوجه شدهاید که مدام کسانی را انتخاب میکنید که برای شما نامناسبند، شاید بهتر باشد به دنبال «آقا یا خانم هیزم» بروید و از «خانم یا آقای باروت»، برحذر باشید.
همراهان پاک و فهمیده! لزوما ضرورتی ندارد برای ایجاد رابطه ای در جهت آشنایی و شناخت و پیش زمینه ازدواج ، این روند را با علاقه فراوان و وابستگی فوق العاده همراه سازید. مهم داشتن احساسی مثبت برای ایجاد گرایشی در شما است تا او را بهتر بشناسی. عشق و علاقه باید پس از انتخاب به وجود آید . زمانی که شما مطمئنید با استفاده از اصول عقلانی و منطقی محاسن و معایب شخص مقابل را محک زدید و پس از ارزیابی محاسن او را ترجیح دادید.
Ahora Quien
بی معنی بید
دلشاد
مرسی داش علی عشق در نگاه اول دیوانگیست
mami
بهش اعتقاد دارم
هاچو هاچو
The one
نمایش یا پنهان متن
يادمه وقتي تازه با باباي بچه نامزد كرده بوديم يه بار خيلي احساساتي شده بودم و بي مقدمه اظهار عشق كردم يهو با نااميدي تو چشام نگاه كرد و گفت فيفي منو ميترسوني كسي كه زود عاشق ميشه زودم تنفر پيدا ميكنه ...تو رو خدا برام دعا كنيدali41
چرا قلبت خون اومده ؟
موافقم بهروز جان
اغلب جواب نمیده
تو هم همیشه مفیدی
عمه جون اون موقع اسمت فیفی بود ؟
The one
نمایش یا پنهان متن
هر وقت كه ميخواست نصيحتم كنه فيفي صدام ميكرد كه نصيحتهاش ازارم نده البتههميشه فيفي صدام ميكرد اخه همش درحال نصيحت كردن بود
حالا چه فرقي مي كنه فقط برام دعا كنيد
N.e.D.a
قبول ندارم مگه عشق تو يه نگاه به وجود مياد
bijjan
کلا شما باید اسمتو از همون اول به جای هیفا میذاشتن فی فی
Ahora Quien
اثرات اسرات اصرات همین عشق در نگاه اول میباشد !
ali41
نمایش یا پنهان متن
الهی و ربی و سیدی و مولای اسئلک بحق محمد و ال محمد .... الهی صدایت میکنم و میدانم که میشنوی گاهی در مقابل سنت ابتلایت کم می آورم و گاهی تلاش بی ثمر است و انجام سهم من در مقابل خواسته تو ناچیز است پس در این هنگام به اولیائت پناه می اورم بحق امام عصر هر کس گرفتار و مبتلا به مشکلی است ، نا امیدش مساز ..... تو دلم بیشتر دعا میکنم .... اﻟﺴﻼم ﻋﻠﯽ اﻟﻤﻬﺪی اﻟﺬی ﯾَﻤﻼءُ اﻻرض ﻗﺴﻄﺎً و ﻋﺪﻻ ﺑﻌﺪ ﻣﺎ ﻣُﻠﺌﺖ ﻇﻠﻤﺎً و ﺟﻮراً .... الهم بحق الحجه .... السلام علی الشیب الخضیب .... الهی بحق الحسین .....maryamlondon1
ali41
اره ندا خانوم بیشتر فکر میکنن عشقه ولی نه نیست بواقع
نه دیگه تو اول برو یه سر اکابر دیکتتو درست کن بیا کمی درس عاشقی تدریست کنم
بله مریم خانوم ولی عشق واقعا یه پروسس نه یه اتفاق ناگهانی
نخبه
sare69
gilas
farzane
ولی دیگه الان عشق وجود نداره منم به عشق اعتقادی ندارم آخه نیست دیگه مهشوشه تو یه نگاه عشق واقعی غیرخ ممکنه
The one
ali41,
دستت درد نکنه خیلی دعای خوبیه
امروز یه کم بیتر شدم اومدم نظر غیر ابغوره ای بدم
در نتیجه بله عشق در نگاه اول هست.. حالا شاید اسمشو نشه عشق گذاشت ولی جرقه ی قدمهای بعدی میتونه باشه
ali41
عکستو برام بفرست ببرمش آزمایشگاه اگه عاشقت شدم که کمی تا قسمتی حق با توست ولی اگه نشدم یعنی یا مواد آزمایشگاهی جنسش نامرغوب بوده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→