دیکتاتور نام فیلم کمدی جدیدی هست که قراره ده ماه می اینجا اکران بشه.
فیلم بسیار جذابی هست که قهرمان داستان به صورت معجونی از دیکتاتورهای خاورمیانه وصف میشه .. البته با شباهت بیشتر به قذافی..
دیکتاتور با همه ی دیوانگیش سعی می کنه که ملتش هرگز روی دموکراسی رو نبینند..
نقل شده که این فیلم از روی رمان عربی زبیبه و ملک اقتباس شده.. در واقع این نوول به صورت ناشناس اولین بار در عراق چاپ شد و می گن که صدام نویسنده اش بوده در حالیکه با توجه به ضعف ادبی این دیکتاتور تصور میشه که نویسندگان دربار اونرو براش نوشتن..
اول بعدشم بیتر نبود کمیشو تعریف میکردی ببینیم عشق و عاشقیم توشه با اینترنت مسخره من تاپیکای پر عکسو نمیتونم ببینم چه برسه به یه فیلم سینمایی رو ممنونم عمه جون باشه بعدن نظرمو در مورد دیکتاتور میدم
ali41, آخی خب وقتی فیلمش هنوز اکران نشده چیشو تعریف کنم ؟ فقط همینقدر میدونم که کمدیه و در مورد دیکتاتورهاست.. از روی تریلرشم میشه فهمید که خیلی خنده دار باید باشه ... اونجاشم که به مگان میگه تو از کارداشیان کم موتری خنده دار بید با بقیش حجمی نداره کلیپش بازم سعی کن شاید بتونی ببینی..
کیم هم بازی کرده خوب دیگه واجب شد برم ببینم طولو عرض جغرافیاییش چقدر رشد داشته
نه کیم بازی نکرده.. مگان فاکس بازی کرده بعد این دیکتاتوره از بس خر پول بوده این مگانو تور میکنه .. صبح بهش یه یاقوت کوچولو میده.. مگانم میگه چی؟ فکر کردی من کارداشیانم.. اونم میگه نه تو کم موتری.. همین البته به زبان محلی خیلی باحال تره این کانورسیشن که استدعا دارم ببینید
هاچو هاچو, اتفاقا تبليغات قبل فيلمهام ديدن داره از خود پرده هم عكس مي گيرم كه به مشتريات ثابت كني اوريجيناله بابا خب همونجور كه تايتانيكو ديديد اينم ميبينيد شايدم زودتر از ما ببينيد
The one, تایتانیک چیه؟ وای گفتی اینو یک چیزی یادم اومد روم نمیشه پنهانش میکنم نمایش یا پنهان متنیادمه حدود 10-12 سالم بود،رفتم خونه آبجیم این فیلم هم روی سیستمشون بود منم که نوجوانو جویای نام تعریف این فیلم زیاد شنیده بودم با هزار ترس فیلمو پلی کردم شانس بووووووق ما سیستم هنگ کرد منم یاد نداشتم چی کار کنم هیچی دیگه آبرومون رفت دیگه هم برنگشت
The one
دیکتاتور نام فیلم کمدی جدیدی هست که قراره ده ماه می اینجا اکران بشه.
فیلم بسیار جذابی هست که قهرمان داستان به صورت معجونی از دیکتاتورهای خاورمیانه وصف میشه .. البته با شباهت بیشتر به قذافی..
دیکتاتور با همه ی دیوانگیش سعی می کنه که ملتش هرگز روی دموکراسی رو نبینند..
نقل شده که این فیلم از روی رمان عربی زبیبه و ملک اقتباس شده..
در واقع این نوول به صورت ناشناس اولین بار در عراق چاپ شد و می گن که صدام نویسنده اش بوده در حالیکه با توجه به ضعف ادبی این دیکتاتور تصور میشه که نویسندگان دربار اونرو براش نوشتن..
زبیبه و الملک
حالا کار به این رمان نداریم ولی این فیلم واقعا دیدنیه امیدوارم همه ی دوستان بتونن تماشا کنن و لذت ببرن..
ali41
بعدشم بیتر نبود کمیشو تعریف میکردی ببینیم عشق و عاشقیم توشه
The one
آخی
خب وقتی فیلمش هنوز اکران نشده چیشو تعریف کنم ؟
حجمی نداره کلیپش بازم سعی کن شاید بتونی ببینی..
sare69
ali41
کیم هم بازی کرده
The one
نه کیم بازی نکرده.. مگان فاکس بازی کرده بعد این دیکتاتوره از بس خر پول بوده این مگانو تور میکنه .. صبح بهش یه یاقوت کوچولو میده.. مگانم میگه چی؟ فکر کردی من کارداشیانم.. اونم میگه نه تو کم موتری.. همین
ژنرال
The one
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
بی زحمت فیلمش اومد از رو پرده فیلم بگیر بفرست برام بدم مشتری هاarash52
دلشاد
مرسی آبجی گلم
The one
اتفاقا تبليغات قبل فيلمهام ديدن داره
بابا خب همونجور كه تايتانيكو ديديد اينم ميبينيد شايدم زودتر از ما ببينيد
kamal313
هاچو هاچو
تایتانیک چیه؟
وای گفتی اینو یک چیزی یادم اومد
نمایش یا پنهان متن
یادمه حدود 10-12 سالم بود،رفتم خونه آبجیم این فیلم هم روی سیستمشون بود منم که نوجوانو جویای نامبا هزار ترس فیلمو پلی کردم
هیچی دیگه آبرومون رفت دیگه هم برنگشت
The one
ali41
یعنی میشه تور مگان فاکسم بزاریم
هاچو هاچو
راستش نه
نمایش یا پنهان متن
The one
افرين بهروز جان
قابل توجه اونهايي كه فقط دنبال صحنه ان
Ahora Quien
واییییییییییی خداااا ترکیدم از خنده