₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شریعتی منم ، به من فحش بده !!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شریعتی منم ، به من فحش بده !!!
1 2

بدون عکس

شریعتی منم ، به من فحش بده !!!

550 بازدید، 21 پست، نویسنده: ali41

• ali41

محمد لامعی: درون خودرویی نشستم . مرد میانسالی در کنارم نشست؛ کتابی که تصویر دکتر شریعتی بر روی جلد آن نقش بسته بود ، توجه مرد میانسال را به خود جلب نمود. قطره های اشکش را دیدم که به نرمی روی گونه اش می لغزید. پرسیدم با دکتر شریعتی چگونه آشنا شدید؟
    گفت: در حسینیه ی ارشاد شنونده ی سخنانش بودم. در اوایل مهر ماه سال ۱۳۵۲ دستگیر شدم. مرا به زندان کمیته ی مشترک شهربانی و ساواک بردند. زندان کمیته ی مشترک، ساختمان کوچکی بود که از آن برای بازجویی های اولیه استفاده می کردند. این ساختمان از چندین سلول انفرادی تنگ و تاریک تشکیل شده بود و صدای بازجوها و آزار و شکنجه به آسانی شنیده می شد.

از جمله ی زندانیان، دختر دانشجویی بود که در سلول روبرویی بازجویی می شد و لابه لای آن بازجویی، کلمات و جملاتی درباره ی کتاب های دکتر شریعتی می شنیدم، نزدیک غروب، باز و بسته شدن در سلول خبر از ورود زندانی جدیدی داد. از گفت گوی ماموران ساواک فهمیدم همسایه ی تازه وارد کسی نیست جز دکتر شریعتی! هیجان زده به انتهای سلول رفتم و به علامت رمز به دیوار سلول دکتر کوبیدم. شکنجه گر ساواک به دختر دانشجو تشر می زد: دکتر شریعتی تو را به این روز انداخته، اگر از شریعتی اعلام بیزاری کنی، آزادت می کنم، باید به شریعتی فحش بدی. دختر دانشجو که از حضور دکتر در زندان بی خبر بود، محجوبانه می گفت: من فحش بلد نیستم.
    از کنار میله های سلول نگاه کردم، دکتر با یک دست میله های سلول را می فشرد و با دست دیگرش به میله ها می کوفت و ملتهبانه خطاب به دختر فریاد می کشید : دخترم، دخترم، شریعتی منم! به من فحش بده ! دختر که تازه به حضور دکتر پی برده بود، صدایش را از حد معمول بلندتر کرد و گفت: دکتر! قربان قلمت، قربان هدفت ! ….
    اما آتش سیگار شکنجه گر بیش از این امان نداد و در صورت دختر فرونشست. شکنجه های مداوم و ناله های پی در پی دختر دانشجو، فضای روانی زندان را دگرگون کرده و همه را بی تاب کرده بود! حتی صدای نفس نفس زدن دکتر و آه کشیدنش را می شنیدم. صدای ناله های دختر معصوم، پس از نیمه شب رو به خاموشی نهاد، اما این رنج و شکنجه تا سپیده دم ( برای دکتر ) ادامه داشت.

صبح در سلولم را باز کردند و دست هایم را از پشت به هم بستند. آنگاه مرا به محوطه ی زندان آورده و در کنار در زندان نشاندند. یک لحظه چشمم به چهره ی دکتر افتاد، او را نیز از سلولش بیرون می آوردند. آنچه را که می دیدم، باورم نمی شد. چشمهایم را به زانویم مالیدم و دوباره با شگفتی به چهره ی دکتر نگاه کردم: موهای دکتر سپید شده بود !

درود ابدی بر او آن روزی که به دنیا آمد ، آن روزی که شهید شد و آن روزی که دوباره بر می خیزد .
    "وقتی حسین در صحنه است اگر در صحنه نیستی هر کجا خواهی باش ، چه ایستاده به نماز چه نشسته بر سفره شراب"
    "من دیگر ناله نمی کنم نه… من دیگر ناله نمی کنم ، قرنها نالیدن بس است می خواهم فریاد بزنم! اما اگر نتوانستم سکوت می کنم خاموش بودن بهتر از نالیدن است …"
    "افسوس زمانی می رسد که بی دینی، نماد روشن فکری خواهد بود"
    "به مردم راه نشان ندهید ، برایشان برنامه کار وضع نکنید ، به انها فهمیدن بیاموزید ، خودشان راه را خواهند یافت و برنامه کارشان را خود وضع خواهند کرد"
    "شجاع به همدرد نیازمند نیست، از ناله شرم دارد...
    مرد پاک را نیز زندگی و زمان تنها نمی گذارند؛ زندگی اش از او دفاع می کند ، زمان تبرئه اش می کند ، پلیدان هرگز پاکدامنی را نمی توانند آلود هرچند سنگها را بسته و سگها را رها کرده باشند"

منبع : پایگاه هوادان دکتر شریعتی

• sare69

اول 261 243 261 243 261 243 261 243 262 262 262 262 262 256 256 256 256 256 256 256 256 241 241 241 248 248 248 248 مرسی قشنگ بود

• roze sorkh

چقدر شریف و کلامش
    حق
    می نوشت
    مختصر و مفید
    یک جمله
    که 1 کتاب تفسیر داره
    درود به روح بزرگ و آزاده اش

:46:

• دلشاد

مرسی داش علی چقدر عالی بود

• kamal313

ممنون جالب بود :105:

• N.e.D.a

• Ahora Quien

ممنونم دوست عزیز ...
    روحش شاد :46:

• The one

نمایش یا پنهان متناول فكر كردم طنزه خواستم بنويسم نقطه جين جاي فحش ساري :23:

روحش شاد :46:

• ali41

sare69,
    roze sorkh,
    دلشاد,
    kamal313,
    N.e.D.a,
    Ahora Quien,
    The one,
    ممنونم از همتون :46: قلب خونی بعضیا ایشالا سبز بشه و نقطه چین بعضیا ایشالا تور نشه :4:

• هاچو هاچو

ممنونم عمو جان 826

• نغمه

ممنون جالب بود :46:

• mojde

مرسي علي عزيز عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالي بود :110:

• gilas

• farzane

ممنون عمو جان عالی بود 282

• ali41

ژنرال,
    هاچو هاچو,
    نغمه,
    mami,
    mojde,
    gilas,
    farzane,
    malakeh,
    :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

• KuRoSh

ممنون و سپاس علی جان
    برای تاپیک زیبات :11:

• maryamlondon1

خیلی جالب بود مرسی علی اقا ...

.
    دنیا را بد ساخته اند … کسی را که دوست داری ، تو را دوست نمی دارد … کسی که تورا دوست دارد ، تو دوستش نمی داری … اما کسی که تو دوستش داری و او هم تو را دوست دارد … به رسم و آئین هرگز به هم نمی رسند … و این رنج است :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: