ترانه باران کن هم بغض بی پروا ترانه ای تنها به قد یک دریا یک قلب پر احساس یک قصه تازه که قصه تازه .ترانه می سازه ستاره باران شو به قافیه بازی که نم نمک گاهی ترانه میسازی ترانه باران کن ترانه می مونه خدای عالم هم ترانه میخونه
▧ تصویر در دسترس نیست
برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم یاران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم یاران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم یاران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم یاران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو
▧ تصویر در دسترس نیست
ترانه باران کن هم بغض بی پروا ترانه ای تنها به قد یک دریا یک قلب پر احساس یک قصه تازه که قصه تازه .ترانه می سازه ستاره باران شو به قافیه بازی که نم نمک گاهی ترانه میسازی ترانه باران کن ترانه می مونه خدای عالم هم ترانه میخونه برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو برای جنگلبان صدای باران شو تو حامی این عشق حریم ایران شو همیشه عاشق باش چو ماه تابان شو طلوع فردای غرور ایران شو
وايي محسن اگه دو سيسي ابرو برام تو سايت گذاشتي از روي متن شعر معلومه كه تقديم به يه هموطنه مرسي هادي جان زيبا بود داداشي مبارك دوست نازنينت باشه ,فكر كنم درست حدس زدم
وااااااااااااای میسی میسی آرسام جون داداشی گلم خیلی عالی بود عزیزم فقط به من میگی برای کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مبارک .............. باشه که نمیدونم کیه؟؟!!!!!!!
از دست شما خوب حالا که باید بگم پس بذارید توضیح هم بدم اینطوری بهتره در ابتدا این آهنگ رو به همه شما دوستانم تقدیم میکنم ولی جای خالی بالا رو کسی پر میکنه خوب معلومه که کی داره اینجا رو ترانه باران میکنه اونم اندازه یک دریا هیفا، مژده ،ماهی ،کاکو محمود ،بهروز داداشی ،مهدی ،محسن و فرزانه و ... همتون گوشتون رو بیارید جلو تا بگم نمایش یا پنهان متنخودم این آهنگ رو همین طوری که نغمه خانوم گفتن انرژی زیادی میده و من هم که فردا دارم میرم سکو چون کسی اطرافم نبود که بهم انرژی بده و بیشتر اطرافیانم دارن ازم انتقاد میکنن که چرا اینکار رو کردی مجبور شدم خودم به خودم انرژی بدم دارم میرم دنبال یه قصه تازه دارم میرم بشم غرور ایران زمینم ببخشید اگه خودخواهانه بود ولی به خاطر همین اون بالا ننوشتم تقدیم به خودم تا دوستان بدونن هر کدوممون میتونیم این ترانه رو به خودمون تقدیم کنیم و باعث غرور ایرانمون بشیم منکه دارم میرم فردا تلاشمون رو بکنم تا باعث غرور و افتخار ایران بشم برام دعا کنید که توی این کارم پیروز باشم رفتنم واسه همیشه نیست خدا حافظی نمیکنم ولی کمتر میتونم بیام سایت خواهشی که دارم اینه که سنگر بوف بوفی رو هم خالی نکنید با هم باشید و با هم بمونید
رفتنم واسه همیشه نیست خدا حافظی نمیکنم ولی کمتر میتونم بیام سایت خواهشی که دارم اینه که سنگر بوف بوفی رو هم خالی نکنید با هم باشید و با هم بمونید
خدا پشت و پناهت باشه مواظب خودت باش ما رو هم بی خبر نزار بتونم چند روز یه بار باهات تماس میگیرم زود بیایا کارت داریم راستی مواظب مماخت هم باش مثل اون دفعه چاق و چله نشه
hadi04
هم بغض بی پروا
ترانه ای تنها
به قد یک دریا
یک قلب پر احساس
یک قصه تازه
که قصه تازه .ترانه می سازه
ستاره باران شو
به قافیه بازی
که نم نمک گاهی
ترانه میسازی
ترانه باران کن
ترانه می مونه
خدای عالم هم
ترانه میخونه
▧ تصویر در دسترس نیست
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم یاران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم یاران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم یاران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم یاران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
▧ تصویر در دسترس نیست
ترانه باران کن
هم بغض بی پروا
ترانه ای تنها
به قد یک دریا
یک قلب پر احساس
یک قصه تازه
که قصه تازه .ترانه می سازه
ستاره باران شو
به قافیه بازی
که نم نمک گاهی
ترانه میسازی
ترانه باران کن
ترانه می مونه
خدای عالم هم
ترانه میخونه
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم ایران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم ایران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم ایران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
برای جنگلبان
صدای باران شو
تو حامی این عشق
حریم ایران شو
همیشه عاشق باش
چو ماه تابان شو
طلوع فردای
غرور ایران شو
ژنرال
مبارک یکتا باشه
hadi04
ژنرال
فرضِ محال، محال نیست!
hadi04
ایندفعه هست
ژنرال
یعنی کیه
hadi04
دیگه ......
baron jon
مرسی آرسام عزیز
مبارکه ... نقطه چین باشه
mojde
The one
از روي متن شعر معلومه كه تقديم به يه هموطنه
مرسي هادي جان زيبا بود داداشي
gilas
ماهی
مبارک سه نقطه باشه..ولی معلومه سه نقطه رو از همه بیشتر دوس داری داداشم ..
حالا یه اشاره ای بکن...حداقل هممون دچار توهم نشیم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
مباررررررررررررررررررك عمو محمود باشه
دلشاد
نغمه
farzane
خیلی عالی بود عزیزم فقط به من میگی برای کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارک .............. باشه که نمیدونم کیه؟؟!!!!!!!
hadi04
خوب حالا که باید بگم پس بذارید توضیح هم بدم اینطوری بهتره
در ابتدا این آهنگ رو به همه شما دوستانم تقدیم میکنم ولی جای خالی بالا رو کسی پر میکنه
خوب معلومه که کی داره اینجا رو ترانه باران میکنه اونم اندازه یک دریا
هیفا، مژده ،ماهی ،کاکو محمود ،بهروز داداشی ،مهدی ،محسن و فرزانه و ... همتون گوشتون رو بیارید جلو تا بگم
نمایش یا پنهان متن
خودماین آهنگ رو همین طوری که نغمه خانوم گفتن انرژی زیادی میده و من هم که فردا دارم میرم سکو چون کسی اطرافم نبود که بهم انرژی بده و بیشتر اطرافیانم دارن ازم انتقاد میکنن که چرا اینکار رو کردی مجبور شدم خودم به خودم انرژی بدم
دارم میرم دنبال یه قصه تازه
دارم میرم بشم غرور ایران زمینم
ببخشید اگه خودخواهانه بود ولی به خاطر همین اون بالا ننوشتم تقدیم به خودم تا دوستان بدونن هر کدوممون میتونیم این ترانه رو به خودمون تقدیم کنیم و باعث غرور ایرانمون بشیم منکه دارم میرم فردا تلاشمون رو بکنم تا باعث غرور و افتخار ایران بشم برام دعا کنید که توی این کارم پیروز باشم
رفتنم واسه همیشه نیست خدا حافظی نمیکنم ولی کمتر میتونم بیام سایت خواهشی که دارم اینه که سنگر بوف بوفی رو هم خالی نکنید با هم باشید و با هم بمونید
gilas
خدا پشت و پناهت باشه
مواظب خودت باش ما رو هم بی خبر نزار
بتونم چند روز یه بار باهات تماس میگیرم
زود بیایا کارت داریم
راستی مواظب مماخت هم باش مثل اون دفعه چاق و چله نشه
hadi04
مواظب خودت باش ما رو هم بی خبر نزار
چشم
زحمتتون میشه ریجکت میکنم خودم زنگ میزنم
چشم
وااسش یه سپر خریدم خیالت راحت هر جاییم بشکنه مماخم سالم میمونه