آخی داداشی خیلی مواظب خودت باش باشه؟ جات خیلی خالی میشه...امیدوارم زود برګردی و از حالت بی خبرمون نذاری مهربون..این ترانه ی خوشکلم مبارکت باشه که برازنده ی بهترینهایی
علي آقا ، مژده خانوم ،گيلاسي،محسن جان،هيفاي گل ، كاكو محمود ،ماهي جان،نغمه جان،آرش خان و همه كسايي كه به من لطف داشتيد و داريد و من هميشه شرمنده شما هستم ممنون بابت اينكه برام دعا ميكنيد و منو همراهي ميكنيد اميدوارم بتونم به زودي بيام تو جمعتون باور كنيد اگه بشه ميخوام به خاطر بوف بوفي هم كه شده يه انشعاب از كابل اينترنت توي خليج فارس (هموني كه دائم كوسه هه ميخورتش )بگيرم بيام سايت اگه هم نشد با برو بچ در تماسيم ولي دلم واسه اونايي كه نميتونم باهاشون حرف بزنم تنگ ميشه ممنون كه به فكرم هستيد مراقب خودتون باشيد منكه از خوشحالي و هيجان اينكه دوباره دارم ميرم سركار خوابم نميبره ولي ظاهرا اكنون كه من اين نامه را مينويسم شما در خوابيد و يا شايد وقتي كه شما اين نامه را ميخوانيد من آنلاين نباشم (يادم به وصيتنامه افتاد )من اين نامه را در كمال صحت عقل و از همين چيزا مينويسم به هر حال مراقب خودتون باشيد از فردا يا ببخشيد ديگه امروز تا دو يا سه هفته ديگه باي باي
نقل قول: Ahora Quien
مبارک صاحبش باشه ... من که نفهمیدم مال کی بید
شما خسته نباشيد واقعا سه دور از روي تاپيك بنويس با خط ريز 12 بار هم كل نظرات رو بخون آخر تاپيك هم روي يه پا بايست تا من برگردم
ali41
موفق باشی عزیزم
gilas
چشمت بی بلا
بد جنس
خوبه کاملا مواظبت کن ازش عضو شریف و محترمیه
mojde
خدا به همراهت مواظب خودت باش و ما رو از حالت بيخبر نذار جات اينجا خييييييييييييييييييييييييلي خالي ميشه
arash52
kamal313
Aramesh
مثل همیشه زیبا بود..مررررسی داداشم▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
ماهی
داداشم بهت افتخار می کنم.کاری که از روی اعتقاد انجام بشه در نهایت نتیجه ش خوبه
ژنرال
خدا به همراهت باشه
The one
ژنرال
شما انقدر محبوب بوفیلندی ها هستین که باید با بشکه سنجید ! سیسی جواب نمیده
The one
فعلا از بشکه که فقط خودش مونده و سوراخش
نغمه
amin854
hadi04
منكه از خوشحالي و هيجان اينكه دوباره دارم ميرم سركار خوابم نميبره
به هر حال مراقب خودتون باشيد از فردا يا ببخشيد ديگه امروز تا دو يا سه هفته ديگه باي باي
شما خسته نباشيد واقعا سه دور از روي تاپيك بنويس با خط ريز 12 بار هم كل نظرات رو بخون آخر تاپيك هم روي يه پا بايست تا من برگردم
امين يا شاهد عزيز ايشون جناب شاهرخ هستند
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→