₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ترانه باران كن ... تقديم به ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ترانه باران كن ... تقديم به ...
1 2

بدون عکس

ترانه باران كن ... تقديم به ...

855 بازدید، 35 پست، نویسنده: hadi04

• ali41

نقل قول: hadi04
    فردا دارم میرم سکو چون کسی اطرافم نبود که بهم انرژی بده و بیشتر اطرافیانم دارن ازم انتقاد میکنن که چرا اینکار رو کردی مجبور شدم خودم به خودم انرژی بدم

موفق باشی عزیزم :11: مواظب خودت باش کاکو :6: بپا از سکو نیوفتی آرسام عزیز :4:

• gilas

چشم

چشمت بی بلا 826

زحمتتون میشه ریجکت میکنم خودم زنگ میزنم

بد جنس :10:

وااسش یه سپر خریدم خیالت راحت هر جاییم بشکنه مماخم سالم میمونه

خوبه کاملا مواظبت کن ازش عضو شریف و محترمیه :23: :23:

• mojde

hadi04,
    خدا به همراهت مواظب خودت باش و ما رو از حالت بيخبر نذار جات اينجا خييييييييييييييييييييييييلي خالي ميشه :2:

• arash52

خدا پشت و پناهت كاكو گلوووو
    :46:

• kamal313

ممنون داش هادی ارسام جان

• Aramesh

hadi04,
    مثل همیشه زیبا بود..مررررسی داداشم تصویر در دسترس نیست

• Ahora Quien

مبارک صاحبش باشه ... من که نفهمیدم مال کی بید :10:

• ماهی

فردا دارم میرم سکو چون کسی اطرافم نبود که بهم انرژی بده و بیشتر اطرافیانم دارن ازم انتقاد میکنن که چرا اینکار رو کردی مجبور شدم خودم به خودم انرژی بدم

داداشم بهت افتخار می کنم.کاری که از روی اعتقاد انجام بشه در نهایت نتیجه ش خوبه :8: مواظب یاس بابامون باش :46:

• ژنرال

انصافاً کار هر کسی نیست!

خدا به همراهت باشه :46:

• The one

آخی :2: داداشی :79: خیلی مواظب خودت باش باشه؟ جات خیلی خالی میشه...امیدوارم زود برګردی و از حالت بی خبرمون نذاری مهربون..این ترانه ی خوشکلم مبارکت باشه که برازنده ی بهترینهایی :46:

• ژنرال

نقل قول: The one
    وايي محسن اگه دو سيسي ابرو برام تو سايت گذاشتي :23:

شما انقدر محبوب بوفیلندی ها هستین که باید با بشکه سنجید ! سیسی جواب نمیده :4:

• The one

ژنرال,
    فعلا از بشکه که فقط خودش مونده و سوراخش :23:

• نغمه

داداش آرسام برو خدا به همراهت ایشالا که همیشه سلامت باشی و تو کارت موفق بشی مراقب خودت هم باش خیر پیش 282

• amin854

بچه ها خواننده این ترانه زیبا کیه؟

• hadi04

علي آقا ، م‍ژده خانوم ،گيلاسي،محسن جان،هيفاي گل ، كاكو محمود ،ماهي جان،نغمه جان،آرش خان و همه كسايي كه به من لطف داشتيد و داريد و من هميشه شرمنده شما هستم ممنون بابت اينكه برام دعا ميكنيد و منو همراهي ميكنيد اميدوارم بتونم به زودي بيام تو جمعتون باور كنيد اگه بشه ميخوام به خاطر بوف بوفي هم كه شده يه انشعاب از كابل اينترنت توي خليج فارس (هموني كه دائم كوسه هه ميخورتش :4: )بگيرم بيام سايت اگه هم نشد با برو بچ در تماسيم ولي دلم واسه اونايي كه نميتونم باهاشون حرف بزنم تنگ ميشه ممنون كه به فكرم هستيد مراقب خودتون باشيد
    منكه از خوشحالي و هيجان اينكه دوباره دارم ميرم سركار خوابم نميبره :4: ولي ظاهرا اكنون كه من اين نامه را مينويسم شما در خوابيد و يا شايد وقتي كه شما اين نامه را ميخوانيد من آنلاين نباشم :23: (يادم به وصيتنامه افتاد :4: )من اين نامه را در كمال صحت عقل و از همين چيزا مينويسم :10:
    به هر حال مراقب خودتون باشيد از فردا يا ببخشيد ديگه امروز تا دو يا سه هفته ديگه باي باي :8:
    نقل قول: Ahora Quien
    مبارک صاحبش باشه ... من که نفهمیدم مال کی بید :10:

شما خسته نباشيد واقعا سه دور از روي تاپيك بنويس با خط ريز 12 بار هم كل نظرات رو بخون آخر تاپيك هم روي يه پا بايست تا من برگردم :4:
    نقل قول: amin854
    بچه ها خواننده این ترانه زیبا کیه؟

امين يا شاهد عزيز ايشون جناب شاهرخ هستند :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: