ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@شلوارت اينجاست ، دنبالش نگرد@
arash52
طراحي جديد «اريك د نيجس» و «تيم اسميت» از شركت طراحي Nieuwe Heren، شلوارهاي جين داراي يك صفحهكليد، ماوس و اسپيكر كاملا كاربردي هستند كه در بخش بالايي پارچه آنها دوخته شدهاند.
اين شلوارها كه «زيبايي و گيك» نام دارند، براي ارائه سهولت حركت بيشتر كاربران در زمان استفاده از رايانه طراحي شدهاند.
به گفته اين طراحان، اين شلوارها از وزن زيادي برخوردار نبوده و با وجود اين لوازم، تنها كمي از شلوارهاي جين عادي سنگينتر هستند.
ايده اصلي اين طراحي آن است كه براي استفاده از رايانه نيازي به حفظ فاصله نزديك با آن نيست.
اين شلوارها از طراحي روز برخوردار بوده و از يك جيب پشتي براي پوشش موس برخوردارند كه از سيم الاستيكي براي اتصال استفاده ميكند.
ارتباط اين ابزار با لپتاپها به شكل بيسيم توسط يك دستگاه يواسبي بوده و قيمت نهايي آنها در صورت ورود به بازار حدود 394 دلار برآورد شده است.
farzane
ولی چقدر سخته فکر میکنم البته شایدم باحال باشه حالا امتحان میکنم اگه دخترانه داشت
farzane
ولی چقدر سخته فکر میکنم البته شایدم راحتو باحال باشه حالا امتحان میکنم اگه دخترانه داشت
Holtek
اِاِاِاِ !!!!! شلوار من اينجا چيكار ميكنه ؟ ماوسشو كي برداشته ؟
arash52
بگرد توشه
دلشاد
در قسمت داخل در ناحیه جلو قرار داره که اگه نامحرم دست بزنه ماوسه نیشش میزنه
دیااکو
یعنی موشه توشه؟
معادل ژاپنی کلمه قزوین می دونید چیه؟ تاتاشی توشه!!!
gilas
levrone
bijjan
تازه خیلیم نباید شیفت بگیری
garfild
حتما باید این شلوارو بگیرم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Ahora Quien
Holtek
روش بايد باشه نه توش
kamal313
Aramesh
منو یاد بچگی های خودم انداخت، همیشه توو بچگیم آرزوی یه شلوار که روش دکمه های جادویی داشته باشه رو داشتم..
باور کن خود شلوارس..
بچگی هم عالمیه...
ژنرال
هاچو هاچو
راستی اگه خودتو خیس کنی خراب میشه؟
نغمه
ماهی
کلا شلوار نا امنیه.یهو دیدی یه آدم پررویی خواست از کی بردت استفاده کنه.اونوقت می مونه تو رو در وایستی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→