طی چند ماه اخیر بارها پیام کوتاه هایی از طریق همراه اول برای مشترکان این اپراتور ارسال می گردد با این محتوا که برنده بسته 150 پیامک فارسی رایگان شده اند و یا اینکه مهلت این جایزه به اتمام رسیده است.اما قبوض ارائه شده از سوی این اپراتورخلاف این ادعا را اثبات می کند.
به گزارش بانکی دات آی آر, تصویر زیر مربوط به قبض یکی از شهروندان است که یکی از این پیامک ها را دریافت کرده و با وجودی که کلیه پیامک های ارسالی ایشان فارسی بوده اما مبلغ 10412 ریال بابت ارسال پیامک در صورتحساب ایشان درج گردیده است.
دقیقا! من 200 پیامک بابت پرداخت غیرحضوری و 200 پیامک هم بابت سالروز تولد بهم هدیه شد. منم به پشتوانه این هدایا به در و دیوار اس میدادم! حالا بماند که هنوز 400 تا نشده پیغام اتمام هدیه برام اومد تو قبضمم یک رقم عجیب واسه اس ام اسام ثبت شده بود. حالا اون چند هزار تومن ارزشی نداره ولی اون چیزی که مهمه سلب اعتمادیه که مردم نسبت به این اپراتور پیدا میکنن.
کی راست میگن و از خودشون میگذرن که این بار بگن که چی بشه عمرا اگه این کارارو بکن از پوله خودشون که نمیگذرن هیچ از ما هم زیادی تر میگیرن به هر روشی و گول زدنی مرسی بیژن جان
برای منم همیشه 150 تا برای پرداخت غیر حضوری هدیه میده! باید چک کنم!!!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ااااااااااااا واقعا؟ دقت نکردم برای ارش هم اومده ارش که اصلا اهل اس ام اس بازی نیست وقتی یه اس ام اس میفرستم براش یه اوکی مینویسه و سند میکنه به خیال اینکه رایگانه این ماه دقت کنیم ببینم خالی بنده بوده جایزه یا نه؟ عجب دولت دودره بازی داریم
bijjan
به گزارش بانکی دات آی آر, تصویر زیر مربوط به قبض یکی از شهروندان است که یکی از این پیامک ها را دریافت کرده و با وجودی که کلیه پیامک های ارسالی ایشان فارسی بوده اما مبلغ 10412 ریال بابت ارسال پیامک در صورتحساب ایشان درج گردیده است.
به نظر می رسد پیامک های ارسالی با چنین محتوایی به منظور فریب مشترکین و ترغیب ایشان به ارسال بیشتر پیامک می باشد.
levrone
garfild
عجب........
gilas
farzane
مرسی بیژن جان
kamal313
دلشاد
بچه مثبت
برای منم همیشه 150 تا برای پرداخت غیر حضوری هدیه میده! باید چک کنم!!!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Holtek
Aramesh
حورا
roze sorkh
تازه
قیمتی که میگن با اس ها جور در نمیاد
roze sorkh
تازه
قیمتی که میگن با اس ها جور در نمیاد
SaMaN TaJ