₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » پیامک های رایگان اهدایی همراه اول رایگان نیستند!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » پیامک های رایگان اهدایی همراه اول رایگان نیستند!

بدون عکس

پیامک های رایگان اهدایی همراه اول رایگان نیستند!

367 بازدید، 16 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

طی چند ماه اخیر بارها پیام کوتاه هایی از طریق همراه اول برای مشترکان این اپراتور ارسال می گردد با این محتوا که برنده بسته 150 پیامک فارسی رایگان شده اند و یا اینکه مهلت این جایزه به اتمام رسیده است.اما قبوض ارائه شده از سوی این اپراتورخلاف این ادعا را اثبات می کند.

به گزارش بانکی دات آی آر, تصویر زیر مربوط به قبض یکی از شهروندان است که یکی از این پیامک ها را دریافت کرده و با وجودی که کلیه پیامک های ارسالی ایشان فارسی بوده اما مبلغ 10412 ریال بابت ارسال پیامک در صورتحساب ایشان درج گردیده است.

به نظر می رسد پیامک های ارسالی با چنین محتوایی به منظور فریب مشترکین و ترغیب ایشان به ارسال بیشتر پیامک می باشد.

• levrone

دقیقا! من 200 پیامک بابت پرداخت غیرحضوری و 200 پیامک هم بابت سالروز تولد بهم هدیه شد. منم به پشتوانه این هدایا به در و دیوار اس میدادم! حالا بماند که هنوز 400 تا نشده پیغام اتمام هدیه برام اومد تو قبضمم یک رقم عجیب واسه اس ام اسام ثبت شده بود. حالا اون چند هزار تومن ارزشی نداره ولی اون چیزی که مهمه سلب اعتمادیه که مردم نسبت به این اپراتور پیدا میکنن.

• garfild

• gilas

کدوم حرفشون راسته که این باشه :21:

• farzane

کی راست میگن :99: و از خودشون میگذرن که این بار بگن که چی بشه عمرا اگه این کارارو بکن از پوله خودشون که نمیگذرن هیچ از ما هم زیادی تر میگیرن به هر روشی و گول زدنی 390
    مرسی بیژن جان 386

• دلشاد

نقل قول: bijjan
    پیامک های رایگان اهدایی همراه اول رایگان نیستند! ؛؛

:14:

• بچه مثبت

نقل قول: gilas
    کدوم حرفشون راسته که این باشه :21:
    453

برای منم همیشه 150 تا برای پرداخت غیر حضوری هدیه میده! باید چک کنم!!!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Holtek

از وقتي كه مخابرات افتاده دست يه عده گندش دراومده ، بر ا 10 هزار تومن بدهي اخطار قطع خط ميفرستن :62:

• Aramesh

عجب بی وجدانهایی.. :94:

• حورا

قبض من بدون احتساب جایزه ها 70 / 80 میاد باجایزه 50/60 . نمیتونه رایگان نباشه :46:

• roze sorkh

انگار میدارن رو کولشون و می رسونن
    تازه
    قیمتی که میگن با اس ها جور در نمیاد
    :13:

• roze sorkh

انگار میدارن رو کولشون و می رسونن
    تازه
    قیمتی که میگن با اس ها جور در نمیاد
    :13:

• SaMaN TaJ

واسه منم میاد.........یعنی سر کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب........... :37:

• Life Dream

سه بار براي من اومده!! ولي از اونجايي كه اصولاً اهل اس ام اس بازي نيستم اصلاً ازش استفاده نميكنم، باشد كه همچون خاري در چشم مسببين فروو رود :4:

• نخبه

ااااااااااااا واقعا؟ دقت نکردم برای ارش هم اومده ارش که اصلا اهل اس ام اس بازی نیست وقتی یه اس ام اس میفرستم براش یه اوکی مینویسه و سند میکنه به خیال اینکه رایگانه:23: این ماه دقت کنیم ببینم خالی بنده بوده جایزه یا نه؟ عجب دولت دودره بازی داریم
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: