ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خواجه ی زن بــــــــاز !!! (کرکره خنده)+ عکس
yaftian
نزد زن شد و بگفتا: تو و همسر من به زیبایی یکسان باشید، میل داریم تو را هم کام گیریم تا بدانیم کدام بهترید!
زن بگفتا: نیاز به این کار نباشد، از شوی من پرسش کنی او خواهد گفت که من بهترم یا زن تو!
هاچو هاچو
دیااکو
خوب هر کسی یه سلیقه ای داره خوب، اینی که شوی او بگه کدوم خوبه که دلالت بر صحت امری نداره و شوی اون یکی هم باید یه تستی بزنه و اگه نتونستند به توافق بر سند و اجماع کنند که کی بهتره باید نفر سومی هم بیاد و تست کنه و اینجا باید به رأی اکثریت احترام گذاشت و اگه دو نفر گفتند که یکی خوبه پس اون خوبه ولی اگه نفر سوم رأیش ممتنع بود باید نفر چهارم رو بیارند و قس علیهذا تا به اکثریت برسند و به این می گند دمکراسی و قس علیهذا
kamal313
دلشاد
arash52
اين قس عليهذا امروز افتاده تو دهنت ها
كركره كه مال مغازه است . اون كركر مي باشد
mz56mz
gilas
Ahora Quien
N.e.D.a
mami
Mahboob
shaparak64
همچین جا... رو باید اینجوری به خوردش داد
hadi04
آره يادش بخير راستي كاكو محمود دوباره بازارش رونق گرفته ها اگه هستي بيا شراكتي بريم تو كارش
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→