₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » یه کوچولو بخند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » یه کوچولو بخند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

یه کوچولو بخند

654 بازدید، 42 پست، نویسنده: Aramesh

• Aramesh

ازغضنفر می پرسن ارزوت چیه؟ میگه دكتر بشم از اطاق عمل بیام بیرون بگم:متاسفم! :83:

دو نفر داشتند بمب می گذاشتند یکیشون گفت : اگه بمب الان منفجر بشه چی کار می کنی؟ میگه : نگران نباش من یکی دیگه دارم. :51:

از یارو می پرسن از چه رنگی خوشت میاد؟!! میگه : کمرنگ!! :35:

خشک میره تو خیس درمیاد ، سفت میره شل درمیاد ، بی رنگ میره تو قرمز درمیاد ، سرد میره تو داغ درمیاد ( چای کیسه ای گلستان ) :9:

یه روز یه نفر می شنوه که تو قزوین کفتری با یه بال پرواز می کنه. میره قزوین و اون کفتر رو می خره می بره شهر خودشون ، ولی میبینه که کفتره داره با دو بال پرواز می کنه.
    برمیگرده قزوین پیش صاحب کفتر و میگه : این کفتر که درست پرواز میکنه !
    مرده میگه : ببم جان این جا قزوینه و این کفتر از ترس ..... یه بالش رو میگیره اونجاش و پرواز میکنه!!! :10:

غضنفرمیره دكتر میگه آقای دكتر به نظر شما من 100 سال عمر می كنم؟دكتر میگه:سیگار می كشی؟میگه:نه. عرق؟نه. تریاك؟ نه. غذای چرب؟ نه. دكتر میگه: پس می خوای 100 سال زنده بمونی چه غلطی بكنی؟ :51:

غضنفرو برق 3 فاز میگیره پرت می کنه ، بلند میشه میگه : اگه مردین یه فاز یه فاز بیان جلو :29:

سر کلاس پزشکی استاد به دانشجوها میگه : کدوم عضو انسانه که تا 9 برابر بزرگتر میشه؟ دختره میگه استاد من میدونم ولی روم نمیشه بگم..... پسره میگه : من میدونم استاد مردمک چشمه!! استاد به پسره میگه : آفرین . به دختره هم میگه : شما هم توقع بی جا نداشته باشید!!! :9:

غضنفر می ره امتحان رانندگی، افسر بهش می گه حركت كن. غضنفرمی زنه دنده عقب! افسر میپرسه چرا دنده عقب می ری؟ می گه می خوام خیز بگیرم :56:

فال حافظ! نیت كن..............به جهنم گر غمت پایان ندارد!! به درك گر سرت سامان ندارد!! بخندم من به این دنیای فانی !! كه ضایع تر از این امكان ندارد!!! حافظ می خواد بگه تو خوشبخت می شی! یكم عصبانیه!! منظوری نداره!! :24:

نمایش یا پنهان متن :9: :10: :83:

• هاچو هاچو

:23: ای وای ببخشید حواسم نبود :56:
    باحال بود آرمش 826 ایول :4:

• ماهی

:56:
    نمایش یا پنهان متنببخشید نمی تونم کوچولوش کنم :23:

• دلشاد

:4:
    نمایش یا پنهان متن :56:

نمایش یا پنهان متن :83:

نمایش یا پنهان متن :23:

نمایش یا پنهان متن 247 247 247

• amin854

جالب بود روحمون شاد شد

• بهونه

مرسی آبجی خیلی باحال بود 247 270

• ژنرال

نقل قول: Aramesh
    سر کلاس پزشکی استاد به دانشجوها میگه : کدوم عضو انسانه که تا 9 برابر بزرگتر میشه؟ دختره میگه استاد من میدونم ولی روم نمیشه بگم..... پسره میگه : من میدونم استاد مردمک چشمه!! استاد به پسره میگه : آفرین . به دختره هم میگه : شما هم توقع بی جا نداشته باشید!!! :9:

:83:
    فقط این یه دونه رو نشنیده بودم :103:

فال حافظ! نیت كن..............به جهنم گر غمت پایان ندارد!! به درك گر سرت سامان ندارد!! بخندم من به این دنیای فانی !! كه ضایع تر از این امكان ندارد!!! حافظ می خواد بگه تو خوشبخت می شی! یكم عصبانیه!! منظوری نداره!! :24:

این اورژینالش یه جور دیگه س :68:

• zrnznn

مرده میگه : ببم جان این جا قزوینه و این کفتر از ترس ..... یه بالش رو میگیره اونجاش و پرواز میکنه!!

:23: فکرشو بکن؟! :23:

• Ahora Quien

نمیشه من بزرگ بزرگ بخندم ؟ :9:
    اینطولییی
    نمایش یا پنهان متن 424 424

• roze sorkh

مرسی آرامش جان

آرامش گرفت لختی این روان بیچاره از روزمرگی :10:

چی گفتم

جمله سال بود :23: 248 247 247 247 247

• roze sorkh

مرسی آرامش جان

آرامش گرفت لختی این روان بیچاره از روزمرگی :10:

چی گفتم

جمله سال بود :23: 248 247 247 247 247

• maryamlondon1

دو نفر داشتند بمب می گذاشتند یکیشون گفت : اگه بمب الان منفجر بشه چی کار می کنی؟ میگه : نگران نباش من یکی دیگه دارم.

نمایش یا پنهان متن
    خانمی موقع زایمان میگوزه.دکترش به پرستارا میگه:کنار بریدنوزاد مسلحه :9:

تو مراسم ختم لره تو بلندگو میگن:مرحوم وصیت کرده سیاه نپوشین.یکی از مردم میگه:مرحوم گه خورده ما به احترامش میپوشیم :4:

غضنفر.. سر توالت فرنگی با یه نفر دعواش میشه!ازش میپرسن چی شده؟میگه:من دو روزه از این چشمه آب میخورم آقا اومده ریده توش :4:

یارو . زنگ میزنه 110 میگه:یه فرمان و کلاج و ترمز و دنده ماشینمو دزدیدن.پلیس میگه:لری؟میگه آره.میگه صندلی عقب نشستی بیا جلو :4:
    یارو در یک سرقت مسلحانه!آبسردکن بانک کشاورزی را به جای گاو صندوق دزدیدند :4:

• shaparak64

خشک میره تو خیس درمیاد ، سفت میره شل درمیاد ، بی رنگ میره تو قرمز درمیاد ، سرد میره تو داغ درمیاد ( چای کیسه ای گلستان ) :9:

452:23::23:
    نقل قول: maryamlondon1
    یارو . زنگ میزنه 110 میگه:یه فرمان و کلاج و ترمز و دنده ماشینمو دزدیدن.پلیس میگه:لری؟میگه آره.میگه صندلی عقب نشستی بیا جلو :4:

:23::23::23:

• mz56mz

یه کوچولو بخند

:1:
    نمایش یا پنهان متن :23: :83:

• arash52

یه کوچولو بخند

245

• gilas

خیلی باحال بود نازنینم بیشتر از لبخند کوشولو بود :23: :23: