ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Aramesh
دو نفر داشتند بمب می گذاشتند یکیشون گفت : اگه بمب الان منفجر بشه چی کار می کنی؟ میگه : نگران نباش من یکی دیگه دارم.
از یارو می پرسن از چه رنگی خوشت میاد؟!! میگه : کمرنگ!!
خشک میره تو خیس درمیاد ، سفت میره شل درمیاد ، بی رنگ میره تو قرمز درمیاد ، سرد میره تو داغ درمیاد ( چای کیسه ای گلستان )
یه روز یه نفر می شنوه که تو قزوین کفتری با یه بال پرواز می کنه. میره قزوین و اون کفتر رو می خره می بره شهر خودشون ، ولی میبینه که کفتره داره با دو بال پرواز می کنه.
برمیگرده قزوین پیش صاحب کفتر و میگه : این کفتر که درست پرواز میکنه !
مرده میگه : ببم جان این جا قزوینه و این کفتر از ترس ..... یه بالش رو میگیره اونجاش و پرواز میکنه!!!
غضنفرمیره دكتر میگه آقای دكتر به نظر شما من 100 سال عمر می كنم؟دكتر میگه:سیگار می كشی؟میگه:نه. عرق؟نه. تریاك؟ نه. غذای چرب؟ نه. دكتر میگه: پس می خوای 100 سال زنده بمونی چه غلطی بكنی؟
غضنفرو برق 3 فاز میگیره پرت می کنه ، بلند میشه میگه : اگه مردین یه فاز یه فاز بیان جلو
سر کلاس پزشکی استاد به دانشجوها میگه : کدوم عضو انسانه که تا 9 برابر بزرگتر میشه؟ دختره میگه استاد من میدونم ولی روم نمیشه بگم..... پسره میگه : من میدونم استاد مردمک چشمه!! استاد به پسره میگه : آفرین . به دختره هم میگه : شما هم توقع بی جا نداشته باشید!!!
غضنفر می ره امتحان رانندگی، افسر بهش می گه حركت كن. غضنفرمی زنه دنده عقب! افسر میپرسه چرا دنده عقب می ری؟ می گه می خوام خیز بگیرم
فال حافظ! نیت كن..............به جهنم گر غمت پایان ندارد!! به درك گر سرت سامان ندارد!! بخندم من به این دنیای فانی !! كه ضایع تر از این امكان ندارد!!! حافظ می خواد بگه تو خوشبخت می شی! یكم عصبانیه!! منظوری نداره!!
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
باحال بود آرمش
ماهی
نمایش یا پنهان متن
ببخشید نمی تونم کوچولوش کنمدلشاد
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
حورا
garfild
amin854
بهونه
ژنرال
فقط این یه دونه رو نشنیده بودم
این اورژینالش یه جور دیگه س
zrnznn
Ahora Quien
اینطولییی
نمایش یا پنهان متن
N.e.D.a
roze sorkh
آرامش گرفت لختی این روان بیچاره از روزمرگی
چی گفتم
جمله سال بود
roze sorkh
آرامش گرفت لختی این روان بیچاره از روزمرگی
چی گفتم
جمله سال بود
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
خانمی موقع زایمان میگوزه.دکترش به پرستارا میگه:کنار بریدنوزاد مسلحه
تو مراسم ختم لره تو بلندگو میگن:مرحوم وصیت کرده سیاه نپوشین.یکی از مردم میگه:مرحوم گه خورده ما به احترامش میپوشیم
غضنفر.. سر توالت فرنگی با یه نفر دعواش میشه!ازش میپرسن چی شده؟میگه:من دو روزه از این چشمه آب میخورم آقا اومده ریده توش
یارو . زنگ میزنه 110 میگه:یه فرمان و کلاج و ترمز و دنده ماشینمو دزدیدن.پلیس میگه:لری؟میگه آره.میگه صندلی عقب نشستی بیا جلو
یارو در یک سرقت مسلحانه!آبسردکن بانک کشاورزی را به جای گاو صندوق دزدیدند
shaparak64
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
arash52
gilas
kamal313
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→