مژی باور کن من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم. نمایش یا پنهان متنبه قزوینیه می گند چه روزی رو دوست داری می گه روزی که دنیا کون فیکون بشه
والا منم گفتم بعد چند وقت كه برگردي ديگه كيم و ميم و جيم و جلافتو اين چيزا رو گذاشتي كنار اما ميبينم كه زهي خيال باطل .عيب نداره ديا اكوي ماهم اينجوريه ديگه راحت باش هر جلافت بازي هم كه دوست داري در بيار.ولي كلا اين زهد و پارسايي و وارستگي ازت ميباره انقدر كه اين نوراني بودن چهرت با ديدن آواتارت چشم آدمو خيره ميكنه احسنت اما حيف كه تحت تاثير قرار ميگيري هي ميگم تحت تاثير قرار نگيرا ....
من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم.
اي مرض نگرشت را كه باحضور من منحرف ميشود مي ستايم . خدا خيرت بده مدتي بود جلف بازي يادم رفته بود . بزن بريم رفيق
دیااکو
و .........................................................................................................................................
و قس علیهذا.........................................................................................................................
Holtek
نمایش یا پنهان متن
منظورم كيم بودkamal313
عجب کیس حرفه ای هستش
zrnznn
mojde
gilas
هاچو هاچو
مرسی
maryamlondon1
دیااکو
مژی باور کن من اصلاح شده بودم، این مدتی که نبودم رفته بودم چله نشینی و روزی یه خرما می خوردم و استغفار می کردم، انسانی وارسته و پارسا شده بودم ولی وقتی آرش رو می بینم کون فیکون می شم و عنان اختیار از کف می دم.
نمایش یا پنهان متن
به قزوینیه می گند چه روزی رو دوست داری می گه روزی که دنیا کون فیکون بشهmojde
KuRoSh
دلشاد
کیس رو قدیمها یه بار گذاشته بودی
صندوق عقب کیم هم که همیشه حرف اول رو میزنه
ماهی
arash52
كيم رو ميگي ديگه؟
اي مرض
نگرشت را كه باحضور من منحرف ميشود مي ستايم . خدا خيرت بده مدتي بود جلف بازي يادم رفته بود . بزن بريم رفيق
levrone
اگه پاورش مورد داشت خودم مجانی واست ردیفش میکنم داداش! این تخصص منه!
الان اون سیمی که از پایین اومده روش خیییییییییییییییلی خطرناکه! برش دار!
عکس آخری از اون صحنه هاییه که تو همین تایپیک دو سه تا کشته میده!
از اون تصاویریه که ضربان قلبو میبره رو 150 تا!
arash52
از اون تصاویریه که ضربان قلبو میبره رو 150 تا!
نكنه ياد خانوم ق ... مي افتي ؟ اي شيطون
Aramesh
چه فایده..کیس که احساس نداره..
انگاری کیم داره میگه دیا..دیا جان..دیااکو..بیا دیگه..
نمایش یا پنهان متن
چیـ...ـه...اینجوری احساس کردمlevrone
باور کن چیزی از کیم کم نمیاورد! هم بلند بود هم ورزشکار+برجستگیهای خاص مورد نظر! پدیده ای بود واسه خودش.
قمبلش ملکه ذهنم شده بود ...
اول دوم دبستان معدلم 20 بود یه دفعه سوم شدم 17!
ببین این خانوم چکار با من کرده ... آتیش زده بود این دل صاب مرده رو!
bijjan
دیااکو
من یه خورده نگارشم منحرفه وگرنه نگرشم مثل یک طفل معصوم و بی گناه پاکه. باور کن و قس علیهذا
برا چی کشته بده داداش من، شما برو قنبل خان ق... رو بچسب چی کار به قنبل صاحاب مرده کیس من داری.
قمبلش ملکه ذهنم شده بود ...
با توصیف دقیقی که از نقاط حساس خانم ق... داشتی قمبلش قلمبه تو قلب من جا گرفت،
احساست را می ستایم با احساس
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→