اره بابا اصلا مگه پسرا هم عروسی میرن؟ پسرا رو چه به عروسی رفتن..... برن تاپیک گارفیلد رو بخونن.. اخه بیچاره علی چه گناهی کرده که عروسیش پر باشه از پسرهای نا مرتب.. عوضش دخملا از الان میدونن چی میخان بپوشن
ای جااانم دلم مبارکت باشه حالا بعدا باهات حساب میکنم خیالت راحت
مرسی یکی یه دونه خوش به حال اونی که تو علوسش بشی
نقل قول: gilas
یه 24 ساعت نگاش کن باورت میشه
من هنوز شناسنامه خودموندیدم چون زودی اومدم اینجا واسه ادامه تحصیل
نقل قول: نغمه
لی لی لی لی لی به به تا باشه خبر عروسی و شادی ایشالا خوشبخت بشن مبارکشون باشه : به قصر عشق رسیدنتون مبارک ممنون گیلاس جونم برای تاپیک خوش خبر و رمانتیکت
ممنون نغمه نازنینم
نقل قول: sib
نه،انتظار نداشتم به این زودی علوسی بشن
ما یکم هل بودیم البته بعد از 3سال دیگه وقتش بود
نقل قول: The one
جونننن اگه بتونم میام چرا که نه مرسییی
فدای تو ما که از خدامونه
همچین زودم نیست 2-3 ساله چشم انتظارن
دقیقا مخصوصا علی من که اصلا تو این باغا نبودم.....
نقل قول: نخبه
خیلی وقت بود پرستو به من گفته بود که یه خبرایی هست تا اینکه چند وقت پیش گفت تا چند هفته دیگه علوس میشه و دیشب هم خبر داد که عقد کرده..... افلین به پرستو 243
ی چقده خوف میشه پسرا هم هیچ کدوم دعوت نیستن زنگ میزنیم بهشون و هی میخندیم تا حرصشون در بیاد که دعوت نیستن
افرین شیرین فکر خوبی بود
نقل قول: N.e.D.a
اييييي جونمممم مبارك باشه ايشالا هميشه شاد و خوشبخت باشن 265 265 265
مرسی عزیزم
اره بابا اصلا مگه پسرا هم عروسی میرن؟ پسرا رو چه به عروسی رفتن..... برن تاپیک گارفیلد رو بخونن.. اخه بیچاره علی چه گناهی کرده که عروسیش پر باشه از پسرهای نا مرتب.. عوضش دخملا از الان میدونن چی میخان بپوشن
مبارک باشه منم خیلی تعجب کردم .ببین ( علی جان مبارک باشه . پرستو جان تبریک میگم ) منم یه بار یه تاپیک زدم" اولین عروسی این سایت رقم خورد http://www.theuglybugball.com/index.php 4: همه گول خوردن
وااااااااااااااااااااای نمی دونی چقدر خوشحال هستم گفته بود که قراره خبرایی بشه ولی نگفته بود کی امیدوارم در کنار هم زندگی پر از شادی و پر از موفقیت داشته باشید و با نی نی ها کوچولو موچولو زندگیتون رنگی پر از محبت بگیره حالا کی بیایم شیرینی بخوریم عروس داماد
بعدش هم شیرین منم دعوت هستم قولش رو پرستو داده بهم
بچه ها هیچی نمیتونم بگم جز اینکه واقعا از ته ته ته دلم خوشحالم کردید ، از ظهر که عموو محمود باهام تماس گرفتن و گفتن که بچه ها توی سایت واسمون تایپیک گذاشتن ذوق داشتم بیام سایت ولی تا همین الان فرصتشو نداشتم ، نمیدونید وقتی تایپیکو دیدم چه حس عحیب و قشنگی بهم دست داد ، از همه تون یه دنیا ممنون که با تبریکاتون شرمنده مون کردید ، واقعا به داشتن شما دوستایی که فراتر از دنیای مجازی هستید افتخار میکنم ، از بوفیلند و علیرضای عزیزم ممنونم که مارو اینجا دور هم جمع کرده و باعث اینهمه دوستیا و حسای قشنگ شده ، ................................................................ بــــــــــــــــــــــــــــــــــله !!! بالاخره بعد 3 سال انتظار منو پرستوی عزیزم بهم رسیدیم این یک ماهی که گذشت واسه هردومون پر از استرس بود ، ولی همه چی انقدر خوب و بی حاشیه پیش رفت که خودمونم باورمون نمیشد ، واقعا خدارو شکر
ای جاااااااااااان دللللللللللم عزیزای من دوستتون دارم مبارکتون باشه نازنین دوستای من واقعــــــــــــــــــــــا خوشحالم و براتون آرزوی بهترین هارو دارم
این دومین تاپیک عروسی که میزنم میگن تا 3 نشه بازی نشه بعدی مال ... 824
الهی گفتم سال 91 سال خیراته الهام نامزاد کرده ماتیک وپرستو هم بله ویکی از میوها هم رسیده . خیلی خوشحالم تازه خوشحالیم هم دوبرابر شده شیرین هم فندقه تو راه داره یالله زنبیلا زمین کمر قر اههههههههها ▧ تصویر در دسترس نیست
منم یه بار یه تاپیک زدم" اولین عروسی این سایت رقم خورد http://www.theuglybugball.com/index.php 4: همه گول خوردن
پرو این چیه گذاشتی چند تا عکس بی حیاتی داشت.. د همینا رو نگاه میکنی کسی دخترش رو بهت نمیده موندی رو دستمون
نقل قول: maryamlondon1
الهی گفتم سال 91 سال خیراته الهام نامزاد کرده ماتیک وپرستو هم بله ویکی از میوها هم رسیده . خیلی خوشحالم تازه خوشحالیم هم دوبرابر شده شیرین هم فندقه تو راه داره یالله زنبیلا زمین کمر قر اههههههههها
اره دیگه سال 90 و 91 پر خیر و برکت خواهد بود همه دخملای دم بخت و غیر دم بخت باید علوس بشن ولی پسرای سایت همون بهتر که کپک بزنن اخه پسرای سایت رو چه به دوماد شدن
مهم اینه که بالاخره رسید حالا کی و با چی و چه جوری زیاد بهش فکر نکن با اینهمه در خواست من جای تو باشم بعد تعطیلات عید میام همه رو دعوت میکنم علوسیم البته غیر از پسرا زود باش دیگه گیلاسی داره دیر میشه ها از پرستو یاد بگیر نصف توئه تازشم از فندق هم یاد بگیر از حالا میخاد علوس بشه
The one
N.e.D.a
نخبه
هاچو هاچو
احتمالا چون تو میخوای بری پسرا نیستن
EVANESCENCE
ای جااانم دلم
حالا بعدا باهات حساب میکنم خیالت راحت
مرسی یکی یه دونه
خوش به حال اونی که تو علوسش بشی
من هنوز شناسنامه خودموندیدم چون زودی اومدم اینجا واسه ادامه تحصیل
به قصر عشق رسیدنتون مبارک ممنون گیلاس جونم برای تاپیک خوش خبر و رمانتیکت
ممنون نغمه نازنینم
ما یکم هل بودیم البته بعد از 3سال دیگه وقتش بود
فدای تو ما که از خدامونه
خیلی وقت بود پرستو به من گفته بود که یه خبرایی هست تا اینکه چند وقت پیش گفت تا چند هفته دیگه علوس میشه و دیشب هم خبر داد که عقد کرده..... افلین به پرستو 243
مرسی عزیزم
بهونه
مبارک باشه پرستوووووو
farzane
واااااااااااااااااااااااای مباااااااااااااااارک باشههههههههههههههههه
EVANESCENCE ( پرستو ) و METALLICA ( علی )
مرسیییییی گیلاسی جووووووووونم گفتی شادمون کردی ممنون عزیز دلم گیل گیلی جونم همیشه خوش خبر باشی عروسی خودت انشاالله علوس شدنتو ببینم
پرستو جوووووووووووووووووون به سلامتی عزیزم علی جان مبارک باشهههههههههههههه پرستو جونم خوش بخت بشین با کلی فندق وااااااااااای منم عروسی دعوت میکنی عسیسم
carlos
منم خیلی تعجب کردم .ببین
منم یه بار یه تاپیک زدم" اولین عروسی این سایت رقم خورد http://www.theuglybugball.com/index.php
همه گول خوردن
gilas
منظورت بابا بچه ها است
اگه امسال علی کارو تموم نمیکرد خودم دونه دونه موهاشو میکندم
والا 3 ساله کم نیست که
پری سا
بادا بادا مبارک بادا انشالله مبارک بادا
KuRoSh
نمی دونی چقدر خوشحال هستم گفته بود که قراره خبرایی بشه ولی نگفته بود کی
امیدوارم در کنار هم زندگی پر از شادی و پر از موفقیت داشته باشید و با نی نی ها کوچولو موچولو زندگیتون رنگی پر از محبت بگیره
حالا کی بیایم شیرینی بخوریم عروس داماد
بعدش هم شیرین منم دعوت هستم
الان من دیگه به پرستو نگم عاشق بگم معشووووووووق
METALLICA
بچه ها هیچی نمیتونم بگم جز اینکه واقعا از ته ته ته دلم خوشحالم کردید ،
از ظهر که عموو محمود باهام تماس گرفتن و گفتن که بچه ها توی سایت واسمون تایپیک گذاشتن ذوق داشتم بیام سایت ولی تا همین الان فرصتشو نداشتم ،
نمیدونید وقتی تایپیکو دیدم چه حس عحیب و قشنگی بهم دست داد ،
از همه تون یه دنیا ممنون که با تبریکاتون شرمنده مون کردید ،
واقعا به داشتن شما دوستایی که فراتر از دنیای مجازی هستید افتخار میکنم ،
از بوفیلند و علیرضای عزیزم ممنونم که مارو اینجا دور هم جمع کرده و باعث اینهمه دوستیا و حسای قشنگ شده ،
................................................................
بــــــــــــــــــــــــــــــــــله !!!
بالاخره بعد 3 سال انتظار منو پرستوی عزیزم بهم رسیدیم
این یک ماهی که گذشت واسه هردومون پر از استرس بود
واقعا خدارو شکر
خب حالا نوبتی هم باشه نوبت گیلی بیلی خانومه
نغمه
لباسم بستگی به نظر دوماد درباره پذیرایی در جشن داره
shaparak64
عزیزای من
مبارکتون باشه نازنین دوستای من
واقعــــــــــــــــــــــا خوشحالم و براتون آرزوی بهترین هارو دارم
بعدی مال ... 824
ایشالا بعدی خودتی دیگه؟
maryamlondon1
نخبه
همه گول خوردن
پرو این چیه گذاشتی چند تا عکس بی حیاتی داشت..
اره دیگه سال 90 و 91 پر خیر و برکت خواهد بود همه دخملای دم بخت و غیر دم بخت باید علوس بشن ولی پسرای سایت همون بهتر که کپک بزنن
gilas
یعنی میخوای بگی الان تو هم گول خوردی
ای جاانم مبارکت باشه
خدارو شکر
بازم یه درخواست دیگه
اوهوووو زنبیل من جلوتر از مال شماها بودا
فقط دیدم مال شماها زیادی طول کشید جامو دادم به شماها
دارم براتون
بازم درخواست
حالاااا دیگه
کجا رسیده مریم گلم
نخبه
مهم اینه که بالاخره رسید حالا کی و با چی و چه جوری زیاد بهش فکر نکن با اینهمه در خواست من جای تو باشم بعد تعطیلات عید میام همه رو دعوت میکنم علوسیم البته غیر از پسرا
ژنرال
به قول کارلوس، شاید این جمعه هم بیایم
maryamlondon1
والله فعلا نصف ونصف یعنی از کالی به در امده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→