اره دیگه سال 90 و 91 پر خیر و برکت خواهد بود همه دخملای دم بخت و غیر دم بخت باید علوس بشن ولی پسرای سایت همون بهتر که کپک بزنن اخه پسرای سایت رو چه به دوماد شدن
پسرای سایت همه پسرای من شما چطور پسرای سایت هر روز بهتر از دیروز نمایش یا پنهان متنکپک چیه شیرین ترشی بگو ترشی لیته
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای من دارم از خوشحالی سکته میزنم یعنی آآآآآآآآآآآآخ دیگه زدم خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم خعلی گیلاسی تلفنی بهم گفت ولی متاسفانه دستم از دنیا کوتاه بود نتونستم بیام تبریک بگم شمارتون رو هم نداشتم که زنگ بزنم از همین رو پیش خودم مراسمی بر پا کرده و تا رسیدن به پای کامپیوتر از تمامی مهمونهای دعوت شده در سکو پذیرایی به عمل آمد به صرف شام که خودشون میدادن و نوازندگی تمبک(همون 17 کیلویی روغن )و خوانندگی جناب خودم و رقصیدن دوستان جای شما خالی براتون آرزوی خوشبختی دارم من دوست صمیمی علی آقا هستم البته هنوز ندیدمش از نزدیک ولی خوب دوست بودن ربطی به دیدن نداره ولی اینو بگم با پرستو نسبت دارم (من داداش عروس هستم )علی حواستو جمع کنیا به هر حال زیر ذره بینی گرفتی ؟ آفرین پسر خوب به دلیل اینکه جای پای بنده همیشه مترادف با شنیده شدن صدای دامبلو دیمبو می باشد اینجا نیز مستثنی نبوده و ایفا میکنیم : هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
گیلاسی تلفنی بهم گفت ولی متاسفانه دستم از دنیا کوتاه بود نتونستم بیام تبریک بگم شمارتون رو هم نداشتم که زنگ بزنم از همین رو پیش خودم مراسمی بر پا کرده و تا رسیدن به پای کامپیوتر از تمامی مهمونهای دعوت شده در سکو پذیرایی به عمل آمد به صرف شام که خودشون میدادن و نوازندگی تمبک(همون 17 کیلویی روغن )و خوانندگی جناب خودم و رقصیدن دوستان جای شما خالی
قربون داداش یکی یه دونه خودم برم مرسی که اومدییییییی خیلی ذوق زده ام کردی
نقل قول: hadi04
براتون آرزوی خوشبختی دارم من دوست صمیمی علی آقا هستم البته هنوز ندیدمش از نزدیک ولی خوب دوست بودن ربطی به دیدن نداره ولی اینو بگم با پرستو نسبت دارم (من داداش عروس هستم )علی حواستو جمع کنیا به هر حال زیر ذره بینی گرفتی ؟ آفرین پسر خوب
قربونت برم من علی بچه خوبیه مرسی که هوامو داری باید به علی بگم بیاد این قسمتو بخونه
نقل قول: hadi04
به دلیل اینکه جای پای بنده همیشه مترادف با شنیده شدن صدای دامبلو دیمبو می باشد اینجا نیز مستثنی نبوده و ایفا میکنیم : هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
mojde
gilas
دیگه چون خیلی درخواست زیاد شده همچین سورپرایزتون کنم
بعد عید دعوتون میکنم تولد یکسالگی بچم
SaMaN TaJ
آخرش این کچله دوماد شدا............
مبارکشون باشه،ایشالا که خوسبخت بشن
علی عزیز و پرستوی دوست داشتنی
تبریک میگم بهتون...
maryamlondon1
پسرای سایت همه پسرای من شما چطور
نمایش یا پنهان متن
کپک چیه شیرین ترشی بگو ترشی لیتهEVANESCENCE
یه دنیا مرسی بابت همه محبتاتون
فرشید-717
hadi04
گیلاسی تلفنی بهم گفت ولی متاسفانه دستم از دنیا کوتاه بود نتونستم بیام تبریک بگم شمارتون رو هم نداشتم که زنگ بزنم از همین رو پیش خودم مراسمی بر پا کرده و تا رسیدن به پای کامپیوتر از تمامی مهمونهای دعوت شده در سکو پذیرایی به عمل آمد به صرف شام که خودشون میدادن و نوازندگی تمبک(همون 17 کیلویی روغن )و خوانندگی جناب خودم و رقصیدن دوستان جای شما خالی
براتون آرزوی خوشبختی دارم من دوست صمیمی علی آقا هستم البته هنوز ندیدمش از نزدیک ولی خوب دوست بودن ربطی به دیدن نداره ولی اینو بگم با پرستو نسبت دارم (من داداش عروس هستم )علی حواستو جمع کنیا به هر حال زیر ذره بینی گرفتی ؟ آفرین پسر خوب
به دلیل اینکه جای پای بنده همیشه مترادف با شنیده شدن صدای دامبلو دیمبو می باشد اینجا نیز مستثنی نبوده و ایفا میکنیم :
هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
EVANESCENCE
قربون داداش یکی یه دونه خودم برم
مرسی که اومدییییییی خیلی ذوق زده ام کردی
قربونت برم من علی بچه خوبیه
هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
داداش گلمممممممم خیلی دوست دارمممممم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→