₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ღ♥ღ ای یار مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ღ♥ღ
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ღ♥ღ ای یار مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ღ♥ღ
1 2 3 4 5

بدون عکس

ღ♥ღ ای یار مبارک بادا ایشالا مبارک بادا ღ♥ღ

130 بازدید، 88 پست، نویسنده: gilas

• mojde

منم از ته دلم براشون آرزوي خوشبختي ميكنم الهي الهي الهي هميشه شاد باشين و سلامت و عاشق و خوشبخت

• gilas

نقل قول: نخبه
    زود باش دیگه گیلاسی داره دیر میشه ها از پرستو یاد بگیر نصف توئه تازشم از فندق هم یاد بگیر از حالا میخاد علوس بشه

دیگه چون خیلی درخواست زیاد شده همچین سورپرایزتون کنم :74:
    بعد عید دعوتون میکنم تولد یکسالگی بچم :23: :23:

• SaMaN TaJ

ای جاننننننننننننننننننم..... :80:
    آخرش این کچله دوماد شدا............ :4:
    مبارکشون باشه،ایشالا که خوسبخت بشن

علی عزیز و پرستوی دوست داشتنی :46:
    تبریک میگم بهتون... :6:

• maryamlondon1

نقل قول: نخبه
    اره دیگه سال 90 و 91 پر خیر و برکت خواهد بود همه دخملای دم بخت و غیر دم بخت باید علوس بشن ولی پسرای سایت همون بهتر که کپک بزنن اخه پسرای سایت رو چه به دوماد شدن

پسرای سایت همه پسرای من شما چطور :4: پسرای سایت هر روز بهتر از دیروز :4:
    نمایش یا پنهان متنکپک چیه شیرین ترشی بگو ترشی لیته :4:

• EVANESCENCE

مرسی بچه ها واقعا ازتون ممنونم 280 280 280 280 280 280 280 280 280
    یه دنیا مرسی بابت همه محبتاتون 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786

• فرشید-717

مبارک باشه ایشاله خوشبخت شن1074840839

• hadi04

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدای من دارم از خوشحالی سکته میزنم یعنی آآآآآآآآآآآآخ دیگه زدم خیلی خیلی خیلی خیلی خوشحالم خعلی
    گیلاسی تلفنی بهم گفت ولی متاسفانه دستم از دنیا کوتاه بود نتونستم بیام تبریک بگم شمارتون رو هم نداشتم که زنگ بزنم از همین رو پیش خودم مراسمی بر پا کرده و تا رسیدن به پای کامپیوتر از تمامی مهمونهای دعوت شده در سکو پذیرایی به عمل آمد به صرف شام که خودشون میدادن و نوازندگی تمبک(همون 17 کیلویی روغن )و خوانندگی جناب خودم و رقصیدن دوستان جای شما خالی
    براتون آرزوی خوشبختی دارم من دوست صمیمی علی آقا هستم البته هنوز ندیدمش از نزدیک ولی خوب دوست بودن ربطی به دیدن نداره ولی اینو بگم با پرستو نسبت دارم (من داداش عروس هستم )علی حواستو جمع کنیا به هر حال زیر ذره بینی گرفتی ؟ آفرین پسر خوب
    به دلیل اینکه جای پای بنده همیشه مترادف با شنیده شدن صدای دامبلو دیمبو می باشد اینجا نیز مستثنی نبوده و ایفا میکنیم :
    هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

• EVANESCENCE

نقل قول: hadi04
    گیلاسی تلفنی بهم گفت ولی متاسفانه دستم از دنیا کوتاه بود نتونستم بیام تبریک بگم شمارتون رو هم نداشتم که زنگ بزنم از همین رو پیش خودم مراسمی بر پا کرده و تا رسیدن به پای کامپیوتر از تمامی مهمونهای دعوت شده در سکو پذیرایی به عمل آمد به صرف شام که خودشون میدادن و نوازندگی تمبک(همون 17 کیلویی روغن )و خوانندگی جناب خودم و رقصیدن دوستان جای شما خالی

قربون داداش یکی یه دونه خودم برم :8: :8: :6:
    مرسی که اومدییییییی خیلی ذوق زده ام کردی 786 786 256 256 1153 1153 1153 1153 1153 1153
    براتون آرزوی خوشبختی دارم من دوست صمیمی علی آقا هستم البته هنوز ندیدمش از نزدیک ولی خوب دوست بودن ربطی به دیدن نداره ولی اینو بگم با پرستو نسبت دارم (من داداش عروس هستم )علی حواستو جمع کنیا به هر حال زیر ذره بینی گرفتی ؟ آفرین پسر خوب

قربونت برم من علی بچه خوبیه :10: مرسی که هوامو داری باید به علی بگم بیاد این قسمتو بخونه :4: :11:
    به دلیل اینکه جای پای بنده همیشه مترادف با شنیده شدن صدای دامبلو دیمبو می باشد اینجا نیز مستثنی نبوده و ایفا میکنیم :
    هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

:83:
    داداش گلمممممممم خیلی دوست دارمممممم 1153 1153 1153 1153 1153

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: