نمایش یا پنهان متنمن چرا دیر میرسم آخه تقصیر من نیستا تقصیر اون آقا قد بلنده ست خیلی خیلی مبارک باشه ایشالله کافی شاپ های زنجیره ای مازیار خان .▧ تصویر در دسترس نیست ▧ تصویر در دسترس نیست نازنین جان مرسی از تاپیکت
Aramesh, اي خدا آخه من الان چي بگم، خجالت ميكشم بگم ولي خوب يه جورايي از اين همه محبت آبجي ارامشم يكم بگي نم نمك اشك توو چشمام جمع شد، ولي مرد كه گريه نميكنه ازت به اندازه همه ستاره هاي آسمون سپاسگذارم آبجي گلم، شما واقعاً خواهري رو در حقم به جا اورديد و ديگه چيزي نمونده كه من بتونم انجام بدم، از هه مهربونيات، از همه دلسوزيات، از همه بزرگيات تا بگم كم گفتم، شما به همه دوستان سايت حق خواهري رو به جا اورديد، در همه زمانها و همه مناسبتها به فكر همه بوديد و با زدن تاپيك هر چند ساده هم كه شده سعي در بزرگ كردن اون روز براي اون شخص خاص داشتيد، نميدونم چي بگم، فقط ميتونم براتون دعاي خير كنم، هر كار كنم در اين دنيا فاني هست و تنها چيزي كه ميمونه دعاي خير ديگران براي ادمها هست، اميدوارم كه خدا هميشه و هميشه همراهت باشه، در هر لحظه ياورت باشه و درهاي رحمتشو براي هميشه بروت باز كنه، اميدوارم كه هر چيز خوبي كه از خدا بخوايي و اگه به صلاحت باشه بهش برسي، آرزوي شيرينترين لحظات و بهترين زمانها رو در كنار كوروش كوچولو و همسر گراميتون و خانواده محترمتون رو از خداي منان دارم، خدا هميشه پشت و پناهتون باشه در هر لحظه از زندگي MAJID ART, دلشاد, mz56mz, carlos, malakeh, بچه مثبت, gilas, mami, هاچو هاچو, arash52, gilas, garfild, maryamlondon1, LIFE, levrone, roze sorkh, کوروش فسقلی, ماهی, حورا, از همتون به خاطر حضور گرمتون سپاسگذارم، راستش مدت خيلي زيادي به دلخوشي استخدامي توو خونه نشسته بودم، ولي رديغا از حتي يه نيمچه استخدامي! تاز ماني كه اقازاده ها و پارت و پارت بازي باشه ما زير كفشاشون فقط لگد مال ميشيم، اين شد كه گفتم يه شغل ساده و در عين حال مناسب با رشتم و همچنين قابليت دسترسي دائم به اينترنت رو براي خودم دست و پا كنم، يه كافي نت زدم به عنوان شغل پايه تا زماني كه خدا شغل بهتري رو قسمت كنه، دعاي خير شما ميتونه كليد موفقيتهاي بيشتر باشه، از همه شماها دوستان خوبم بي نهايت سپاسگذارم، شادي روز افزون رو از خداي بزرگ براي همه شماها خواستارم
به سلامتی آقا مازیار انشاالله که پر از خیرو برکت باشه براتون و موفق باشین آرامش عزیز ممنون زحمت کشیدی والا ما میخوایم بفرماییم اااا ولی نمیشه نمیدونم چرا
Life Dream, کاری نکردم داداشم.. فقط میخواستم برات آرزوی موفقیت بکنیم.. و به شهامت و پشتکارت آفرین بگیم.. تازه شم.. من حالا حالاها باید در محضرت شاگردی کنم، ارزش خوبیها و محبتهای شما بیش از اینهاست.. امیدوارم در پناه خدا روز به روز بیشتر در کار و زندگیت موفق باشی.. و عزیزی مثل شما رو همیشه در کنار خودمون داشته باشیم.. ممنون برای همه خوبیهات..
واااااااااااااای میسی میسی آرامش جوووووووووووووووونم عزیزدلم خیلی عااااااااااااااااااالی بود همه چی خیلی خوب بود مقسی مقسی نازنینم مهربونم همیشه به شادی باشین مباااااااااااااااااااارک باشهههههههههههههه مازیار جان Life Dream, عزیز به سلامتی باشه
با عرض سلام خدمت حضار گرامی اینجانب مفتخر میدونم خودمو در مجلس آبجی عزیزم آرامش بزن اون دست قشنگه روبه افتخارش برای شما سخنرانی کنم آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.boofboofi.com/forum/topic_23500/#post-1066773 واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه فدای تو بهونه وحیدی راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم
EVANESCENCE, farzane, بهونه, ممنونم دوستان عززززیز باعث افتخار در کنار شما بودن...
نقل قول: بهونه
با عرض سلام خدمت حضار گرامی اینجانب مفتخر میدونم خودمو در مجلس آبجی عزیزم آرامش بزن اون دست قشنگه روبه افتخارش برای شما سخنرانی کنم آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.iranian.fi/forum/topic_23500/#post-1066773 واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه فدای تو بهونه وحیدی راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم
اوخــــی... وحیدم الهــــی.. قربونت بشم من داداشم با این سخنرانیت.. امیدوارم لیاقت اینهمه محبتت رو داشته باشم..▧ تصویر در دسترس نیست فدای تو بشم من که اینقدر دلت مهربون و بی ریاست..
مبارک داداش مازیار باشه...به امید این که هر روز موفقتر از دیروزت باشی در کار و زندگیت آرامش عزیززززز خوشبحال مازیار جوننننننننن به خاطر داشتن خواهر خوبی مثل شما
ایشالا کارت بگیره مازیار جون همه از ته دل دعا میکنم کلیه ارتباطات اینترنت و خلاصه همه چی تو محدوده کافی نتت قطع بشه (به غیر از مال شما) وبا هجوم وحشیانه خیل کثیر مشتریان روبرو بشی
ماهی
مرسی آرامش مهربونم
حورا
نمایش یا پنهان متن
من چرا دیر میرسم آخهتقصیر من نیستا تقصیر اون آقا قد بلنده ست
خیلی خیلی مبارک باشه ایشالله کافی شاپ های زنجیره ای مازیار خان .▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نازنین جان مرسی از تاپیکت
هاچو هاچو
این که آدرسش چیزه
Life Dream
اي خدا آخه من الان چي بگم، خجالت ميكشم بگم ولي خوب يه جورايي از اين همه محبت آبجي ارامشم يكم بگي نم نمك اشك توو چشمام جمع شد، ولي مرد كه گريه نميكنه
ازت به اندازه همه ستاره هاي آسمون سپاسگذارم آبجي گلم، شما واقعاً خواهري رو در حقم به جا اورديد و ديگه چيزي نمونده كه من بتونم انجام بدم، از هه مهربونيات، از همه دلسوزيات، از همه بزرگيات تا بگم كم گفتم، شما به همه دوستان سايت حق خواهري رو به جا اورديد، در همه زمانها و همه مناسبتها به فكر همه بوديد و با زدن تاپيك هر چند ساده هم كه شده سعي در بزرگ كردن اون روز براي اون شخص خاص داشتيد، نميدونم چي بگم، فقط ميتونم براتون دعاي خير كنم، هر كار كنم در اين دنيا فاني هست و تنها چيزي كه ميمونه دعاي خير ديگران براي ادمها هست، اميدوارم كه خدا هميشه و هميشه همراهت باشه، در هر لحظه ياورت باشه و درهاي رحمتشو براي هميشه بروت باز كنه، اميدوارم كه هر چيز خوبي كه از خدا بخوايي و اگه به صلاحت باشه بهش برسي، آرزوي شيرينترين لحظات و بهترين زمانها رو در كنار كوروش كوچولو و همسر گراميتون و خانواده محترمتون رو از خداي منان دارم، خدا هميشه پشت و پناهتون باشه در هر لحظه از زندگي
MAJID ART,
دلشاد,
mz56mz,
carlos,
malakeh,
بچه مثبت,
gilas,
mami,
هاچو هاچو,
arash52,
gilas,
garfild,
maryamlondon1,
LIFE,
levrone,
roze sorkh,
کوروش فسقلی,
ماهی,
حورا,
از همتون به خاطر حضور گرمتون سپاسگذارم، راستش مدت خيلي زيادي به دلخوشي استخدامي توو خونه نشسته بودم، ولي رديغا از حتي يه نيمچه استخدامي! تاز ماني كه اقازاده ها و پارت و پارت بازي باشه ما زير كفشاشون فقط لگد مال ميشيم، اين شد كه گفتم يه شغل ساده و در عين حال مناسب با رشتم و همچنين قابليت دسترسي دائم به اينترنت رو براي خودم دست و پا كنم، يه كافي نت زدم به عنوان شغل پايه تا زماني كه خدا شغل بهتري رو قسمت كنه، دعاي خير شما ميتونه كليد موفقيتهاي بيشتر باشه، از همه شماها دوستان خوبم بي نهايت سپاسگذارم، شادي روز افزون رو از خداي بزرگ براي همه شماها خواستارم
نغمه
آرامش عزیز ممنون زحمت کشیدی
The one
میگم بخش یوفویی هم داری توش ؟
مرسی نازنین جان خیلی مهربونی خواهری
Aramesh
roze sorkh,
کوروش فسقلی,
ماهی,
حورا,
باز هم تشکر میکنم از همه ی دوستان عزززیز و بزرگوار که با امدنشون منو سرافراز کردن▧ تصویر در دسترس نیست
شیلتر نبود...
معرفي نرم افزار Freeze، نجات گر هميشگي ويندوز و كامپيوتر شما!
Life Dream,
کاری نکردم داداشم..
تازه شم.. من حالا حالاها باید در محضرت شاگردی کنم، ارزش خوبیها و محبتهای شما بیش از اینهاست..
امیدوارم در پناه خدا روز به روز بیشتر در کار و زندگیت موفق باشی.. و عزیزی مثل شما رو همیشه در کنار خودمون داشته باشیم..
ممنون برای همه خوبیهات..
Aramesh
الهــی..
نغمه,
The one,
ممنونم عزیزای من، لطف کردید.. به امید موفقیتهای بیشتر دوستان...
EVANESCENCE
مرسی ارامش عزیزم
farzane
واااااااااااااای میسی میسی آرامش جوووووووووووووووونم عزیزدلم خیلی عااااااااااااااااااالی بود همه چی خیلی خوب بود مقسی مقسی نازنینم مهربونم
همیشه به شادی باشین
مباااااااااااااااااااارک باشهههههههههههههه مازیار جان Life Dream, عزیز به سلامتی باشه
بهونه
آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.boofboofi.com/forum/topic_23500/#post-1066773
واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه
فدای تو بهونه وحیدی
راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم
Aramesh
farzane,
بهونه,
ممنونم دوستان عززززیز باعث افتخار در کنار شما بودن...
آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.iranian.fi/forum/topic_23500/#post-1066773
واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه
فدای تو بهونه وحیدی
راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم
اوخــــی...
فدای تو بشم من که اینقدر دلت مهربون و بی ریاست..
Holtek
آقا مازيار ، صندوقت هميشه پر پول باد
دست آرمش درد نكنه
zrnznn
آرامش عزیززززز خوشبحال مازیار جوننننننننن به خاطر داشتن خواهر خوبی مثل شما
ژنرال
از اون کاراس که خیلی با قابلیت هات جور در میاد از نظر من.
انشالا که برات برکت داشته باشه.
دست آرامش جان هم درد نکنه
نمایش یا پنهان متن
البته من زودتر از شما خبر داشتم نازی جون
mojde
مرسي آرامش عزيزم چه پذيرايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
bijjan
وبا هجوم وحشیانه خیل کثیر مشتریان روبرو بشی
Aramesh
zrnznn,
ژنرال,
mojde,
bijjan,
مرررررررررررررسی.. خوشحالم از وجود دوستان نازنینی چون شما..
خیلی آلالو..
علیرضا
امیدوارم در کارت موفق باشی و پیشرفت کنی. یادت نره صفحه خانگی مرورگرهای کامپیوترهاتو بوف بوفی بذاری ها...
ممنون آرامش جان از پذیرایی
Aramesh
حالا چرا اینقدرعصبانی..
تقصیر ایناست همه شیرینی ها رو خوردن..
این محسن جیبهاش قُلُمبه شده بود داشت میرفت..
محسن.. ذلیل شده..
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→