₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥
1 2 3

بدون عکس

♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥

121 بازدید، 50 پست، نویسنده: Aramesh

• ماهی

مبارک داداش مازیار باشه.. 261 261 ایشالله به سلامتی..کافینتت پر رونق باد243 243 243
    مرسی آرامش مهربونم :11:

• حورا

نمایش یا پنهان متنمن چرا دیر میرسم آخه :2:
    تقصیر من نیستا تقصیر اون آقا قد بلنده ست :56:

خیلی خیلی مبارک باشه ایشالله کافی شاپ های زنجیره ای مازیار خان . تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    نازنین جان مرسی از تاپیکت 261

• هاچو هاچو

نقل قول: Aramesh
    خطاب به هاچوی عزیز.. تازه کارش درامده.. وقت سرخاروندنم نداره.. اینجا کامنت 12 رو ببین.. :5:

این که آدرسش چیزه :9: اسمش چی بود؟! :9: فیتلره :9:

• Life Dream

Aramesh,
    اي خدا آخه من الان چي بگم، خجالت ميكشم بگم ولي خوب يه جورايي از اين همه محبت آبجي ارامشم يكم بگي نم نمك اشك توو چشمام جمع شد، ولي مرد كه گريه نميكنه :42:
    ازت به اندازه همه ستاره هاي آسمون سپاسگذارم آبجي گلم، شما واقعاً خواهري رو در حقم به جا اورديد و ديگه چيزي نمونده كه من بتونم انجام بدم، از هه مهربونيات، از همه دلسوزيات، از همه بزرگيات تا بگم كم گفتم، شما به همه دوستان سايت حق خواهري رو به جا اورديد، در همه زمانها و همه مناسبتها به فكر همه بوديد و با زدن تاپيك هر چند ساده هم كه شده سعي در بزرگ كردن اون روز براي اون شخص خاص داشتيد، نميدونم چي بگم، فقط ميتونم براتون دعاي خير كنم، هر كار كنم در اين دنيا فاني هست و تنها چيزي كه ميمونه دعاي خير ديگران براي ادمها هست، اميدوارم كه خدا هميشه و هميشه همراهت باشه، در هر لحظه ياورت باشه و درهاي رحمتشو براي هميشه بروت باز كنه، اميدوارم كه هر چيز خوبي كه از خدا بخوايي و اگه به صلاحت باشه بهش برسي، آرزوي شيرينترين لحظات و بهترين زمانها رو در كنار كوروش كوچولو و همسر گراميتون و خانواده محترمتون رو از خداي منان دارم، خدا هميشه پشت و پناهتون باشه در هر لحظه از زندگي :48: :8: :6:
    MAJID ART,
    دلشاد,
    mz56mz,
    carlos,
    malakeh,
    بچه مثبت,
    gilas,
    mami,
    هاچو هاچو,
    arash52,
    gilas,
    garfild,
    maryamlondon1,
    LIFE,
    levrone,
    roze sorkh,
    کوروش فسقلی,
    ماهی,
    حورا,
    از همتون به خاطر حضور گرمتون سپاسگذارم، راستش مدت خيلي زيادي به دلخوشي استخدامي توو خونه نشسته بودم، ولي رديغا از حتي يه نيمچه استخدامي! تاز ماني كه اقازاده ها و پارت و پارت بازي باشه ما زير كفشاشون فقط لگد مال ميشيم، اين شد كه گفتم يه شغل ساده و در عين حال مناسب با رشتم و همچنين قابليت دسترسي دائم به اينترنت رو براي خودم دست و پا كنم، يه كافي نت زدم به عنوان شغل پايه تا زماني كه خدا شغل بهتري رو قسمت كنه، دعاي خير شما ميتونه كليد موفقيتهاي بيشتر باشه، از همه شماها دوستان خوبم بي نهايت سپاسگذارم، شادي روز افزون رو از خداي بزرگ براي همه شماها خواستارم :8: :8:

• نغمه

به سلامتی آقا مازیار انشاالله که پر از خیرو برکت باشه براتون و موفق باشین
    آرامش عزیز ممنون زحمت کشیدی :8: والا ما میخوایم بفرماییم اااا ولی نمیشه نمیدونم چرا 823 826

• The one

وااااووو خیلی خیلی مبارک باشه داداش مازیار مهربون انشالله پر برکت بشه واست :48:

میگم بخش یوفویی هم داری توش ؟ :4: :46: :52:

مرسی نازنین جان خیلی مهربونی خواهری :8:

• Aramesh

levrone,
    roze sorkh,
    کوروش فسقلی,
    ماهی,
    حورا,

باز هم تشکر میکنم از همه ی دوستان عزززیز و بزرگوار که با امدنشون منو سرافراز کردن تصویر در دسترس نیست 826
    نقل قول: هاچو هاچو
    این که آدرسش چیزه اسمش چی بود؟! فیتلره

شیلتر نبود... :37: دوباره بزن 370
    معرفي نرم افزار Freeze، نجات گر هميشگي ويندوز و كامپيوتر شما!

Life Dream,
    کاری نکردم داداشم.. :6: فقط میخواستم برات آرزوی موفقیت بکنیم.. و به شهامت و پشتکارت آفرین بگیم.. :35:
    تازه شم.. من حالا حالاها باید در محضرت شاگردی کنم، ارزش خوبیها و محبتهای شما بیش از اینهاست.. :98:
    امیدوارم در پناه خدا روز به روز بیشتر در کار و زندگیت موفق باشی.. و عزیزی مثل شما رو همیشه در کنار خودمون داشته باشیم.. 825
    ممنون برای همه خوبیهات.. 827

• Aramesh

نقل قول: نغمه
    والا ما میخوایم بفرماییم اااا ولی نمیشه نمیدونم چرا 823 826

الهــی.. :6: :11: نمیدونم!! بعضی وقتها اینجوری میشه ... :98:
    نغمه,
    The one,
    ممنونم عزیزای من، لطف کردید.. به امید موفقیتهای بیشتر دوستان... 1018 825

• EVANESCENCE

تبریک میگم مازیار گلی :6:
    مرسی ارامش عزیزم :8:

• farzane

271 243 273 271 261 273 271 243 273
    واااااااااااااای میسی میسی آرامش جوووووووووووووووونم عزیزدلم خیلی عااااااااااااااااااالی بود همه چی خیلی خوب بود مقسی مقسی نازنینم مهربونم 786 303 261 243 271 266 786 282 318 1153 1016 1015 825 824 826 827 786 303 261 243
    همیشه به شادی باشین :8:
    مباااااااااااااااااااارک باشهههههههههههههه مازیار جان Life Dream, عزیز به سلامتی باشه 1233 1234 1233
    246 246 1189 246 246

• بهونه

با عرض سلام خدمت حضار گرامی :4: اینجانب مفتخر میدونم خودمو در مجلس آبجی عزیزم آرامش 304 بزن اون دست قشنگه روبه افتخارش :78: برای شما سخنرانی کنم:4:
    آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.boofboofi.com/forum/topic_23500/#post-1066773
    واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه :8:
    فدای تو بهونه وحیدی :24:
    راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم :46:

• Aramesh

EVANESCENCE,
    farzane,
    بهونه,
    ممنونم دوستان عززززیز باعث افتخار در کنار شما بودن... 826 825

نقل قول: بهونه
    با عرض سلام خدمت حضار گرامی اینجانب مفتخر میدونم خودمو در مجلس آبجی عزیزم آرامش بزن اون دست قشنگه روبه افتخارش برای شما سخنرانی کنم
    آبجی دستت درد نکنه من اینقدر نوشته های پست هاتو دوست دارم خیلی بهم آرامش میده وقتی میخونم مخصوصا این پست روزی یک بار میخونمشhttp://www.iranian.fi/forum/topic_23500/#post-1066773
    واقعا بهت افتخار میکنم آرامش عزیز بدون که همیشه یاد و خاطرت تو قلبم میمونه
    فدای تو بهونه وحیدی
    راستی فراموش کرم به مازیار عزیز هم تبریک میگم

اوخــــی... :6: وحیدم الهــــی.. :6: قربونت بشم من داداشم با این سخنرانیت.. امیدوارم لیاقت اینهمه محبتت رو داشته باشم.. تصویر در دسترس نیست
    فدای تو بشم من که اینقدر دلت مهربون و بی ریاست..
    827 825

• Holtek

نقل قول: Aramesh
    این گرد هم آیی به مناسبت افتتاح کافی نت Life Dream عززززیز..

آقا مازيار ،‌ صندوقت هميشه پر پول باد :1:
    دست آرمش درد نكنه :1:

• zrnznn

مبارک داداش مازیار باشه...به امید این که هر روز موفقتر از دیروزت باشی در کار و زندگیت :1:
    آرامش عزیززززز خوشبحال مازیار جوننننننننن به خاطر داشتن خواهر خوبی مثل شما :11:

• ژنرال

مبارکت باشه مازیار جان :46:

از اون کاراس که خیلی با قابلیت هات جور در میاد از نظر من.

انشالا که برات برکت داشته باشه.

دست آرامش جان هم درد نکنه :46:

نمایش یا پنهان متن
    البته من زودتر از شما خبر داشتم نازی جون :15: :15::15:
    :4: :4: :4:

• mojde

مبارك باشه مازيار عزيز اميدوارم هميشه و در كليه مراحل زندگيت موفق باشي :46:

مرسي آرامش عزيزم چه پذيرايييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي :85:

• bijjan

ایشالا کارت بگیره مازیار جون همه از ته دل دعا میکنم کلیه ارتباطات اینترنت و خلاصه همه چی تو محدوده کافی نتت قطع بشه (به غیر از مال شما)
    وبا هجوم وحشیانه خیل کثیر مشتریان روبرو بشی :4:

• Aramesh

Dr.GSM,
    zrnznn,
    ژنرال,
    mojde,
    bijjan,
    مرررررررررررررسی.. خوشحالم از وجود دوستان نازنینی چون شما.. 1015 827
    خیلی آلالو..
    :10:

• علیرضا

به به... مبارکه مازیار جان... خیلی خوشحال شدم از این خبر
    امیدوارم در کارت موفق باشی و پیشرفت کنی. یادت نره صفحه خانگی مرورگرهای کامپیوترهاتو بوف بوفی بذاری ها... :10:

ممنون آرامش جان از پذیرایی :43: خیلی خوشمزه بود شیرینی ها

• Aramesh

نقل قول: علیرضا
    ممنون آرامش جان از پذیرایی خیلی خوشمزه بود شیرینی ها

حالا چرا اینقدرعصبانی.. :103:
    تقصیر ایناست همه شیرینی ها رو خوردن.. 1178
    این محسن جیبهاش قُلُمبه شده بود داشت میرفت.. 1142
    محسن.. ذلیل شده.. 368

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: