ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥
ژنرال
محسن.. ذلیل شده..
ali41
آبجی از شما هم تشکر
Aramesh
پس چرا جیبهات قلمبه بوده..
ali41,
ممنون عزیز لطف کردید...
Life Dream
فكر عليرضا هم برام خيلي جالب بود، نميدونم چرا به فكر خودم نيوفتاده بود!! چشم صفحه Default رو ميزارم روو سايت بوفي خودمون، باشد كه همگان از اين سايت زيبا و خانوادگي لذت ببرن
maryamlondon1
وای چقدر خوشحال شدم الهی که دروازه رزق وروزی برات بازبشه
Aramesh
فكر عليرضا هم برام خيلي جالب بود، نميدونم چرا به فكر خودم نيوفتاده بود!! چشم صفحه Default رو ميزارم روو سايت بوفي خودمون، باشد كه همگان از اين سايت زيبا و خانوادگي لذت ببرن
واااای دلمو آب کردی مازیار.. بیخود نیست دیگه پیدات نیست..
به خاطر خوبی خودته و اینکه واقعاً انسان شریفی هستی.. خدا هم نگاه به قلبت کرد داداشم.. خیلی خوشحالم برای خودت.. امیدوارم روز به روز موفقیتت در کار و زندگی بیشتر بشه.. هر چند خیلی خوش بین هستم به پیشرفت در کارت..
خدا رو شکر داداشم..
از یه طرفم ناراحتم.. اینکه دلم برات خیلی تنگ میشه...خیلـ...ــلی.. ولی همین که تلاش و جنم کاریتو میبینم و روحیه کاری رو در تو بهم اطمینان خاطر میده که داداشم حالش خوبه.. و هیچ چیز مهمتر از آینده ی موفق نیست...
موفق باشی داداش عزیزم.. ▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
به خاطر خوبی خودته و اینکه واقعاً انسان شریفی هستی.. خدا هم نگاه به قلبت کرد داداشم.. خیلی خوشحالم برای خودت.. امیدوارم روز به روز موفقیتت در کار و زندگی بیشتر بشه.. هر چند خیلی خوش بین هستم به پیشرفت در کارت..
خدا رو شکر داداشم..
از یه طرفم ناراحتم.. اینکه دلم برات خیلی تنگ میشه...خیلـ...ــلی.. ولی همین که تلاش و جنم کاریتو میبینم و روحیه کاری رو در تو بهم اطمینان خاطر میده که داداشم حالش خوبه.. و هیچ چیز مهمتر از آینده ی موفق نیست...
موفق باشی داداش عزیزم..
فداي مامان مريم و آبجي آرامش گلم بشم من، ازتون سپاسگذارم، به خاطر همه چيز
ژنرال
چه کردی
ایشالا کارو کاسبیت رونق بگیره .. و کمتر بتونی بیای سایت و در نتیجه آرامش دلش تنگ بشه
نمایش یا پنهان متن
گذشته از شوخی، امیدوارم کارت پررونق و پربرکت باشهپری سا
موفق باشین
مرسی ارامش جان انشالله همیشه خوش خبر باشی
farzane
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→