₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » ♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

♥ بوفیلندیهای عزیز بفرمائید مهمون آرامشین♥

121 بازدید، 50 پست، نویسنده: Aramesh

• ژنرال

نقل قول: Aramesh
    این محسن جیبهاش قُلُمبه شده بود داشت میرفت.. 1142
    محسن.. ذلیل شده.. 368
    من اصلا جیب ندارم 783

• ali41

مازیار عزیز پیروز باشی پهلون :46: بعد از این از میدان فردوسی تهران که رد میشم یاد قهوه های خوش بوی کافی نتت میوفتم :4:
    آبجی از شما هم تشکر :46:

• Aramesh

ژنرال,
    :9: 362
    پس چرا جیبهات قلمبه بوده.. 242
    ali41,
    ممنون عزیز لطف کردید... :46:

• Life Dream

بازم از همتون سپاسگذارم، يه كافي نت فسقلي هست ولي خيلي رمانتيكش كردم، از تركيب نور ابي و مهتابي براي روشنايي استفاده كردم، رنگ ميز ها آبي هست با زه نارنجي، ديوارر وبلكاي نارنجي كم رنگ زدم، رنگ صندليها نارنجي روشن هست، كف پوش رو رنگ كرم زدم، خوشبو كننده اتوماتيك با رايحه آرام بخش گذاشتم و موزيك ملايم هم در حين كار پخش ميشه، همه ويندوزها پر سرعت و سبك هستند و آپديت! خلاصه اينكه مشتري رو مجبور ميكنم وقتي بشينه ديگه نره بيرون، بعضياشون وقتي كارشون تموم ميشه ميان پيشم ميشينن و نميرن بيرون :83: به قول خودشون محيط زيبا و رمانتيكي رو به وجود اوردم كه تشويق كننده هست براي مراجعات بعدي، بتونم توو چند روز اينده يه عكس از محيط كارم ميزارم، دعاي خير همه شما برام واقعاً رونق بخش بوده و شكر خدا از كارم خيلي راضي هستم، از همتون بينهايت سپاسگذارم خصوصاً از آبجي آرامشم كه اين تاپيك زيبا رو زد.
    فكر عليرضا هم برام خيلي جالب بود، نميدونم چرا به فكر خودم نيوفتاده بود!! چشم صفحه Default رو ميزارم روو سايت بوفي خودمون، باشد كه همگان از اين سايت زيبا و خانوادگي لذت ببرن :8:

• maryamlondon1

نقل قول: Life Dream
    بازم از همتون سپاسگذارم، يه كافي نت فسقلي هست ولي خيلي رمانتيكش كردم، از تركيب نور ابي و مهتابي براي روشنايي استفاده كردم، رنگ ميز ها آبي هست با زه نارنجي، ديوارر وبلكاي نارنجي كم رنگ زدم، رنگ صندليها نارنجي روشن هست، كف پوش رو رنگ كرم زدم، خوشبو كننده اتوماتيك با رايحه آرام بخش گذاشتم و موزيك ملايم هم در حين كار پخش ميشه، همه ويندوزها پر سرعت و سبك هستند و آپديت! خلاصه اينكه مشتري رو مجبور ميكنم وقتي بشينه ديگه نره بيرون، بعضياشون وقتي كارشون تموم ميشه ميان پيشم ميشينن و نميرن بيرون

وای چقدر خوشحال شدم الهی که دروازه رزق وروزی برات بازبشه :48: .الهی کافی نت مازی جون جهانی بشه :83:الهی پول پارو کنی :4: خیلی خوشحالم نمی دونم چه بنویسم دارم ذوق مرگ میشم :93: 296 296 296 296 296 296 296 296 262 262 262 262 262 262

• Aramesh

بازم از همتون سپاسگذارم، يه كافي نت فسقلي هست ولي خيلي رمانتيكش كردم، از تركيب نور ابي و مهتابي براي روشنايي استفاده كردم، رنگ ميز ها آبي هست با زه نارنجي، ديوارر وبلكاي نارنجي كم رنگ زدم، رنگ صندليها نارنجي روشن هست، كف پوش رو رنگ كرم زدم، خوشبو كننده اتوماتيك با رايحه آرام بخش گذاشتم و موزيك ملايم هم در حين كار پخش ميشه، همه ويندوزها پر سرعت و سبك هستند و آپديت! خلاصه اينكه مشتري رو مجبور ميكنم وقتي بشينه ديگه نره بيرون، بعضياشون وقتي كارشون تموم ميشه ميان پيشم ميشينن و نميرن بيرون به قول خودشون محيط زيبا و رمانتيكي رو به وجود اوردم كه تشويق كننده هست براي مراجعات بعدي، بتونم توو چند روز اينده يه عكس از محيط كارم ميزارم، دعاي خير همه شما برام واقعاً رونق بخش بوده و شكر خدا از كارم خيلي راضي هستم، از همتون بينهايت سپاسگذارم خصوصاً از آبجي آرامشم كه اين تاپيك زيبا رو زد.
    فكر عليرضا هم برام خيلي جالب بود، نميدونم چرا به فكر خودم نيوفتاده بود!! چشم صفحه Default رو ميزارم روو سايت بوفي خودمون، باشد كه همگان از اين سايت زيبا و خانوادگي لذت ببرن

واااای دلمو آب کردی مازیار.. بیخود نیست دیگه پیدات نیست..
    به خاطر خوبی خودته و اینکه واقعاً انسان شریفی هستی.. خدا هم نگاه به قلبت کرد داداشم.. خیلی خوشحالم برای خودت.. امیدوارم روز به روز موفقیتت در کار و زندگی بیشتر بشه.. هر چند خیلی خوش بین هستم به پیشرفت در کارت..
    خدا رو شکر داداشم..
    از یه طرفم ناراحتم.. اینکه دلم برات خیلی تنگ میشه...خیلـ...ــلی.. ولی همین که تلاش و جنم کاریتو میبینم و روحیه کاری رو در تو بهم اطمینان خاطر میده که داداشم حالش خوبه.. و هیچ چیز مهمتر از آینده ی موفق نیست...

موفق باشی داداش عزیزم..
    تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    وای چقدر خوشحال شدم الهی که دروازه رزق وروزی برات بازبشه :48: .الهی کافی نت مازی جون جهانی بشه :83:الهی پول پارو کنی :4: خیلی خوشحالم نمی دونم چه بنویسم دارم ذوق مرگ میشم :93: 296 296 296 296 296 296 296 296 262 262 262 262 262 262

نقل قول: Aramesh
    واااای دلمو آب کردی مازیار.. بیخود نیست دیگه پیدات نیست..
    به خاطر خوبی خودته و اینکه واقعاً انسان شریفی هستی.. خدا هم نگاه به قلبت کرد داداشم.. خیلی خوشحالم برای خودت.. امیدوارم روز به روز موفقیتت در کار و زندگی بیشتر بشه.. هر چند خیلی خوش بین هستم به پیشرفت در کارت..
    خدا رو شکر داداشم..
    از یه طرفم ناراحتم.. اینکه دلم برات خیلی تنگ میشه...خیلـ...ــلی.. ولی همین که تلاش و جنم کاریتو میبینم و روحیه کاری رو در تو بهم اطمینان خاطر میده که داداشم حالش خوبه.. و هیچ چیز مهمتر از آینده ی موفق نیست...

موفق باشی داداش عزیزم..

فداي مامان مريم و آبجي آرامش گلم بشم من، ازتون سپاسگذارم، به خاطر همه چيز :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:

• ژنرال

يه كافي نت فسقلي هست ولي خيلي رمانتيكش كردم، از تركيب نور ابي و مهتابي براي روشنايي استفاده كردم، رنگ ميز ها آبي هست با زه نارنجي، ديوارر وبلكاي نارنجي كم رنگ زدم، رنگ صندليها نارنجي روشن هست، كف پوش رو رنگ كرم زدم، خوشبو كننده اتوماتيك با رايحه آرام بخش گذاشتم و موزيك ملايم هم در حين كار پخش ميشه، همه ويندوزها پر سرعت و سبك هستند و آپديت! خلاصه اينكه مشتري رو مجبور ميكنم وقتي بشينه ديگه نره بيرون، بعضياشون وقتي كارشون تموم ميشه ميان پيشم ميشينن و نميرن بيرون :83: به قول خودشون محيط زيبا و رمانتيكي رو به وجود اوردم كه تشويق كننده هست براي مراجعات بعدي، بتونم توو چند روز اينده يه عكس از محيط كارم ميزارم، دعاي خير همه شما برام واقعاً رونق بخش بوده و شكر خدا از كارم خيلي راضي هستم، از همتون بينهايت سپاسگذارم خصوصاً از آبجي آرامشم كه اين تاپيك زيبا رو زد.
    فكر عليرضا هم برام خيلي جالب بود، نميدونم چرا به فكر خودم نيوفتاده بود!! چشم صفحه Default رو ميزارم روو سايت بوفي خودمون، باشد كه همگان از اين سايت زيبا و خانوادگي لذت ببرن :8:

چه کردی :24:

ایشالا کارو کاسبیت رونق بگیره .. و کمتر بتونی بیای سایت و در نتیجه آرامش دلش تنگ بشه :4:

نمایش یا پنهان متنگذشته از شوخی، امیدوارم کارت پررونق و پربرکت باشه :46:

• پری سا

داداش مازیار تبریک میگم انشالله براتون خیر و برکت داشته باشه
    موفق باشین :46: :46: :46: :46:
    مرسی ارامش جان انشالله همیشه خوش خبر باشی :8:

• farzane

دوست عزیزم عیدت مبارک باشه 1233 ساله خوبی رو برات آرزومندم همراه با شادی و سلامتی و بهترین آرزوها خواستارم آرامش جوووووووووونم :8: :11: :6: 303

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: