سلام خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟ دماغتون چاقه؟ منم خوبم خوشم سلامتم دماغمم چاقه و اما بعد ، با توجه به غیبتی که یه مدتی داشتم ولی خیلی کارها رو برنامه ریزی کرده بودم که توی سایت انجام بدم که یکیشون همین سوالات و... بود که خدا رو شکر مثل اینکه قسمت جدیدی براش ایجاد شده و اینجا فکر کنم بشه خوراک من چون خیلی سوالات ناجواب دارم براش بعضیاش طنزه بعضیاشم اصن شوخی موخی ، اصاب مصاب ندارما گفته باشم
همونطور که در عنوان تاپیک می بینید گفته شده که به من بگو وااااااااااااای ، البته نباید به من بگید وااااااااااااای در واقع وااااااااااااای همان whyyyyyyyyyyyy بید و بید هم همان بود بید
خب حالا چراغ اول رو روشن میکنیم
1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه ! ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! وااااااااااااای؟
2. به من بگو وااااااااااااای ، آدمای هوسباز همیشه دست میذارن رو آدمای وفادار ؟! خب برن یکی مثل خودشون پیدا کنن!!! وااااااااااااای؟
3. به من بگو وااااااااااااای ، شاعر گفته ای ساربان آهسته ران؟ مگه اون موقع سرعتشون چقدر بوده؟ مگه سرعت لامبورگینی داشتن؟ وااااااااااااای؟
4. به من بگو وااااااااااااای ، با اینکه در تولید گوجه فرنگی خودکفا شدیم اسمش رو به گوجه ملی تغییر ندادن؟ وااااااااااااای؟
5. به من بگو وااااااااااااای ، کاندیدای مجلس شده توی بروشورش نوشته سابقه ی کاندیداتوری در مجلس هفتم و هشتم!؟! آخه لامصب مگه کاندیدای اسکار شدی!؟! وااااااااااااای؟
6. به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن باید روی چی بشینیم؟ چجوری بشینیم؟ اصن واسه چی بشینیم؟ وااااااااااااای؟ مگه نه کاکو هادی؟ والا...
شدی یه بند خدایی که سوال و با سوال جواب میده مگه من گفتم فقط سوالای خودتو بپرس ؟
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: Kishe Mehr
بعدشم از کجا باید مثبت بدیم من هر چی نگا میکنم نمی یابم؟
اگه تو قالب قدیمی سایت هستی این امکان حذف شده اگه تو قالب جدید سایت هستی موس رو روی عکس آواتار ببر نوشته امتیاز روش کلیک کن بالای عکس آواتار + - رو میبینی
1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه ! ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! وااااااااااااای؟
چون ژاپنی ها از عقلی که تو کله شونه همیشه استفاده میکنن ولی ما ایرانی ها دوس داریم عقلمون آکبند بمونه
1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه ! ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! وااااااااااااای؟ به دليل كج فهمي دينمونه . سيره انبيا و اوليا و ائمه خلاف اينها رو ثابت مي كنه . و ما اگر ميگيم مسلمونيم پس بايد بدونيم از تو حركت و از خدا بركت 2. به من بگو وااااااااااااای ، آدمای هوسباز همیشه دست میذارن رو آدمای وفادار ؟! خب برن یکی مثل خودشون پیدا کنن!!! وااااااااااااای؟ چون عاشقي هركي هركي شده نه هركه سر بتراشد قلندري داند 3. به من بگو وااااااااااااای ، شاعر گفته ای ساربان آهسته ران؟ مگه اون موقع سرعتشون چقدر بوده؟ مگه سرعت لامبورگینی داشتن؟ وااااااااااااای؟ چون هرچي نباشه سرعت يك نفر شتر از سرعت يك نفر آدم بيشتر تره 4. به من بگو وااااااااااااای ، با اینکه در تولید گوجه فرنگی خودکفا شدیم اسمش رو به گوجه ملی تغییر ندادن؟ وااااااااااااای؟ مگه خارجيها كه تو توليد ماست خودكفا شدند اسم يوقورت رو تغيير دادن ؟ 5. به من بگو وااااااااااااای ، کاندیدای مجلس شده توی بروشورش نوشته سابقه ی کاندیداتوری در مجلس هفتم و هشتم!؟! آخه لامصب مگه کاندیدای اسکار شدی!؟! وااااااااااااای؟ شما خودشو ناراحت نكن ، خل وضع همه جا پيدا ميشه 6. به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن 403 باید روی چی بشینیم؟ چجوری بشینیم؟ اصن واسه چی بشینیم؟ وااااااااااااای؟ مگه نه کاکو هادی؟ والا... يعني ميخواي بگي تاحالا نشستي روش فكر كني ؟
به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن باید روی چی بشینیم؟ چجوری بشینیم؟ اصن واسه چی بشینیم؟ وااااااااااااای؟ مگه نه کاکو هادی؟ والا...
Kishe Mehr
سلام
و اما بعد ، با توجه به غیبتی که یه مدتی داشتم ولی خیلی کارها رو برنامه ریزی کرده بودم که توی سایت انجام بدم
همونطور که در عنوان تاپیک می بینید گفته شده که به من بگو وااااااااااااای
خب حالا چراغ اول رو روشن میکنیم
1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه !
ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! وااااااااااااای؟
2. به من بگو وااااااااااااای ، آدمای هوسباز همیشه دست میذارن رو آدمای وفادار ؟! خب برن یکی مثل خودشون پیدا کنن!!! وااااااااااااای؟
3. به من بگو وااااااااااااای ، شاعر گفته ای ساربان آهسته ران؟ مگه اون موقع سرعتشون چقدر بوده؟ مگه سرعت لامبورگینی داشتن؟ وااااااااااااای؟
4. به من بگو وااااااااااااای ، با اینکه در تولید گوجه فرنگی خودکفا شدیم اسمش رو به گوجه ملی تغییر ندادن؟ وااااااااااااای؟
5. به من بگو وااااااااااااای ، کاندیدای مجلس شده توی بروشورش نوشته سابقه ی کاندیداتوری در مجلس هفتم و هشتم!؟! آخه لامصب مگه کاندیدای اسکار شدی!؟! وااااااااااااای؟
6. به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن
gilas
Kishe Mehr
مگه فقط باید سوالات خودمونو بپرسیم؟
نمایش یا پنهان متن
بعدشم از کجا باید مثبت بدیم من هر چی نگا میکنم نمی یابم؟gilas
شدی یه بند خدایی که سوال و با سوال جواب میده
مگه من گفتم فقط سوالای خودتو بپرس ؟
نمایش یا پنهان متن
اگه تو قالب قدیمی سایت هستی این امکان حذف شده
اگه تو قالب جدید سایت هستی موس رو روی عکس آواتار ببر نوشته امتیاز روش کلیک کن بالای عکس آواتار + - رو میبینی
Kishe Mehr
مگه من گفتم فقط سوالای خودتو بپرس ؟
اهان یعنی اولش یه چی بگیم بعدش سوال بپرسیم؟
اهان مرسی یافتم ولی اگه میگفتی روی اواتار کلیک کن بهتر بید
ماهی
sotude
1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه !
چون ژاپنی ها از عقلی که تو کله شونه همیشه استفاده میکنن
ولی ما ایرانی ها دوس داریم عقلمون آکبند بمونه
arash52
به دليل كج فهمي دينمونه . سيره انبيا و اوليا و ائمه خلاف اينها رو ثابت مي كنه . و ما اگر ميگيم مسلمونيم پس بايد بدونيم از تو حركت و از خدا بركت
چون عاشقي هركي هركي شده
نه هركه سر بتراشد قلندري داند
چون هرچي نباشه سرعت يك نفر شتر از سرعت يك نفر آدم بيشتر تره
مگه خارجيها كه تو توليد ماست خودكفا شدند اسم يوقورت رو تغيير دادن ؟
شما خودشو ناراحت نكن ، خل وضع همه جا پيدا ميشه
6. به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن 403 باید روی چی بشینیم؟
يعني ميخواي بگي تاحالا نشستي روش فكر كني ؟
gilas
اینم گزنیه خوبیه
من اونجوری دوست داشته بیدم گه و گوییم
هاچو هاچو
garfild
دلشاد
Kishe Mehr
خدا نکنه گلو... نخیر قبول نیست باید الان جواب بدی مگر اینکه یه غذای خوشمزه بهم رشوه بدی
چون ژاپنی ها از عقلی که تو کله شونه همیشه استفاده میکنن
ولی ما ایرانی ها دوس داریم عقلمون آکبند بمونه
gilas,
توی این تاپیک 4 تا اشتباه داشتی میشی 16
یره اگه ذهنت یاری نمی کنه بزنش دنده 2 هلش بده
اره واقعا
منم دونده نیستم ولی خیلی فرزم
و ایضا در طماطه و جزر و ...
راستش ما عادت داریم فقط می نشونیم تا فکر کنن
hadi04
نه کاکو من سر پا راحتترم شومو بفرموین بشینین
Kishe Mehr
پس شما اومدین توی تاپیک چی کار کنین؟
از جاهای فوق استراتژیک
gilas
خودم میدونم میخواستم دقت عمل تورو بسنجم
من و اشتباه عمرا
The one
واییی؟... بیکاز ذ سکای ایز سو های
بقیه ی سوالاتم دیکشنری میخواد ساری ندارم..
Holtek
وااااااااي
ماهی
خدا نکنه گلو... نخیر قبول نیست باید الان جواب بدی مگر اینکه یه غذای خوشمزه بهم رشوه بدی
باشه قبول..برو توی تاپیک غذا بیار بوفی ببر برات تخم اسفناج درست گردم
هاچو هاچو
یره من رانندگیم خوب نیست بیا این دنده خودت عوضش کن
مگه شاپری هول شده؟!!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→