1. به من بگو وااااااااااااای ، ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه !ما میگیم : ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! وااااااااااااای؟
برای اون که ما ایرانی هستیم و اونا ژاپنی بعدش ما نفت داریم و گاز اگر از فکرمون استفاده کنیم کی از نفتمون استفاده کنیم
نقل قول: Kishe Mehr
2. به من بگو وااااااااااااای ، آدمای هوسباز همیشه دست میذارن رو آدمای وفادار ؟! خب برن یکی مثل خودشون پیدا کنن!!! وااااااااااااای؟
آدم های هوس باز با مثل خودشون بودن ولی چون اونا هم مثل خودشون بودن سریع دل سرد شدن و رفتن سرا وفادار ها
3. به من بگو وااااااااااااای ، شاعر گفته ای ساربان آهسته ران؟ مگه اون موقع سرعتشون چقدر بوده؟ مگه سرعت لامبورگینی داشتن؟ وااااااااااااای؟
در مورد سرعتشون نمیشه چیزی گفت ولی تا اونجایی که من می دونم سرعتشون اندازه فراری یا بوگاتی بوده اون موقع لامبورگینی فقط گاو داری داشته نه شرکت ماشین سازی
4. به من بگو وااااااااااااای ، با اینکه در تولید گوجه فرنگی خودکفا شدیم اسمش رو به گوجه ملی تغییر ندادن؟ وااااااااااااای؟
مجی جون فقط اسمش اینه که خودکفا شدیم مثل خودکفایی گندم که هنوز هم داریم وارد می کنیم برای این که فکر مردم رو منحرف کننند گورجه قشنگ تره ها گورجه ایرانی اتفخار هر ایرانی
5. به من بگو وااااااااااااای ، کاندیدای مجلس شده توی بروشورش نوشته سابقه ی کاندیداتوری در مجلس هفتم و هشتم!؟! آخه لامصب مگه کاندیدای اسکار شدی!؟! وااااااااااااای؟
مجی جان الان کاندیدای محلس شدن هم برای بعضی ها از اسکار کم نداره از بس که تبلیغ می کنند و پول مردم بدبخت که بهشون داده میشه تا تبلیغ کنند و بعد باز هم می خورن از این پول ها
6. به من بگو وااااااااااااای ، اینکه میگن بشین روش فکر کن باید روی چی بشینیم؟ چجوری بشینیم؟ اصن واسه چی بشینیم؟ وااااااااااااای؟ مگه نه کاکو هادی؟
این سوال هم فکر کنم مخصوص کاکو هادی باشه ما نباید جواب بدیم اگر شما با نشستن مشکل داری خوب بزار اون روت بشینه شما روش نشین واسه این که زاحت باشی و به کارت برسی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به من بگو وااااااااااااای ، آدمای هوسباز همیشه دست میذارن رو آدمای وفادار ؟! خب برن یکی مثل خودشون پیدا کنن!!! وااااااااااااای؟
به همون دلیل که فقیر به دنبال شادی ثروتمند و ثروتمند بدنبال آرامش زندگی فقیر میره ... و به همون دلیل که آدم بازنده در حسرت باخت به هر چیزی آویزون میشه تا در بند احساس تلخش نباشه ... با این احساس جایی نداره که بره
carlos
وااااااای
گفتم
KuRoSh
خوفم خوش نیم سلامتم دماغم هم چاقه
باشه واااااااااااای
برای اون که ما ایرانی هستیم و اونا ژاپنی
بعدش ما نفت داریم و گاز اگر از فکرمون استفاده کنیم کی از نفتمون استفاده کنیم
آدم های هوس باز با مثل خودشون بودن ولی چون اونا هم مثل خودشون بودن سریع دل سرد شدن و رفتن سرا وفادار ها
در مورد سرعتشون نمیشه چیزی گفت ولی تا اونجایی که من می دونم سرعتشون اندازه فراری یا بوگاتی بوده اون موقع لامبورگینی فقط گاو داری داشته نه شرکت ماشین سازی
مجی جون فقط اسمش اینه که خودکفا شدیم مثل خودکفایی گندم که هنوز هم داریم وارد می کنیم برای این که فکر مردم رو منحرف کننند گورجه قشنگ تره ها
مجی جان الان کاندیدای محلس شدن هم برای بعضی ها از اسکار کم نداره از بس که تبلیغ می کنند و پول مردم بدبخت که بهشون داده میشه تا تبلیغ کنند و بعد باز هم می خورن از این پول ها
این سوال هم فکر کنم مخصوص کاکو هادی باشه ما نباید جواب بدیم
اگر شما با نشستن مشکل داری خوب بزار اون روت بشینه شما روش نشین
واسه این که زاحت باشی و به کارت برسی
SaMaN TaJ
وااااااااااااااای...........منظورم وای بود نه وای
بچه مثبت
خوب بید؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ali41
به همون دلیل که فقیر به دنبال شادی ثروتمند و ثروتمند بدنبال آرامش زندگی فقیر میره ...
و به همون دلیل که آدم بازنده در حسرت باخت به هر چیزی آویزون میشه تا در بند احساس تلخش نباشه ... با این احساس جایی نداره که بره
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
کاکو اصن ازت انتظار نداشتم
اینو نگی چی بگی
اره یکی شما راست میگی یکی پینوکیو، یکی شما درست میگی یکی مجید دلبندم
لابد مای حرفهام ایز لای؟
خودت که یه پا دیکشنری بیدی گلو
پ ن پ مااااااااای
مگه شاپری هول شده؟!!
یره من بعد مکان دارم خودت عوضیش کن
Kishe Mehr