خی من این آهنگ رو خیلی دوست دارم احساس جدی مبارک یکی یه دونه من
دارم ویدئوشو برات آماده میکنم خیلی قشنگه
فدات بشم خواهلی دست گلت درد نکنه
Kishe Mehr,
نقل قول: دلشاد
بجی هیفای مهربون خوب سلامتی خبری شده زدی تو کار دل و روده مبارکه
داداشی اینکه کار هر روزمه مثل اینکه یادت رفته .. الانم که خدا در و تخته ی رمانتیکو خوب با هم جور کرده نور علی نور میشود در نتیجه...
sotude, فدای محبتت خواهری که اینقدر مهربونی
هاچو هاچو, میسی میتی .. میدونی ادم اگه بخواد خوشبخت بشه و نیتشو بکنه بدون هیچ تردید حتی شکست هم براش لذت بخش میشه یه جور تجربه و من الان خیلی خوشبختم..
امیدوارم صداقت و مهر تو زبان مرا از خاموشی بیدار کند و بتوانم از مغز ناتوانم در ابراز گفتنی های قلبم به نازنیترین احساس زندگیم استفاده کنم .... مهم نیست چه چیزی من را به حقیقت میرساند مهم اینست که تنها حقیقت است که مرا زنده نگه میدارد ای حقیقت زندگی ، من هنوز تو را ندیدم ولی در کنارم احساست میکنم ستاره های آسمان را برایت میچینم و جدا میکنم تا به وقت دیدار نورش را تقدیمت کنم و از آن گله نمیکنم که چرا در فراقت برایم اشک نمیریزد
امیدوارم صداقت و مهر تو زبان مرا از خاموشی بیدار کند و بتوانم از مغز ناتوانم در ابراز گفتنی های قلبم به نازنیترین احساس زندگیم استفاده کنم .... مهم نیست چه چیزی من را به حقیقت میرساند مهم اینست که تنها حقیقت است که مرا زنده نگه میدارد ای حقیقت زندگی ، من هنوز تو را ندیدم ولی در کنارم احساست میکنم ستاره های آسمان را برایت میچینم و جدا میکنم تا به وقت دیدار نورش را تقدیمت کنم و از آن گله نمیکنم که چرا در فراقت برایم اشک نمیریزد
ای جانممممم.. به به ... امیدوارم منم بتونم حقیقت زندگی رو کشف کنم و به هدفم که وصال حقه برسه... البته نه تنهایی.. با تو ... نازنینی که ستاره های اسمونو از سر راهم کنار زد تا بتونم به اوج برسم..نورت رسیده عزیزم .. روشناتیی بصیرتم رو مدیونش هستم ...
نمایش یا پنهان متنچقدر عشقولانه شد یهو با اینکه خودم رمانتیکم و رمانتیکها رو دوس دارم ولی اعتراف می کنم که در برابرت کم میارم
ماهی, قربونت برم خواهر پاکم خیلی ماهی گلی جون و به همچنین عزیزم
نقل قول: ali41
خیلی هم یهو نبود یک ماهه داره مختو میزنه بعدشم چرا یهو گاهیم دوهو
اهان حالا شد .. دیگه داشتم از اونهمه عشقولانگی کف می کردم .. یه روز در میون خنده باشه خوبه که تنوع بشه بعدشم قرار نبود حرف خودمو تحویلم بدی بند جنس.. مخ زدن داریم تا مخزدن.. بعضیها با جماق میزنن تو ملاج ادم که پخش دیوار بشه یعضیهام با پر.. که ادم نفهمه از کجا خورده
The one
احساس جدید ،نانسی
ترجمه
عبالی حبیبی .. الیسا
gilas
آخی من این آهنگ رو خیلی دوست دارم
احساس جدی مبارک یکی یه دونه من
Kishe Mehr
دلشاد
sotude
احساسی که هیچ چیز جایگزینش نخواهد بود
این عشق پاک و این احساس پاک مبارکت باشه
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
این مال آبجیمThe one
احساس جدی مبارک یکی یه دونه من
فدات بشم خواهلی دست گلت درد نکنه
Kishe Mehr,
داداشی اینکه کار هر روزمه مثل اینکه یادت رفته .. الانم که خدا در و تخته ی رمانتیکو خوب با هم جور کرده نور علی نور میشود در نتیجه...
sotude,
فدای محبتت خواهری که اینقدر مهربونی
هاچو هاچو,
میسی میتی
هاچو هاچو
دقیقا همینطوره هیفا
نمایش یا پنهان متن
ali41
The one
ای جانممممم.. به به ... امیدوارم منم بتونم حقیقت زندگی رو کشف کنم و به هدفم که وصال حقه برسه... البته نه تنهایی.. با تو ... نازنینی که ستاره های اسمونو از سر راهم کنار زد تا بتونم به اوج برسم..نورت رسیده عزیزم .. روشناتیی بصیرتم رو مدیونش هستم ...
نمایش یا پنهان متن
چقدر عشقولانه شد یهوماهی
براتون آرزوی خوشبختی دارم یکتا و علی عزیز
مهم اینه که سر همسرشو پیدا کنه..امیدوارم تا آخر شیرین و شاد باشید
ali41
خیلی هم یهو نبود یک ماهه داره مختو میزنه
یره همون زبون مامان زادی مشهدی رو درست تلفظ کن خوشبخت میشی
مرسی خواهر مهربونم ایشالا شما هم تو زندگیت همیشه شاد باشی
آقا پسر هیفا خانوم
نمایش یا پنهان متن
مهدی خیلی باحالیThe one
قربونت برم خواهر پاکم خیلی ماهی گلی جون و به همچنین عزیزم
اهان حالا شد .. دیگه داشتم از اونهمه عشقولانگی کف می کردم .. یه روز در میون خنده باشه خوبه که تنوع بشه
نمایش یا پنهان متن
منم میخوام دور بزنم .. منتها پنچر کردم..
ژنرال
صدای خواننده هم خیلی عالیه...
کلاً عالیه...
نمایش یا پنهان متن
فقط جان من شام عروسیتون مرغ نباشهThe one
اره هم ملودیش قشنگه هم صدای الیس جون
نه میخوایم پاپ کورن کباب کنیم با هات دوغ محلی
gilas
حالا خوبه پاپ کورن کباب میکنی اونکی اسمشو نمیخوای کباب کنی
اونوقت چه آتیش بازی راه میافتاد
The one
اونوقت چه آتیش بازی راه میافتاد
اخه وسعمون نمیرسه .. میگم فکر بدیم نیستا فقط دستشویی تالارو باید اجاره کنیم خرجش کمتر درمیاد با هنرنمایی محلی
gilas
با کارت عروسی یه پاکت نخود بفرست برای مهمونا بگو روز قبل سرو شود
ژنرال
The one,
هاچو هاچو
عمو خان آبجیمه میخوام هیفا صداش کنم
نمایش یا پنهان متن
[b]خیلی گلی عموی با احساسمآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→