ای جانممممم.. به به ... امیدوارم منم بتونم حقیقت زندگی رو کشف کنم و به هدفم که وصال حقه برسه... البته نه تنهایی.. با تو ... نازنینی که ستاره های اسمونو از سر راهم کنار زد تا بتونم به اوج برسم..نورت رسیده عزیزم .. روشناتیی بصیرتم رو مدیونش هستم ...
عزیزم جلوه های دروغین حقیقت با ماسک حقیقت چه فراوان شده اند دستت را بدست من بده ،تا تو را به بیکران دنیای خوش طینت درونت ببرم ، تو پیش از آنکه به من تعلق داشته باشی به دنیای خوش سیرت پاک درونت که هدیه الهی است بر وجود نازنینت ، تعلق داری اجازه نمیدهم آدم کوچولوهای این دنیای خاک بر سر ، بر این سیرت پاک دست درازی کنند ، تو به آسمان پاکی و عزت تعلق داری ، ای عزیزترین هدیه الهی بر قلب خسته من یک یک سلولهای بدنم تو را فریاد میزنند و بی تاب دریافت نور قلبت به اعتکاف نشسته اند و نماز عشق را به امید دیدارت افطار میکنند
نقل قول: The one
بعدشم قرار نبود حرف خودمو تحویلم بدی بد جنس.. مخ زدن داریم تا مخزدن.. بعضیها با جماق میزنن تو ملاج ادم که پخش دیوار بشه یعضیهام با پر.. که ادم نفهمه از کجا خورده
جنسش بد بود خوب پس میدادی من تا اونجاییکه یادمه خیلی آروم با پر دو نقطه زدم
عزیزترینم یادم رفت از عکسهای زیبایت تشکر کنم مخصوصا آهنگ زیبای الیسا یه چیزم یادم رفت ای ساحره بزرگ زندگی علی من جادوگر نیستم فقط از زیبایی گفتم و اینکه تو زیبایی زیبایی چشمان قشنگت بزرگترین حس معصومیت درونت را نور افشانی میکرد و برقش مرا کور کرد ، شدم جادوگر به شکرانه این کوری ، چشم باطنم بر جمال معصومیت مظلومت بینا گردید
نقل قول: هاچو هاچو
عمو خان آبجیمه میخوام هیفا صداش کنم تازه اون خودش میدونه من کلمه پاک رو چی میگم بجاش
اولا عمو خان نه علی آقا در ثانی آبجی شما دیگه شده همه چیز ما حالا عیب نداره یه دور بزن
gilas
دست رو من بلند میکنی بی حیاط آپارتمان نشین بــَــــــــــــــــــــــــــــــد
The one
baron jon
مبارک باشه آبجی گلم با آرزوی خوشبختی و سعادت
نغمه
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
ali41
عزیزم جلوه های دروغین حقیقت با ماسک حقیقت چه فراوان شده اند
جنسش بد بود خوب پس میدادی
عزیزترینم یادم رفت از عکسهای زیبایت تشکر کنم
یه چیزم یادم رفت ای ساحره بزرگ زندگی علی
اولا عمو خان نه علی آقا
farzane
وااااااااااااای عالی بوووووووووووووود هیفا جوووووووووونم یکتای بی همتای مهربووووووووووووونم بازم تبریک میگم عاشقیتونو مباااااااااااااااااااارک باشهههههههههههه هیفا جونم عمو جونم عشقتون مبارک باشهههههههههههههههه دوستتون دارم خیلی زیباااااااااااااا بود دوست داشتنی ها
ژنرال
این مدل سیبیل چقدر بهت میاد
mami
هاچو هاچو
اولا عمو علی خودمه دوست دارم بهش بگم عمو خان
ali41
مهدی حس شوخیم امشب گیرپاژ کرده داداش
shaparak64
محسوس یعنی کسی که دارای یک احساس جدید باشد
ali41
shaparak64
آخخخخی عمو خان