میشینم باهاش گریه می کنم های های یا می خندم قاه قاه بستگی به شخصش داره
ولی بی شوخی فکر می کنم به جنسیتم بستگی داره .. یعنی معمولا اقایون دوست دارن تنها باشن ولی خانمها دوست دارن درد دل کنن... امیدوارم دل هیچکس نگیره .. و از اون مهمتر اینکه باعث دلگرفتگی کسی نشم
بقول هیفا جانم بستگی داره گیرش از کجا باشه اگه به فیزیولوژی و پزشکی ربط داره قرص دلدرد یا اسهال یا اگه از یبوست بود مسهل میدیم اگه به امور خانوادگی مربوط بود دخالت نمیکنیم اگه به پروژه های عشقی مربوط بود بگید بره تاپیک منو بخونه دلش باز میشه اگه به بی پولی ، معاش و اقتصاد برگرده محلش نمیدیم خوب میشه خوب این اپیدمی شده اون فکر کرده فقط مشکل خودشه اگه به سایر موارد مربوط بود یه دکتر روانپزشک معرفیش میکنیم دکتر جان کلید پریزتون مبارک
سعی می کنم موقعیتی رو براش فراهم کنم تا حرفاش رو بزنه بعدش اگه کمکی از دستم بربیاد براش انجام میدم اگه هم حرفی نزد اصرار نمیکنم شاید دوست داشته باشه یه مدت تنها باشه
من همیشه گفتم دلی که نگیره دل نیست! خودشو ناراحت نکن، این نیز بگذرد!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من وقتی دلم میگیره دوس دارم حرفهامو به یه دوست بزنم و اونم گوش بده بدون قضاوت کردن مثل این روزا که خیلی دلم گرفته و متقابلا به حرفهای کسی که دلش گرفته بدون قضاوت گوش میدم فقط همین
من وقتی دلم میگیره دوس دارم حرفهامو به یه دوست بزنم و اونم گوش بده بدون قضاوت کردن مثل این روزا که خیلی دلم گرفته و متقابلا به حرفهای کسی که دلش گرفته بدون قضاوت گوش میدم فقط همین
کسی که دلش گرفته دلش نمیخواد که دلداریش بدی حداقل اول دلش میخواد که به حرفش گوش کنی بعد اگه خواست کمکش کنی شنونده بودن برای کسی که دلش گرفته بهترین کاره چون صحبت کردن از چیزی که باعث دلگیری شده خیلی آدمو سبک میکنه
Holtek
ممنون از عليرضا كه اين بخش رو ايجاد كردن
و اما سوال:
اگه يكي دلش به هر دليلي گرفته باشه شما براش چيكار ميكنين ؟
1- دلداريش ميدين
2- محلش نميذارين
3- هي سوال پيچش ميكنين
.
.
.
خب حالا بگيد شما براش چيكار مي كنيد؟
The one
ولی بی شوخی فکر می کنم به جنسیتم بستگی داره .. یعنی معمولا اقایون دوست دارن تنها باشن ولی خانمها دوست دارن درد دل کنن... امیدوارم دل هیچکس نگیره .. و از اون مهمتر اینکه باعث دلگرفتگی کسی نشم
ماهی
فکر کنم من سوال پیچش کردم
gilas
یه چیزی میدم بهش بخوره گرفتگیش رد بشه
نمایش یا پنهان متن
ببخشید الان جدی بودنم نمیاد خوووبمیبینی که فعلا در حال▧ تصویر در دسترس نیست بسر میبرم
دلشاد
garfild
بعضیا میشه دل داری داد ولی نه بعضی را باید تو حال خودشون رها کرد
ژنرال
شما کی در حالت ذوق مرگ به سر نمیبری
carlos
هاچو هاچو
من فقط به حرفاش گوش میدم
gilas
حدود 1 ماه پیش
ali41
اگه به فیزیولوژی و پزشکی ربط داره قرص دلدرد یا اسهال
اگه به امور خانوادگی مربوط بود دخالت نمیکنیم
اگه به پروژه های عشقی مربوط بود بگید بره تاپیک منو بخونه دلش باز میشه
اگه به بی پولی ، معاش و اقتصاد برگرده محلش نمیدیم خوب میشه خوب این اپیدمی شده اون فکر کرده فقط مشکل خودشه
اگه به سایر موارد مربوط بود یه دکتر روانپزشک معرفیش میکنیم
دکتر جان کلید پریزتون مبارک
baron jon
اگه هم حرفی نزد اصرار نمیکنم شاید دوست داشته باشه یه مدت تنها باشه
بچه مثبت
خودشو ناراحت نکن، این نیز بگذرد!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sotude
arash52
چرا به جنسيت تو بستگي داره ؟ درثاني مگه جنسيتت مشخص نيست ؟
Dr.GSM,
سعي مي كنم خيلي پيله نكنم بهش ؛ خودش اگه صلاح دونست ميگه و اگه كاري از دستم براومد براش انجام ميدم
KuRoSh
بستگی به موقعیت گزینه ها فرق می کنه
و تا جایی که کمکی از دستم براش بر بیاد انجام میدم تا رازیش کنم که از دل گرفتگی در بیاد
mami
mojde
نغمه
عزیزمی
نغمه
شنونده بودن برای کسی که دلش گرفته بهترین کاره چون صحبت کردن از چیزی که باعث دلگیری شده خیلی آدمو سبک میکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→