اگه يكي دلش به هر دليلي گرفته باشه شما براش چيكار ميكنين ؟
نمایش یا پنهان متنبا تُلمبه براش بازش میکنم.... نازش میکنم.. بوووسش میکنم.. با هم میبرمش صفا سیتی.. موزیک زنده ایی.. نوشیدنی... در نهایت میزارم توو حال خودش تا خسته شه.. بعد اون باید بیاد نازکِشی..
من یکی از بدترین گزینه ها برای دلداریم چون هیچوقت نمی تونم باب میل طرف حرف بزنم و همیشه نظر خودم رو در مورد آدما می گم که البته برای اکثر آدما تلخه، احتمالأ اول سئوال پیچش می کنم و بعد تو جوابها یه چیزی پیدا می کنم که طرف رو نقد کنم و در آخر گلاویز می شیم.
من یکی از بدترین گزینه ها برای دلداریم چون هیچوقت نمی تونم باب میل طرف حرف بزنم و همیشه نظر خودم رو در مورد آدما می گم که البته برای اکثر آدما تلخه، احتمالأ اول سئوال پیچش می کنم و بعد تو جوابها یه چیزی پیدا می کنم که طرف رو نقد کنم و در آخر گلاویز می شیم.
Ahora Quien
Kishe Mehr
farzane
The one
Kishe Mehr,
کوفته پلو با خورش مرض و اندکی زهر انار برای دسر...این تقدیم به دوستان شوخ بود
و اما پاسخ دوستان به ظاهر جدی من اینه که من زنم ولی نامرد نیستم امیدوارم جوابتونو ګرفته باشید
Holtek
چند روزي طول ميكشه تا اين دل لامصب باز بشه ، لوله باز كن با پمپ و فنر و اسيد هم كار ساز نيست
Aramesh
نمایش یا پنهان متن
با تُلمبه براش بازش میکنم....نازش میکنم..
موزیک زنده ایی.. نوشیدنی...
در نهایت میزارم توو حال خودش تا خسته شه..
بعد اون باید بیاد نازکِشی..
Holtek
موزیک زنده ایی.. نوشیدنی... 1130 1126 1113 342 200 718 526
806
وااي كه تو چقده خوبي
301
بعد اون باید بیاد نازکِشی..607
دیااکو
Aramesh
حالا که اینطوری شد صفا سیتی شو بیشتر میکنیم..
همین بلاهایی که سر ما میاری...
نمایش یا پنهان متن
Holtek
مرسي ديااكو !!!!!!
مرسي خواهر مهربان
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→