با به من بگو چراااااااااای امروز در خدمت شما عزیزان هستم و جواب بهترین/ترینها هم با مثبت مواجه خواهند شد
هفته پیش در ستاد انتخابات یکی از کاندیدای مجلس بودم و دو نفری داشتیم برای تبلیغات برنامه ریزی میکردیم. یکی از برورشورها رو که توضیح میداد گفت که این رو فقط باید بدیم به افراد متدین!!!! اگه وقت تنگ نبود سر بحث رو باز میکردم و حسابی بحث میکردیم. میخواستم بپرسم که میزان و کلا متدین بودن بودن افراد رو چه کسی تعیین میکنه؟ با چه معیارهایی مشخص میکنه؟ مگه حضرت عیسی (ع) نبودند که گفتند هر کسی که در عمرش گناه نکرده این زن رو سنگسار بکنه؟ به قول شاعر ، اگر قرار است که مست گیرند، هر آنچه در شهر هست گیرند! البته این بنده خدا هم ادم کم سواد و عامی نبود. دکترای الکترونیک بودند و ایضأ معاون وزیر! همین اقایونی رو که به قول خودشون از متدینین هستند رو سراغ دارم که چه ظلمهایی رو علنی و غیرعلنی به مردم روا نمی دارند و چه افرادی رو سراغ دارم که در عمرشون آزارشون به مورچه هم نرسیده ولی از دید این افراد غیر متدین هستند! حالا در صورت امکان ممنون میشم نظر شما دوستان گل رو هم بدونم
اين از فرط جهل و منيت ماست كه خودمونو مومن و نزديك به خدا ميدونيم و فكر ميكنيم ما ميتونيم مثل يه ميزان و الگو باشيم در صورتيكه مومن اين صفت رو نداره .مومن و متدين واقعي اول انسانه و حق و ناحق نميكنه.دلي رو نميشكنه و حقي رو ضايع نميكنه بعد رابطه عاشقانشو با خدا ميسازه. كاش انسان باشيم و انسانيت داشته باشيمو لايق اشرف خلق بودن
میخواستم بپرسم که میزان و کلا متدین بودن بودن افراد رو چه کسی تعیین میکنه؟ با چه معیارهایی مشخص میکنه؟
ای گفتی.... جند روز پیش تو دانشگاه پیه اعلامی رو رو دیوار خوندم که نوشته بود از طرف یه خانم که: به یک هم خانه ای نیاز دارم و متدین و ..... ..... بعد آخرش هم نوشته بود ترجیحا چادری وای نمیدونید وقتی خوندمش چقدر عصبی شدم؟؟ من خودم چادر میزنم خیلی هم با حجابم... ولی اصلان این حرفو که میزان اعتقاد و .... کسی رو از روی چادر یا چیزهای ظاهری مشخص کنن قبول ندارم به هیچ وجه الان که یادم افتاده دوباره عصبی شدم نیتونم حرفی دیگه بزنم...بعد میام ادامه بحثمو میدم
كاش انسان باشيم و انسانيت داشته باشيمو لايق اشرف خلق بودن
انسانی که قرار بود اشرف مخلوقات بشه گاهی دست خیلی چیزا رو از پشت بسته
نقل قول: arash52
منظورش يه تيپ خاص از افراد بودن كه خودتم ميدوني ، اين سوالا چيه؟
اون که اره مهندس ، ولی کاش میشد درجه و میزان این خط کشی که همه رو با خط کش خودش اندازه میگیره رو بدونم
نقل قول: ژنرال
برای دور دوم انتخابات، واسه محسن مکارم تبلیغ نکن
راستش واسه کسی که تبلیغ نمیکنم ولی اگه قرار باشه واسه یکی تبلیغ کنم همین محسن رو به نمایندگی از میرزا محسن تبلیغ میکنم اون یکی رو قبلا براش تبلیغ کرده بودم هیچ مالی نبود
نقل قول: Aramesh
وای.. وای... وای.. وای... وااااااای... 368
خب دیگه چه خبر آبجی آرامشی؟ zrnznn, اره واقعا.. گاهی برخی از افراد کارهایی میکنن که ادم از دین داشتن خودش پشیمون میشه!
نقل قول: mami
والا سوادم به اين حرفا قد نميده چون مطلب يه نمه بوي سياسي ميده
امام مامی ، تاپیک ما را میخواهی سیاسی جلوه بدهی؟
نقل قول: mz56mz
والو كاكو كلا با كلمه متدين مخالفم
ولی من کلا همه جوره باهات موافقم
نقل قول: دیااکو
به قــــــمارخــــــانه رفــتـم، همـه پاکـباز ديدم چو به صــــــومــــعه رسيـدم همه زاهد ريايي
چون شعور کم افراد تدین مسخره ای رو به وجود آورده که اگه بد نباشه، میتونیم اسمش رو فرقه ی سی یاسیون متدین یا تدین سی یاسی گذاشت کسانی که فقط جانماز آب میکشن، به کثیف ترین وجه ممکن
Kishe Mehr
هفته پیش در ستاد انتخابات یکی از کاندیدای مجلس بودم و دو نفری داشتیم برای تبلیغات برنامه ریزی میکردیم. یکی از برورشورها رو که توضیح میداد گفت که این رو فقط باید بدیم به افراد متدین!!!! اگه وقت تنگ نبود سر بحث رو باز میکردم و حسابی بحث میکردیم.
میخواستم بپرسم که میزان و کلا متدین بودن بودن افراد رو چه کسی تعیین میکنه؟ با چه معیارهایی مشخص میکنه؟ مگه حضرت عیسی (ع) نبودند که گفتند هر کسی که در عمرش گناه نکرده این زن رو سنگسار بکنه؟ به قول شاعر ، اگر قرار است که مست گیرند، هر آنچه در شهر هست گیرند!
البته این بنده خدا هم ادم کم سواد و عامی نبود. دکترای الکترونیک بودند و ایضأ معاون وزیر!
همین اقایونی رو که به قول خودشون از متدینین هستند رو سراغ دارم که چه ظلمهایی رو علنی و غیرعلنی به مردم روا نمی دارند و چه افرادی رو سراغ دارم که در عمرشون آزارشون به مورچه هم نرسیده ولی از دید این افراد غیر متدین هستند!
حالا در صورت امکان ممنون میشم نظر شما دوستان گل رو هم بدونم
mojde
كاش انسان باشيم و انسانيت داشته باشيمو لايق اشرف خلق بودن
مرسي آقاي كيش مهر عزيز
arash52
منظورش يه تيپ خاص از افراد بودن كه خودتم ميدوني ، اين سوالا چيه؟
دلشاد
ژنرال
واااااااااااااااااااااااای
Aramesh
وای.. وای... وای.. وای... وااااااای...
zrnznn
ای گفتی....
جند روز پیش تو دانشگاه پیه اعلامی رو رو دیوار خوندم که نوشته بود از طرف یه خانم که: به یک هم خانه ای نیاز دارم و متدین و .....
..... بعد آخرش هم نوشته بود ترجیحا چادری
من خودم چادر میزنم خیلی هم با حجابم... ولی اصلان این حرفو که میزان اعتقاد و .... کسی رو از روی چادر یا چیزهای ظاهری مشخص کنن قبول ندارم به هیچ وجه
الان که یادم افتاده دوباره عصبی شدم نیتونم حرفی دیگه بزنم...بعد میام ادامه بحثمو میدم
mami
mz56mz
دیااکو
KuRoSh
وااااااای
Kishe Mehr
انسانی که قرار بود اشرف مخلوقات بشه گاهی دست خیلی چیزا رو از پشت بسته
اون که اره مهندس ، ولی کاش میشد درجه و میزان این خط کشی که همه رو با خط کش خودش اندازه میگیره رو بدونم
راستش واسه کسی که تبلیغ نمیکنم ولی اگه قرار باشه واسه یکی تبلیغ کنم همین محسن رو به نمایندگی از میرزا محسن تبلیغ میکنم
zrnznn,
امام مامی ، تاپیک ما را میخواهی سیاسی جلوه بدهی؟
ولی من کلا همه جوره باهات موافقم
الا ای پیر فرزانه مکن ترکم ز میخانه
ولی چرا تونستی بگی وااااااااااااای؟
Galexy
shaparak64
کسانی که فقط جانماز آب میکشن، به کثیف ترین وجه ممکن
roze sorkh
خب خیلیا به اسم دین این روزا نون می خورن
هاچو هاچو
kamal313
Kishe Mehr
یره چرا تاپیک بسته مو باز میکنی؟