₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » من ايستاده ام
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

من ايستاده ام

425 بازدید، 37 پست، نویسنده: mojde

• mojde

تصویر در دسترس نیست

من زنم ...آري من زنم ايستاده در مسير باد كه نوزد بر گونه هاي گل گلدان زندگيم،‌كه نبارد برف سنگيني بر سقفي كه بنا كردم
    كه امن باشد گلم در آغوشم. بادها ميوزند؛ و از هر سو به سوي من و گلم هجوم مي آورند اما ديگر جنسشان را ميشناسم
    ميخواهند هر انچه را ميبينند با خود ببرند. ميخواهند قلبم را بربايند و عقلم را نيز اما مي ايستم ، سر خم نميكنم با احساسات پوچ
    و خستگيها ميجنگم و چه رها ميشوم هنگامي كه بادها در برابر ايستادگيم ميايستند و خورشيد آرامش از پس ابرهاي به هم تنيده
    احساس بر ميآيند. هيچگاه حسادتي تكيه گاهم را نميلرزاند و هيچ كينه اي آسمان دلم را ابري نميكند تا زماني كه من هستم و گلم ايستاده ام.
    تعاريفم از دنيا شاعرانست من شاعرم من قافيه حافظ و مولانا را ميفهمم من بغض قافيه را ميدانم.
    فروشي نيستم اما نميگذارم بفهمند بگذار همه چيز را بگذارند بر فروشي بودن من و قيمت داشتن مهرم اما اين همه من نيست
    من مهرم را نگرفته ام و نميگيرم از كسي كه مهري بر او دارم يا داشتم. اما ميايستم و نظاره ميكنم.واي آرامش چقدر عاليست. من طعم شيرين بله گفتن به بادها را مي دانم اما چنديست كه زهر نه گفتن را ميچشم و لذت ميبرم از سبكي از سبكبالي از آرامش.
    محبت و مهرباني را به هر نسيمي هديه ميكنم اما حقارت را نميپذيرم كه حقير نيستم من از نسل صنوبرم.
    من ...................نه ...............ما ايستاده ايم دوست بوفي من
    ]

• gilas

خاله جووووووووووووونم 1024

نمایش یا پنهان متنامروز تو این تاپیکا چیزای خوندم که از خودمون بدم اومد
    پشت خنده ها و عززیم گفتنا چقدر راحت همدیگرو له میکنیم چقدر راحت تحقیر میکنیم
    چقدر راحت فحش میدیم :2:
    نمیخوام حرفم توهین به کسی باشه اما خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که سوار تاپم بشم ( 312) بهتره تا بیام با نیش و کناه حرف بزنم نمیگم منظورم به کسی نیست
    چرا منظورم به همه است داریم خودخواه میشیم و حواسمون نیست به دوستیای قشنگمون :2:  

نمایش یا پنهان متننمیدونم چرا اینارو گفتم اونم اینجا اما گفتم دیگه :9:
    فقط دبام نکینید که من گیلاسی بیش نیستم 823

• Holtek

نقل قول: mojde
    من ايستاده ام

مرسي مژه ، مثل هميشه عالي بود :110:

• هاچو هاچو

آفرین به استقامتت مژده خانوم،خیلی خوب بود 533

.واي آرامش چقدر عاليست

خیلییییییییییی خوبه آبجی آرامش 806
    من ايستاده ام

بفرمایید بشینید خواهش میکنم :56:

• دلشاد

مرسی مژده عزیز

• mami

من ايستاده ام

بشيني بيشتر دوام مياري از ما گفتن:1:

• mz56mz

خاله جون الهى مثل كوه استوار , مانند خورشيد تابان و مانند دريا بزرگ باشى :6:

• دیااکو

چقدر نثرت قشنگه.
    من طعم شيرين بله گفتن به بادها را مي دانم اما چنديست كه زهر نه گفتن را ميچشم و لذت ميبرم از سبكي از سبكبالي از آرامش.

محبت و مهرباني را به هر نسيمي هديه ميكنم اما حقارت را نميپذيرم كه حقير نيستم من از نسل صنوبرم.

صنوبر شاید در برابر باد خم بشه ولی نمی شکنه و این انعطاف در عین صلابته که باعث دوامش میشه.

• Kishe Mehr

مژده خانم همیشه هم نه گفتن تلخ نیست، گاهی شیرین تر از عسله... ......

به قول شاعر که ضرب المثلش میگه : باد اورده را باد میبره...

متن زیبایی بود :65: اگه از خودتون بود تبریک میکم اگرم نبود بازم تبریک میگم بابت انتخاب این متن :39:

راستی چرا ورژن موبایل سایت ریخته بهم؟ :22:

• Aramesh

خیلـ....ـی زیبا بود... امیدوارم بر آسمون قلبت هیچ ابری سایه نندازه.. :11:

• Aramesh

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلییییییییییی خوبه آبجی آرامش 806

:83:
    حالا دیدم پُستتو.. :98: 806
    نمایش یا پنهان متن :10: 822

• The one

خواهر خوبم با تشکر از متن زیبات.. امیدوارم همیشه بتونی با شجاعت بهترین انتخاب رو داشته باشی و بعدها پشیمون نشی... مثل همیشه برات آرزوی بهترینها رو دارم :8:

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: gilas
    مروز تو این تاپیکا چیزای خوندم که از خودمون بدم اومد
    پشت خنده ها و عززیم گفتنا چقدر راحت همدیگرو له میکنیم چقدر راحت تحقیر میکنیم
    چقدر راحت فحش میدیم
    نمیخوام حرفم توهین به کسی باشه اما خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که سوار تاپم بشم ( ) بهتره تا بیام با نیش و کناه حرف بزنم نمیگم منظورم به کسی نیست
    چرا منظورم به همه است داریم خودخواه میشیم و حواسمون نیست به دوستیای قشنگمون  

متاسفانه موافقم گیلی جان :11: .. بگذریم .. ولی یه چیز برام جالبه .. چرا همونهایی که یک روز ما رو طرد کردن .. امروز غمگینتر از مان... به هر حال امیدوارم تاپیک آخرم خط صلحی بین گذشته و آینده باشه یک آرامش تقدیم یه خودم و کسانیکه شاید بتونن آرامش بخش باشن... :24:

• hadi04

عالی بود ممنون مژده جان بسیار زیبا بود :46:
    ماهم کنارتون ایستادیم تا آخر تا آخرین قطره ی خون :10:

• toranj

حرف نداشت گلم..20 1153

• ماهی

اما حقارت را نميپذيرم كه حقير نيستم من از نسل صنوبرم.

خیلی زیبا بود مژده جون.. 447

• KuRoSh

عالی بود مژده جون واقعان چیزی نمی تونم بگم از زیبایی این متن :39:

آبجی گیلاسی حرفهات خیلی قشنگه مثل خودت حرف هایی رو میزنی که ته دل خیلی از ما ها هست :39:

• baron jon

مرسی مژده جان خیلی دلنشین بود مثل همیشه :90: دستت درد نکنه

• Galexy

من ايستاده ام

منم واستادم ببین---------> 262

شرمنده ام ها ولی حوصله ندارم حرف جدی بزنم وگرنه متن زیبایی بود و کلی حرف میشه زد براش:46:

• shaparak64

حقارت را نميپذيرم كه حقير نيستم من از نسل صنوبرم

فدات بشم که گل گفتی :39:
    خیلی خوشم اومد :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: