ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
من زنم ...آري من زنم ايستاده در مسير باد كه نوزد بر گونه هاي گل گلدان زندگيم،كه نبارد برف سنگيني بر سقفي كه بنا كردم
كه امن باشد گلم در آغوشم. بادها ميوزند؛ و از هر سو به سوي من و گلم هجوم مي آورند اما ديگر جنسشان را ميشناسم
ميخواهند هر انچه را ميبينند با خود ببرند. ميخواهند قلبم را بربايند و عقلم را نيز اما مي ايستم ، سر خم نميكنم با احساسات پوچ
و خستگيها ميجنگم و چه رها ميشوم هنگامي كه بادها در برابر ايستادگيم ميايستند و خورشيد آرامش از پس ابرهاي به هم تنيده
احساس بر ميآيند. هيچگاه حسادتي تكيه گاهم را نميلرزاند و هيچ كينه اي آسمان دلم را ابري نميكند تا زماني كه من هستم و گلم ايستاده ام.
تعاريفم از دنيا شاعرانست من شاعرم من قافيه حافظ و مولانا را ميفهمم من بغض قافيه را ميدانم.
فروشي نيستم اما نميگذارم بفهمند بگذار همه چيز را بگذارند بر فروشي بودن من و قيمت داشتن مهرم اما اين همه من نيست
من مهرم را نگرفته ام و نميگيرم از كسي كه مهري بر او دارم يا داشتم. اما ميايستم و نظاره ميكنم.واي آرامش چقدر عاليست. من طعم شيرين بله گفتن به بادها را مي دانم اما چنديست كه زهر نه گفتن را ميچشم و لذت ميبرم از سبكي از سبكبالي از آرامش.
محبت و مهرباني را به هر نسيمي هديه ميكنم اما حقارت را نميپذيرم كه حقير نيستم من از نسل صنوبرم.
من ...................نه ...............ما ايستاده ايم دوست بوفي من
]
gilas
نمایش یا پنهان متن
امروز تو این تاپیکا چیزای خوندم که از خودمون بدم اومدپشت خنده ها و عززیم گفتنا چقدر راحت همدیگرو له میکنیم چقدر راحت تحقیر میکنیم
چقدر راحت فحش میدیم
نمیخوام حرفم توهین به کسی باشه اما خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که سوار تاپم بشم (
چرا منظورم به همه است داریم خودخواه میشیم و حواسمون نیست به دوستیای قشنگمون
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم چرا اینارو گفتم اونم اینجا اما گفتم دیگهفقط دبام نکینید که من گیلاسی بیش نیستم
Holtek
مرسي مژه ، مثل هميشه عالي بود
هاچو هاچو
خیلییییییییییی خوبه آبجی آرامش
بفرمایید بشینید خواهش میکنم
دلشاد
mami
بشيني بيشتر دوام مياري از ما گفتن
mz56mz
دیااکو
صنوبر شاید در برابر باد خم بشه ولی نمی شکنه و این انعطاف در عین صلابته که باعث دوامش میشه.
Kishe Mehr
به قول شاعر که ضرب المثلش میگه : باد اورده را باد میبره...
متن زیبایی بود
راستی چرا ورژن موبایل سایت ریخته بهم؟
Aramesh
garfild
Aramesh
حالا دیدم پُستتو..
نمایش یا پنهان متن
The one
نمایش یا پنهان متن
پشت خنده ها و عززیم گفتنا چقدر راحت همدیگرو له میکنیم چقدر راحت تحقیر میکنیم
چقدر راحت فحش میدیم
نمیخوام حرفم توهین به کسی باشه اما خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که سوار تاپم بشم ( ) بهتره تا بیام با نیش و کناه حرف بزنم نمیگم منظورم به کسی نیست
چرا منظورم به همه است داریم خودخواه میشیم و حواسمون نیست به دوستیای قشنگمون
متاسفانه موافقم گیلی جان
hadi04
ماهم کنارتون ایستادیم تا آخر تا آخرین قطره ی خون
toranj
ماهی
خیلی زیبا بود مژده جون..
KuRoSh
آبجی گیلاسی حرفهات خیلی قشنگه مثل خودت حرف هایی رو میزنی که ته دل خیلی از ما ها هست
baron jon
Galexy
منم واستادم ببین--------->
شرمنده ام ها ولی حوصله ندارم حرف جدی بزنم وگرنه متن زیبایی بود و کلی حرف میشه زد براش
shaparak64
فدات بشم که گل گفتی
خیلی خوشم اومد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→