این چند روزه اتفاقات زیادی پیش اومد که برام خوشایند و ناخوشایند بود...
حیلی حرفها تو دلمه که نمیتونم بگم..با اینحال از یه چیز مطمئنم که ما برای وصل کردنم آمدیم نی برای فصل کردن آمدیم..
من اومده بودم که بخندم، با دوستام شاد باشم ..
مگه تو زندگی حقیقیمون به اندازه ی کافی زجر نمیکشیم!! دیگه چرا باید اینجا هم کوله بار غممون رو با خودمون امانت بیاریم.
تمام خواسته ی من اینه که نرمال باشم نه یه قربانی ..
یه قربانی که بخواد همش از درد عشق بگه، زندگی رو نه تنها به خودش بلکه به اطرافیان و از همه مهمتر معشوقش سیاه می کنه...بیمار که نیستم!!
میخوام شاد زندگی کنم تو هم شاد زندگی کنی..
نمیدونم حرف در این مورد زیاد شد ولی یک قاعده در زندگی هست که آدم دیوانه به درد زندگی نمیخوره..
و کسیکه نتونه خودشو دوست داشته باشه و زندگی معمولی داشته باشه از نظر من و همه ی تعاریف انسانی ، شخص طبیعی نیست و این شخص غیر طبیعی که حتی به دردخودش هم نمیخوره نمیتونه برای کسی مفید باشه.
.و یک عاشق دلسوخته ی مادام العمر کمتر از دیوانه نیست..
مجنون تعبیر زیباش بود در یک قصه ی پر غصه ای که فقط یه داستان شبه..
همون شبی که خسته از یک روز طولانی میای خونه و میخوای کسی در کنارت باشه که بتونی روش حساب کنی ..
عاقل باشه منطقی رفتار کنه و از تو شادترین بسازه.. کاری که یک مجنون همیشه فغان زده نمیتونه از پسش بربیاد ...
من دوست دارم از زندگیم لذت ببرم گناه که نکردم...از نظر من عشق زیباست و غیر قابل شماره بندی..
زندانی و منحصر به فرد کسی نیست که بهش شماره بزنیم... جسم بی جان هم نیست که محصورش کنیم ...
عشق آزاده ... و باعث آزادی روح و روانمون میشه..از صمیم قلبم دوست دارم که همه ی عزیزانم این احساس پاک رو تجربه کنند ...
چون دوستتون دارم و دوست دارم که مثل سابق با هم بگیم و بخندیم .. شیطونی کنیم ..
تو غم و شادی هم شریک باشیم و حتی یک نصف شکلک رو هم از هم دریغ نکنیم ..
من میخوام زندگی کنم.. ولی وقتی دوستم غمگین باشه خلا زندگیم با بزرگترین احساس خوشبختی هم پر نمیشه..
اجازه بده که روزنه هایی برای نفس کشیدن هم باشیم نه خلایی برای نابودی تدریجی.. که روزگار خودش از عهده ی این ناخواندگی بر میاد...بگذار شاد باشیم ..
با هم و در کنار هم ..همینجا اگه کسی رو با گفته ای خواسته یا ناخواسته رنجوندم عذر میخوام ..
و اگر قابل بدونید خوشبختی رو با یک دعای قلبی بهتون وعده می کنم... اجازه میدی؟
نمایش یا پنهان متن It's been the longest winter without you I didnt know where to turn to See somehow I cant forget you After all that we've been through
go in, come in thought i heard a knock who's there? no one thinking that i deserved it now i realize that i really didnt know you didnt notice, you mean everything quickly im learning, to love again all i know is, imma be ok
thought i couldnt live without you its gonna hurt when it heals to it'll all get better in time eventhough i really love you im gonna smile cause i deserve to it'll all get better in time
how could i turn on the tv without something there to remind me was it all that easy to just put aside your feelings
if im dreaming dont wanna let, hurt my feelings
but thats the path, i believe in and i know that, time will heal it you didnt notice, you mean everything quickly im learning, to love again all i know is, imma be ok
thought i couldnt live without you its gonna hurt when it heals to it'll all get better in time eventhough i really love you im gonna smile cause i deserve to it'll all get better in time
since theres no more you and me its time i let you go so i can be free and live my life how it should be no matter how hard it is ill be fine without you yes i will
نمایش یا پنهان متن Someone once told me that you have to choose What you win or lose You can’t have everything
Don’t you take chances You might feel the pain Don’t you love in vain ’cause love won’t set you free
I can’t stand by the side And watch this life pass me by So unhappy But safe as could be
So what if it hurts me? So what it I break down? So what if this world just throws me off the edge, My feet run out of ground I gotta find my place I wanna hear my sound Don’t care about all the pain in front of me I just trying to be happy I just wanna be happy, yeah
Holding on tightly just can’t let go just trying to play my role slowly disappear
But all these days They feel like they’re they’re same Just different faces different place Get me out of here
I can’t stand by the side Ooh, no And watch this life pass me by Pass me by
So what if it hurts me? So what if i break down? So what if this world just throws me off the edge? my feet run out of ground I gotta find my place I wanna hear my sound don’t care about all the pain in front of me I’m just trying to be happy
Oh, happy Oh
So any turns that I can't see Like I'm a stranger on this road But don't say victim Don't say anything
So what if it hurts me? So what if I break down? So what if this world just throws me off the edge? My feet run out of ground I gotta find my place I wanna hear my sound Don’t care about all the pain in front of me I just wanna be happy Happy I just wanna be Oh I just wanna be Happy.
منم دوست دارم همه باهم شاد باشیم. برم ببینم آقاجون آرش کجا رفته! بیارمش اینجا شادی کنیم با هم. یالا یالا رقص و شادی. یالا یالا رقص شادی. شادی شادی رقص و شادی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نهایت آرزوی من شاد بودن همه انسانهاست و اگه کسی بابت اینکه من دچار احساس شدم و احیانا از من دلخور شد معذرت میخوام هرچند خدا را گواه میگیرم احساس من ربطی به کسی نداشت و شاید انفعال من در مقابل برخی از دوستان کمی افراطی بود .... همه بیاین شاد باشیم و کدورتو به تاریخ بسپریم .... هیفای عزیزم مرسی من باهاتم
آواتار منو ببینید ، مدتهاست که شاد و بشاش هستش، فکر کردین واقعا همینطوره؟ خنده هام ، شوخی هام ، سر به سر گذاشتنام از سر خوشی و شادیه؟ نه! ولی میخوام سعی کنم اینجا شاد باشم و شادی انتقال بدم، بتونم دوستامو شاد ببینم ، نه غمگین امیدوارم اینجا نشه خونه ی دوممون برای حرص و جوش و غم و غصه پس شادی شادی رقص و شادی
من که پایه ام اساس خدا انشااله دل همرو شاد کنه مرسی آبجی که انقدر با محبتی و شادی رو فقط واسه خودت نمیخوای نمایش یا پنهان متنچند ساعت پیش کلی اشک ریختم ولی همیشه تو زندگیم لبخندمو خدا ازم نگرفته
یه دوست باید باعث شادی دوستش بشه ولی راههای رسیدن به شادی چیه؟ آیا اگه من دلقک بازی در بیارم و دوستام رو بخندونم اونا رو شاد کردم؟ مطمئنأ اینم یه جورشه و خیلی هم خوبه ولی همیشکی نیست و خسته کننده میشه و در نهایت تعالی دهنده نیست. من فکر می کنم همون طوری که دوست وظیفه داره دوستش رو شاد کنه بعضی وقتها هم وظیفه داره دملهای چرکین دوستش رو تیغ بزنه تا عفونت خارج بشه و دملهای خودش رو بسپاره به تیغ دوستش، شاید تو این طور مواقعی بوی عفونت فضا رو بگیره ولی نتیجش سلامت و تعالیه. من خیلی وقت پیشها یه همخونه داشتم (پسر، ) که دو سال تو یه خونه با هم زندگی کردیم، زندگی بدی نبود و هر کی استقلال خودش رو داشت ولی شرایطی برای من پیش اومد که صلاح دونستم تنها باشم و شرایط رو براش توضیح دادم و اونم ظاهرأ قبول کرد، من یه خونه جدید گرفتم و یکی از دوستان مشترکمون اومد تو خونه قدیمی با دوستم هم خونه شد. ولی ظاهرأ اون دوستمون از جدا شدن من رنجیده بود و هر وقت من می رفتم پیش اونا طوری وانمود می کرد که انگار قبلأ زندونی بوده و الان داره طعم زندگی رو می چشه و این رفتار رو پیش همه دوستای مشترکمون داشت، گرچه پیشنهاد جدایی از طرف من بود ولی این رفتار واقعأ اذیتم می کرد و برام توهین آمیز بود به طوری که رابطه ما بعد از مدتی کاملأ قطع شد. من نه از شادی اونا و نه از رضایتشون از با هم بودن ناراحت نبودم فقط از تظاهرهایی که بوی توهین به من رو در جمع داشت ناراحت بودم. اگه برای هم احترام قائلیم باید بیشتر مواظب احساسات هم باشیم.
The one
این چند روزه اتفاقات زیادی پیش اومد که برام خوشایند و ناخوشایند بود...
حیلی حرفها تو دلمه که نمیتونم بگم..با اینحال از یه چیز مطمئنم که ما برای وصل کردنم آمدیم نی برای فصل کردن آمدیم..
من اومده بودم که بخندم، با دوستام شاد باشم ..
مگه تو زندگی حقیقیمون به اندازه ی کافی زجر نمیکشیم!! دیگه چرا باید اینجا هم کوله بار غممون رو با خودمون امانت بیاریم.
تمام خواسته ی من اینه که نرمال باشم نه یه قربانی ..
یه قربانی که بخواد همش از درد عشق بگه، زندگی رو نه تنها به خودش بلکه به اطرافیان و از همه مهمتر معشوقش سیاه می کنه...بیمار که نیستم!!
میخوام شاد زندگی کنم تو هم شاد زندگی کنی..
نمیدونم حرف در این مورد زیاد شد ولی یک قاعده در زندگی هست که آدم دیوانه به درد زندگی نمیخوره..
و کسیکه نتونه خودشو دوست داشته باشه و زندگی معمولی داشته باشه از نظر من و همه ی تعاریف انسانی ، شخص طبیعی نیست و این شخص غیر طبیعی که حتی به دردخودش هم نمیخوره نمیتونه برای کسی مفید باشه.
.و یک عاشق دلسوخته ی مادام العمر کمتر از دیوانه نیست..
مجنون تعبیر زیباش بود در یک قصه ی پر غصه ای که فقط یه داستان شبه..
همون شبی که خسته از یک روز طولانی میای خونه و میخوای کسی در کنارت باشه که بتونی روش حساب کنی ..
عاقل باشه منطقی رفتار کنه و از تو شادترین بسازه.. کاری که یک مجنون همیشه فغان زده نمیتونه از پسش بربیاد ...
من دوست دارم از زندگیم لذت ببرم گناه که نکردم...از نظر من عشق زیباست و غیر قابل شماره بندی..
زندانی و منحصر به فرد کسی نیست که بهش شماره بزنیم... جسم بی جان هم نیست که محصورش کنیم ...
عشق آزاده ... و باعث آزادی روح و روانمون میشه..از صمیم قلبم دوست دارم که همه ی عزیزانم این احساس پاک رو تجربه کنند ...
چون دوستتون دارم و دوست دارم که مثل سابق با هم بگیم و بخندیم .. شیطونی کنیم ..
تو غم و شادی هم شریک باشیم و حتی یک نصف شکلک رو هم از هم دریغ نکنیم ..
من میخوام زندگی کنم.. ولی وقتی دوستم غمگین باشه خلا زندگیم با بزرگترین احساس خوشبختی هم پر نمیشه..
اجازه بده که روزنه هایی برای نفس کشیدن هم باشیم نه خلایی برای نابودی تدریجی.. که روزگار خودش از عهده ی این ناخواندگی بر میاد...بگذار شاد باشیم ..
با هم و در کنار هم ..همینجا اگه کسی رو با گفته ای خواسته یا ناخواسته رنجوندم عذر میخوام ..
و اگر قابل بدونید خوشبختی رو با یک دعای قلبی بهتون وعده می کنم...
اجازه میدی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Leona Lewis - Better In Time
نمایش یا پنهان متن
It's been the longest winter without you
I didnt know where to turn to
See somehow I cant forget you
After all that we've been through
go in, come in
thought i heard a knock
who's there? no one
thinking that i deserved it
now i realize that i really didnt know
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok
thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
how could i turn on the tv
without something there to remind me
was it all that easy
to just put aside your feelings
if im dreaming
dont wanna let, hurt my feelings
but thats the path, i believe in
and i know that, time will heal it
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok
since theres no more you and me
its time i let you go so i can be free
and live my life how it should be
no matter how hard it is ill be fine without you
yes i will
نمایش یا پنهان متن
Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can’t have everything
Don’t you take chances
You might feel the pain
Don’t you love in vain
’cause love won’t set you free
I can’t stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be
So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just trying to be happy
I just wanna be happy, yeah
Holding on tightly
just can’t let go
just trying to play my role
slowly disappear
But all these days
They feel like they’re they’re same
Just different faces
different place
Get me out of here
I can’t stand by the side
Ooh, no
And watch this life pass me by
Pass me by
So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge?
my feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
don’t care about all the pain in front of me
I’m just trying to be happy
Oh, happy
Oh
So any turns that I can't see
Like I'm a stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything
So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge?
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just wanna be happy
Happy
I just wanna be
Oh
I just wanna be
Happy.
arash52
نه الان كار دارم بايد برم
بهونه
حیلییییی
هممون باید شاد زندگی کنیم
مرسی از لطفت یتکا هیفایی بهونه ای
اجازه ما هم دست تو
ماهی
دلشاد
نغمه
اوهوم منم
میای شاد باشیم؟!!
من که پایه ام برای با هم شاد بودن
maryamlondon1
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
malakeh
نمایش یا پنهان متن
یه روز نیستیم ببین چی میشه ها...این تاپیکا یعنی چی ؟قورمه سبزی و اینا و این تاپیک شما یکتا جون.یکی به من بگه چی شده؟الهی که همیشه شاد باشی یکتا جونم
kamal313
نه
The one
ساری مثل اینکه فیلهای صوتی بالا درست لود نشدن ..دوباره میذارمشون
Leona Lewis - Better In Time
garfild
ali41
هیفای عزیزم مرسی من باهاتم
shaparak64
امیدوارم اینجا نشه خونه ی دوممون برای حرص و جوش و غم و غصه
پس شادی شادی رقص و شادی
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
چند ساعت پیش کلی اشک ریختمKuRoSh
چرا که نیام ابجی
خیلی قشنگ بود آبجی گلم واقعان بهت آفرین میگم برای این جملات
چیزی نمی تونم بگم چون همه گفته ها رو گفتی خودت
ژنرال
به شرطی که قول بدی دختر خوبی باشی، مشقاتو بنویسی، شبا هم قبل از خواب مسواک بزنی
gilas
با اجازه بزرگترا بله
mami
رو من حساب كن پايه ام
دیااکو
من خیلی وقت پیشها یه همخونه داشتم (پسر، ) که دو سال تو یه خونه با هم زندگی کردیم، زندگی بدی نبود و هر کی استقلال خودش رو داشت ولی شرایطی برای من پیش اومد که صلاح دونستم تنها باشم و شرایط رو براش توضیح دادم و اونم ظاهرأ قبول کرد، من یه خونه جدید گرفتم و یکی از دوستان مشترکمون اومد تو خونه قدیمی با دوستم هم خونه شد. ولی ظاهرأ اون دوستمون از جدا شدن من رنجیده بود و هر وقت من می رفتم پیش اونا طوری وانمود می کرد که انگار قبلأ زندونی بوده و الان داره طعم زندگی رو می چشه و این رفتار رو پیش همه دوستای مشترکمون داشت، گرچه پیشنهاد جدایی از طرف من بود ولی این رفتار واقعأ اذیتم می کرد و برام توهین آمیز بود به طوری که رابطه ما بعد از مدتی کاملأ قطع شد.
من نه از شادی اونا و نه از رضایتشون از با هم بودن ناراحت نبودم فقط از تظاهرهایی که بوی توهین به من رو در جمع داشت ناراحت بودم.
اگه برای هم احترام قائلیم باید بیشتر مواظب احساسات هم باشیم.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→