ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
••●می خوام حرفی بزنم که چند وقته داره عذابم میده ●••
sotude
ساناز جان
عزیزم این حرفها نظر شخصیه خودمه شاید هم درست نباشه ولی به نظر من مهمترین چیز در زندگیه ما انسانها محبته و کلام ممنونم
KuRoSh
چرا نمی تونی
قبول دارم شاپلی خودم هم تجربه کردم چندین سال قبل و من با تنهایی کنار اومدم الان هم از عشق گفتم منظورم کسی نیست منظورم خیلی کلی بود شاپلی
آره خودم می دونم چون به این ایمان دارم برای هرکس یک نفر ساخته شده حالا یا اون طرف رو پیدا می کنه و بهش میرسه یا با یکی دیگه اشنا میشه و ازش جدا میشه
خدا همیشه بامن بوده میتی هیچ وقت فراموشش نمی کنم همیشه صبح قبل از اینکه از خونه برم بیرون با یاد اون میره و هیچ وقت هم تنهام نگذاشته با اون که بنده خوبی نبودم براش
همین که نظر داده ازت ممنونم
منم وقتی شما رو دیدم احساس خوبی داشتم نسبت به شما با اون که از قبل شناختی نداشتیم ولی همین جا میگم خیلی گلی
همین طور شما وقتی که در موردتون بیشتر شنیدم خیلی به صبری که پیشه کردید افسوس می خورم چون من همچین صبری ندارم
شما تاج سرمایی عزیز همیشه کارم اینه که با خدام درد ودل می کنم چون هیچ کس رو با ارزش تر از اون نمشناسم
خیلی ها تجربه کردن یکی شما یکی من هر کس به یک طریق از این مرحله گذشته من چندین بار از این مرحله گذشتم
ممنون علی جان عالی بود و پر از احساس
همین طور شما علی جان گلم
شما دیگه چرا من خودم تنها هستم ستوده ولی هیچ وقت دوست ندارم کسی رو تنها ببینم این در خون منه اگر کسی تنها باشه دوست دارم بهش کمک کنم تا از تنهایی در بیاد
ژنرال
من همیشه میگم که در مقابل مشکلات هیچ راهی جز صبر نیس.
صبر کردن، انتخاب ما نیست؛ بلکه هیچ گزینه دیگه ای به جز صبر وجود نداره.
این وسط یکی تحمل میکنه و یکی نمیکنه...
انشالا که خدا هر مشکلی میده، صبرش رو هم بده.
البته صبر به معنای نشستن و هیچ کاری نکردن نیست.
انشالا که هر مشکلی هست، هرچه زودتر گشایشی حاصل بشه.
mami
m3hrdad
زین بیش نیک بود به من بنده رای تو // گر بد شدست رای تو این نیز بگذرد
گر هست بی گناه دل زار مستمند // در محنت و بلای تو این نیز بگذرد
وصل تو کی بود نظر دلگشای تو // گر نیست دلگشای تو این نیز بگذرد
گر دوری از هوای من و هست روز و شب// جای دگر هوای تو این نیز بگذرد
بگذشت آن زمانه که بودم سزای تو // اکنون نیم سزای تو این نیز بگذرد
گر سر گشتی تو از من و خواهی که نگذرم// گرد در سرای تو این نیز بگذرد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
malakeh
baron jon
قبول دارم دروغ و دو رنگی زیاد شده بین آدما خیلی سخت میشه شناخت اما خوب نمیشه کسی رو عوض کرد
به نظر من اگه کسی حرف دلش رو بزنه وجدانش راحت تره اینطوری ، ناراحت نباشید و صبر کنید هر چی خواست خدا باشه همون میشه
دیااکو
این سربازایی که داره خدمتشون تموم میشه یهو تو آسایشگاه داد می کشه که مثلأ نبود 45 روز دیگه
به نظرم شما هم داد بکش نبود 80 سال دیگه
چون زندگی همین 80 سال اولش سخته
نمایش یا پنهان متن
باور کنید عین واقعیته یه نفر یه بار با شرایط روحی داغون اومد پیش من که درددل کنه،و می دونید فرجام این درددلش به کجا رسید؟ به خودکشی نافرجام طرف
ali41
mati
KuRoSh
نه میرزا قضیه عشق و عاشقی نیست متن دومی منطورم نبودم
دقیقان همین طوره که میگی محسن جان
ممنونم میرزا از گفته های زیبات
KuRoSh
همون قسمتش دیگه
سر ما که نخوردم وسط ماه خوردم
متوحه منظورت شدم امین جان دقیقان بعضی از مشکلات باید توسط زمان درست بشه و رفع بشه تا درمان پیدا منه
همیشه بهش توکل کردم و خواهم کرد
ممنونم باران جان
ما هم که سربازی رفتیم همچین کاری نکردیم داد بزنیم نبود انقدر روز چه برسه بیایم داد بزنیم نبود 80 سال
شما تاج سرما هستید متی جان همین که به اینجا سر زدی خودش نشون از بزرگیت میده
farzane
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→