₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ••●می خوام حرفی بزنم که چند وقته داره عذابم میده ●••
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ••●می خوام حرفی بزنم که چند وقته داره عذابم میده ●••

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

••●می خوام حرفی بزنم که چند وقته داره عذابم میده ●••

610 بازدید، 34 پست، نویسنده: KuRoSh

• sotude

نقل قول: sib
    لان میدونم فقط خودمم که باید هوای خودمو داشته باشم.نباید واسه خوشحال بودن و احساس خوشبختی کردن به دیگران متکی باشم و منتظر باشم کس دیگه این این حس خوشبختی رو بهم بده.

ساناز جان :8: همه ی حرفات خوب بود منم کامل قبول دارم آدم خودش باید واسه خودش خوشی و آرامش بیاره آدم تا خودش تغییر نکنه هرگز نمیتونه کسی رو تغییر بده من همیشه به این اعتقاد دارم که تا خودم نخوام هرگز به جایی نمیرسم تجربه هم کردم ولی تو زندگی یه شرط و شروطهایی هم هست اینکه تو از همه چیت بگذری تا زندگیه آرومی داشته باشی و اگه این گذشتها نادیده گرفته بشه مطمئنا آزار میبینی مگه آدم به غیر از محبت از اطرافیان چیز دیگه ای میخواد نه محبت تنها چیزیه که تو زندگی اگه نباشه دیگه اون زندگی نیست فرق نمیکنه تو این محبت رو از پدر مادر بگیری یا از همسر و فرزند یا از یه دوست فقط باید بالاخره از یه جایی دریافت بشه تا خلا روحی نداشته باشی
    عزیزم این حرفها نظر شخصیه خودمه شاید هم درست نباشه ولی به نظر من مهمترین چیز در زندگیه ما انسانها محبته و کلام ممنونم :8: :6:

• KuRoSh

نقل قول: shaparak64
    ببین داداشم کاش میتونستم یکم از درد دلمو برات بگم

چرا نمی تونی :2:
    اگه یه چیزایی رو برات تعریف کنم، میفهمی که آدمای مثل تو کم نیستن ، حالا به قول سانازی اونم یه موقعی این دوره رو گذرونده و بعد یه چیزایی از زندگش دستش اومده، تجربه ای که شک ندارم خیلیا گذروندنش، ما هم همینطوریم ، این یه دوره است که میگذره

قبول دارم شاپلی خودم هم تجربه کردم چندین سال قبل و من با تنهایی کنار اومدم الان هم از عشق گفتم منظورم کسی نیست منظورم خیلی کلی بود شاپلی :1:
    میفهمم چی میگیا ، اما اینو یادت نره که بعضیا برای تو ساخته نشدن، بعضی عشقا یه طرفه س، ممکنه تو عاشق کسی بشی که کوچکتررررین حسی به تو نداره، نمیشه بهش خرده بگیری ، چون این انتخاب حق طبیعیه همه ِی آدماس گلم، که خب گاهی هم به شکستن و خورد شدن یه عده ای می انجامه

آره خودم می دونم چون به این ایمان دارم برای هرکس یک نفر ساخته شده حالا یا اون طرف رو پیدا می کنه و بهش میرسه یا با یکی دیگه اشنا میشه و ازش جدا میشه :1:
    نقل قول: هاچو هاچو
    داداش جلال خوب کردی حرف دلتو گفتی به رفیقات نمیدونم قضیت چیه،ولی بدون که حتی در سخترین شرایط هم خدا هیچ وقت تنهات نمیذاره

خدا همیشه بامن بوده میتی هیچ وقت فراموشش نمی کنم همیشه صبح قبل از اینکه از خونه برم بیرون با یاد اون میره و هیچ وقت هم تنهام نگذاشته با اون که بنده خوبی نبودم براش :1:
    باید بیشتر توضیح بدی تا بتونم چیزی بگم

همین که نظر داده ازت ممنونم :8:
    کاش میتونسم برات کاری بکنم داداش
    کاکوی گلم |:8:
    نقل قول: ali41
    کوروش عزیزم همین که صادقانه احساستو گفتی نشون از دل پاکت داره عزیزم من وقتی تو رو دیدم خدا میدونه احساس خوبی بهت پیدا کردم
    مرسی علی جان
    منم وقتی شما رو دیدم احساس خوبی داشتم نسبت به شما با اون که از قبل شناختی نداشتیم ولی همین جا میگم خیلی گلی :8:
    تو مهربون و دوست داشتنی هستی

همین طور شما وقتی که در موردتون بیشتر شنیدم خیلی به صبری که پیشه کردید افسوس می خورم چون من همچین صبری ندارم :1:
    فقط بعنوان برادر بزرگتر میگم گاهی که دلت میگیره بشین با خدا حرف بزن قطعا آروم میشی

شما تاج سرمایی عزیز همیشه کارم اینه که با خدام درد ودل می کنم چون هیچ کس رو با ارزش تر از اون نمشناسم :8:
    ینا همون دردهایست که منم تو زندگی مدلهای مختلفشو تجربه کردم .... سالها تنها بودم و فقط من بودمو خدا ..... خیلی دلم میگرفت وقتی حتی نمیتونستم بچمو ببینم ..... در اوج تنهایی حفظ خودم خیلی سخت بود ولی گذشت .... نتیجه درد میتونه زیبا باشه فقط باید بخدا توکل کنی و از اون بخوای ....... دل شکسته ماوای خداست پس خدا رو تو دلت تنها نزار

خیلی ها تجربه کردن یکی شما یکی من هر کس به یک طریق از این مرحله گذشته من چندین بار از این مرحله گذشتم :1:
    بخوای ....... دل شکسته ماوای خداست پس خدا رو تو دلت تنها نزار از خدا میخوام هیچ دلی نشکنه .... ازش میخوام همه خطاهامونو ببخشه و توان تحمل دردو به ما بده ....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم ، با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی ، مشکلاتم را بگیر تا بر اراده ات گردن نهنم و توان مقابله با حقیقت درونم را پیدا کنم .... محبت راز هستی و امید راز ادامه زندگیست ..... با محبت و امیدوار به مسیرت ادامه بده برادر خوبم

ممنون علی جان عالی بود و پر از احساس :8:
    همین طور شما علی جان گلم :8:
    نقل قول: sotude
    منم مثل تو همین الان دلم میخواد تنها باشم تنهای تنها بدور از همه چی بدور از همه کس احتیاج به یه تنهاییه مطلق دارم خودم و خدای خودم تا بتونم با خودم کنار بیام دیگه نمیتونم بنویسم شرمنده

شما دیگه چرا من خودم تنها هستم ستوده ولی هیچ وقت دوست ندارم کسی رو تنها ببینم این در خون منه اگر کسی تنها باشه دوست دارم بهش کمک کنم تا از تنهایی در بیاد :1:

• ژنرال

کوروش جان اگر قضیه عشق و عاشقیه، فقط همینو میتونم بگم که هیچ کس ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش زندگیتو تلخ کنی... جوونیتو حروم کنی.

من همیشه میگم که در مقابل مشکلات هیچ راهی جز صبر نیس.
    صبر کردن، انتخاب ما نیست؛ بلکه هیچ گزینه دیگه ای به جز صبر وجود نداره.
    این وسط یکی تحمل میکنه و یکی نمیکنه...
    انشالا که خدا هر مشکلی میده، صبرش رو هم بده.

البته صبر به معنای نشستن و هیچ کاری نکردن نیست.

انشالا که هر مشکلی هست، هرچه زودتر گشایشی حاصل بشه.

• m3hrdad

ای کم شده وفای تو این نیز بگذرد // و ا فزون شده جفای تو این نیز بگذرد
    زین بیش نیک بود به من بنده رای تو // گر بد شدست رای تو این نیز بگذرد
    گر هست بی گناه دل زار مستمند // در محنت و بلای تو این نیز بگذرد
    وصل تو کی بود نظر دلگشای تو // گر نیست دلگشای تو این نیز بگذرد
    گر دوری از هوای من و هست روز و شب// جای دگر هوای تو این نیز بگذرد
    بگذشت آن زمانه که بودم سزای تو // اکنون نیم سزای تو این نیز بگذرد
    گر سر گشتی تو از من و خواهی که نگذرم// گرد در سرای تو این نیز بگذرد

:46:

• بچه مثبت

نقل قول: کوروش فسقلی
    ••●می خوام حرفی بزنم که چند وقته داره عذابم میده ●••
    دقیقاً کدوم قسمت عذابت میده؟! تا حالا سرما خوردی؟! سرماخوردگی خودبخود خوب میشه اما باید دورانش طی بشه! گاهی گذر زمان لازم هست که دردهایی که عذابمون میده رو فراموش کنیم. جلال جان دقیق نمیدونم، شاید برداشتم از نوشته هات اشتباه بوده اما میدونم نباید تو بعضی کارها زیادی اصرار و پافشاری کنیم. توکلت به خدا باشه دوست من :46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• baron jon

سلام کوروش عزیز .
    قبول دارم دروغ و دو رنگی زیاد شده بین آدما خیلی سخت میشه شناخت اما خوب نمیشه کسی رو عوض کرد
    به نظر من اگه کسی حرف دلش رو بزنه وجدانش راحت تره اینطوری ، ناراحت نباشید و صبر کنید هر چی خواست خدا باشه همون میشه
    :46: ایشالا حل میشه

• دیااکو

به قول سربازا این نیز بگذرد
    این سربازایی که داره خدمتشون تموم میشه یهو تو آسایشگاه داد می کشه که مثلأ نبود 45 روز دیگه
    به نظرم شما هم داد بکش نبود 80 سال دیگه
    چون زندگی همین 80 سال اولش سخته

نمایش یا پنهان متنباور کنید عین واقعیته یه نفر یه بار با شرایط روحی داغون اومد پیش من که درددل کنه،
    و می دونید فرجام این درددلش به کجا رسید؟ به خودکشی نافرجام طرف

• ali41

نقل قول: دیااکو
    به نظرم شما هم داد بکش نبود 80 سال دیگه

:23:

• mati

:2: من چیزی نمیگم کوروش جان و واسه گفتنشم کوچیکم و در برابر افراد با تجربه ای که توی سایت هستن فکر نمیکنم حرف زدنم درست باشه فقط بدون توی این سرزمین بوفی خیلیا هستن که دوست دارن من فقط از خدا واست طلب خوبی و آرامش میکنم :46:

• KuRoSh

نقل قول: ژنرال
    کوروش جان اگر قضیه عشق و عاشقیه، فقط همینو میتونم بگم که هیچ کس ارزش اینو نداره که بخوای به خاطرش زندگیتو تلخ کنی... جوونیتو حروم کنی.

نه میرزا قضیه عشق و عاشقی نیست متن دومی منطورم نبودم
    من همیشه میگم که در مقابل مشکلات هیچ راهی جز صبر نیس.صبر کردن، انتخاب ما نیست؛ بلکه هیچ گزینه دیگه ای به جز صبر وجود نداره.این وسط یکی تحمل میکنه و یکی نمیکنه...

دقیقان همین طوره که میگی محسن جان
    البته صبر به معنای نشستن و هیچ کاری نکردن نیست.

:72:
    نشالا که هر مشکلی هست، هرچه زودتر گشایشی حاصل بشه.
    :48:
    انشالا که خدا هر مشکلی میده، صبرش رو هم بده.

:105:
    ممنونم میرزا از گفته های زیبات

• KuRoSh

نقل قول: بچه مثبت
    دقیقاً کدوم قسمت عذابت میده؟!

همون قسمتش دیگه :4:
    تا حالا سرما خوردی؟

سر ما که نخوردم وسط ماه خوردم :4:
    سرماخوردگی خودبخود خوب میشه اما باید دورانش طی بشه! گاهی گذر زمان لازم هست که دردهایی که عذابمون میده رو فراموش کنیم. جلال جان دقیق نمیدونم، شاید برداشتم از نوشته هات اشتباه بوده اما میدونم نباید تو بعضی کارها زیادی اصرار و پافشاری کنیم.

متوحه منظورت شدم امین جان دقیقان بعضی از مشکلات باید توسط زمان درست بشه و رفع بشه تا درمان پیدا منه
    توکلت به خدا باشه دوست من

همیشه بهش توکل کردم و خواهم کرد
    نقل قول: baron jon
    قبول دارم دروغ و دو رنگی زیاد شده بین آدما خیلی سخت میشه شناخت اما خوب نمیشه کسی رو عوض کرد به نظر من اگه کسی حرف دلش رو بزنه وجدانش راحت تره اینطوری ، ناراحت نباشید و صبر کنید هر چی خواست خدا باشه همون میشه ایشالا حل میشه

ممنونم باران جان 533
    نقل قول: دیااکو
    این سربازایی که داره خدمتشون تموم میشه یهو تو آسایشگاه داد می کشه که مثلأ نبود 45 روز دیگهبه نظرم شما هم داد بکش نبود 80 سال دیگهچون زندگی همین 80 سال اولش سخته

ما هم که سربازی رفتیم همچین کاری نکردیم داد بزنیم نبود انقدر روز چه برسه بیایم داد بزنیم نبود 80 سال
    نقل قول: mati
    من چیزی نمیگم کوروش جان و واسه گفتنشم کوچیکم و در برابر افراد با تجربه ای که توی سایت هستن فکر نمیکنم حرف زدنم درست باشه فقط بدون توی این سرزمین بوفی خیلیا هستن که دوست دارن من فقط از خدا واست طلب خوبی و آرامش میکنم

شما تاج سرما هستید متی جان همین که به اینجا سر زدی خودش نشون از بزرگیت میده :1:

• farzane

671 هییییییییییییی کوروشی چی بگم.. 685
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: