این آهنگ مگه میزاره نظر سنجی کنیم آهان اینور اونور به صورت آهسته به نظر من صداقت و راستی خیلی مهم و اینکه وفادار بودن این از همه مهم تر اگه اون کسی که میگی خیلی باهاش دوستی یه مدت نبینیش دلت براش پر نزنه اون دوستی واقعی نیست آرامش عزیز
منم با صداقت موافقم وبرای تنوع هم اضافه میکنم بی تکلفی و گذشت که بدونی در همه ی شرایط آغوش دوستت برات بازه حتی بعد از یه دعوای جانانه معرفت هم خیلی مهمه... مرسی ارامش جان خیلی خوفه هم تاپیک هم آهنگش .. قر هم خوبه تو دوستی باشه
به نظر شما بهترین چیز در یک رابطه ی دوستانه چی میتونه باشه؟
بهترین چیز در یک رابطۀ دوستانه، رابطۀ دوستانه هست
رعایت حقوق طرفین
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
منم با صداقت موافقم وبرای تنوع هم اضافه میکنم بی تکلفی و گذشت که بدونی در همه ی شرایط آغوش دوستت برات بازه حتی بعد از یه دعوای جانانه معرفت هم خیلی مهمه... مرسی ارامش جان خیلی خوفه هم تاپیک هم آهنگش .. قر هم خوبه تو دوستی باشه
تازه فهمیدم که منظورش از کمر قر بود راستی قر درسته یا غر معلم جونم فقط غر نزن سرم
صداقت از همه مهمتره دورو نبودن دوستی پاک خیانت نکردن من چند تا دوست دارم که فعلا فقط تو سایت با اونا دوستم به خاطر دورغهای که میگفتن .دروغاشون گوش میکردم ولی به روی خودم نمیاوردم اینا بدبخترین ادمای هستن که شناختم
Aramesh
▧ تصویر در دسترس نیستبه نظر شما بهترین چیز در یک رابطه ی دوستانه چی میتونه باشه؟! ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
صداقت
اوه بیاااااااااا
بهونه
آهان اینور اونور به صورت آهسته
به نظر من صداقت و راستی خیلی مهم و اینکه وفادار بودن این از همه مهم تر
اگه اون کسی که میگی خیلی باهاش دوستی یه مدت نبینیش دلت براش پر نزنه اون دوستی واقعی نیست آرامش عزیز
The one
معرفت هم خیلی مهمه...
مرسی ارامش جان خیلی خوفه هم تاپیک هم آهنگش ..
بچه مثبت
رعایت حقوق طرفین
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
ali41
کمر من سالهاست روی شادیو ندیده
نمایش یا پنهان متن
من خیلی بد فکرم ببخشیدali41
تازه فهمیدم که منظورش از کمر قر بود
دلشاد
قایم موشک بازی
mami
انسانیت
آدمیت
وجودیت
و از همه مهمتر ایمان واعتقاد داشتن به خدا
آرامش عزیز
نخبه
نغمه
دوست داشتن
Aramesh
مررررسی یلدا جان
آهان اینور اونور به صورت آهسته
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کرید عمو جان ...
ایشالا که شاپلی میاد با 913 کمرتونو شاد میکنه..
نمایش یا پنهان متن
همووووووون...قِرررر..دااااالی بهروز..
mami,
ممنون عزیز..
نخبه,
مررررررسی شیرین جان..
garfild
محبت
دوست داشتن واقعی
اعتماد
معرفت
Aramesh
گُل گفتی نغمه جان..
garfild,
مررررسی عزیز..
arash52
Kishe Mehr
مرسی آرامشی نازنینی
carlos
راستشو بگم ؟
بهترین چیز پول خرج کردنه
maryamlondon1
دورو نبودن
دوستی پاک
خیانت نکردن
من چند تا دوست دارم که فعلا فقط تو سایت با اونا دوستم به خاطر دورغهای که میگفتن .دروغاشون گوش میکردم ولی به روی خودم نمیاوردم اینا بدبخترین ادمای هستن که شناختم
shaparak64
merc az in ahange khaz o khilet arameshi
divone
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→