س...س نمایش یا پنهان متنمنظورم سپاس بود یعنی این که دو طرف از هم سپاس گذار باشن دیگه،وای خدا چجوری جمعش کنم حالا ولی جدا از شوخی معرفت،صداقت،از همه مهمتره،پول رو هم که علی گفت قرار بود مثلا شوخی هم نکنم تو این جملم بازم نشد
منم از اقای صداقت خیلی خوشم میاد ، از خانم صداقت که خیلــــــــــــی بیشتر حالا نمیدونم خانم صداقت هم منو دوس داره؟
الان کمتر شده ولی قبلأ تابلو هر مغازه ای رو نگاه می کردی صداقت بود، بنگاه معاملات ملکی صداقت، کلید سازی صداقت، کله پزی صداقت، پشمک فروشی صداقت و... کاش صداقت لقلقه زبونمون نبود و کمی در کردار ما نمود داشت. ولی منم اگه صادقانه بخام بگم باید بگم صداقت
ههههه علی راست میگه بعضیا هم به خاطر اینکه پول خرج میکنی عین کنه بهت میچسبن امان از این رفیقای پولکی
راستی یادم رفت بگم وقتی دو نفر با هم دوستن نباید نسبت بهم حسود باشن ادمهای حسود دوستیهاشون زیاد دوام نمیاره و زود از دور خارج میشن.. ادمهای حسود معمولا خود درگیری دارن
منم از اقای صداقت خیلی خوشم میاد ، از خانم صداقت که خیلــــــــــــی بیشتر حالا نمیدونم خانم صداقت هم منو دوس داره؟
کیه که شما رو دوست نداشته باشه داداشم...
نقل قول: Kishe Mehr
مرسی آرامشی نازنینی
خواهش مُجی عزیززززی...
نقل قول: carlos
بهترین چیز پول خرج کردنه
صفا سیتی خررررج داره دیگه.. maryamlondon1, ممنون مریم جان
نقل قول: shaparak64
معرفت خرج کردن و علاقه داشتن
اصل رفاقتو گفتی شاپلی جونم ...
نقل قول: shaparak64
merc az in ahange khaz o khilet arameshi
misi misi..
نقل قول: هاچو هاچو
س...س
نقل قول: هاچو هاچو
منظورم سپاس بود یعنی این که دو طرف از هم سپاس گذار باشن دیگه،وای خدا چجوری جمعش کنم حالا
هاچو بلاااااااایییییی... س..س..
نقل قول: دیااکو
الان کمتر شده ولی قبلأ تابلو هر مغازه ای رو نگاه می کردی صداقت بود، بنگاه معاملات ملکی صداقت، کلید سازی صداقت، کله پزی صداقت، پشمک فروشی صداقت و... کاش صداقت لقلقه زبونمون نبود و کمی در کردار ما نمود داشت. ولی منم اگه صادقانه بخام بگم باید بگم صداقت
اخلاقت منو کُشته... اسم کوچه ما هم صداقته..
نقل قول: ژنرال
مهمترین چیز اینه که این اهنگو با صدای جلال همتی بذاری
سلیقه ی من همینـــه.. تو خوب قررر بده.. جواب سئوالو بده محسن ..
نقل قول: arash52
راستي تو اون عكس آخري ، آواتار بچه ها چه مي كنه تو تبلت ؟
داره به دوستهای نازنینش فکر میکنه..
اون خانومه كيه ؟
غریبه نیست..
نكنه آواتار منو نامحرم ببينه ؟
تو هم حسسسسسسساس.. baron jon, مررررررسی باران عزیز..
نقل قول: نخبه
راستی یادم رفت بگم وقتی دو نفر با هم دوستن نباید نسبت بهم حسود باشن ادمهای حسود دوستیهاشون زیاد دوام نمیاره و زود از دور خارج میشن.. ادمهای حسود معمولا خود درگیری دارن
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
منظورم سپاس بود یعنی این که دو طرف از هم سپاس گذار باشن دیگه،وای خدا چجوری جمعش کنم حالاولی جدا از شوخی معرفت،صداقت،از همه مهمتره،پول رو هم که علی گفت
دیااکو
الان کمتر شده ولی قبلأ تابلو هر مغازه ای رو نگاه می کردی صداقت بود، بنگاه معاملات ملکی صداقت، کلید سازی صداقت، کله پزی صداقت، پشمک فروشی صداقت و...
کاش صداقت لقلقه زبونمون نبود و کمی در کردار ما نمود داشت.
ولی منم اگه صادقانه بخام بگم باید بگم صداقت
ژنرال
arash52
اون خانومه كيه ؟
نكنه آواتار منو نامحرم ببينه ؟
baron jon
ایثار و گذشت متقابل
اعتماد
دیااکو
اون خانومه كيه ؟
ای نمیری آرش چه دقتی داری تو. من دو سال از کنار یه برج رد شدم ندیدمش تو چطوری متوجه آواتار شدی تو تبلت؟
نخبه
mojde
gilas
sotude
zrnznn
معلومه دیگه یک رابطه دوستانه.......
Aramesh
کیه که شما رو دوست نداشته باشه داداشم...
خواهش مُجی عزیززززی...
صفا سیتی خررررج داره دیگه..
maryamlondon1,
ممنون مریم جان
اصل رفاقتو گفتی شاپلی جونم ...
هاچو بلاااااااایییییی... س..س..
الان کمتر شده ولی قبلأ تابلو هر مغازه ای رو نگاه می کردی صداقت بود، بنگاه معاملات ملکی صداقت، کلید سازی صداقت، کله پزی صداقت، پشمک فروشی صداقت و...
کاش صداقت لقلقه زبونمون نبود و کمی در کردار ما نمود داشت.
ولی منم اگه صادقانه بخام بگم باید بگم صداقت
اخلاقت منو کُشته...
اسم کوچه ما هم صداقته..
سلیقه ی من همینـــه..
تو خوب قررر بده..
جواب سئوالو بده محسن ..
داره به دوستهای نازنینش فکر میکنه..
غریبه نیست..
تو هم حسسسسسسساس..
baron jon,
مررررررسی باران عزیز..
اینو باید با آب طلا نوشت شیرین جون..